Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا 2 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 0 آلمان 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حیف نه با این دوتا بازی رسیدم نه به تاپیک فینال ولی دم اسپانیا و ایتالیا گرم ای از این المان و اننگلیس بدم میاد 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دم ایتالیای مشنگمون گرمممممممممممممممممم زدیم گل دومم:w330::w330::w330: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ پرچم بالاست هنوز اسپانیا - ایتالیا 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نفری 122 امتیاز زدیم به جیب راستی.. این 2-3 بازی آخری امتیازات اضافه نشده!! 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما بردیمممممممممممممممممممممممممممممممممم:w14::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:w14: ای ول ایتالیای مشنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ جواد خیابانی: واقعا انگار بازی فردا رو امشب داریم میبینیم 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دفاع بد آلمان و شب خوب بوفون:vahidrk: کوفتتون بشه امتیاز های من و ایشالا خرج دوا درمونش کنید 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ عاشقتونم ایتالیا و اسپانیا یعنی همین که انگلیس و المان هیچکدوم تو فینال نیستن چه عروسی ای دارم من نوش جونتون امتیازا هرچند به من نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آخ چه کیف داره امتیاز از روح گرفتن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بدبخت شدم هی هی خاک بر سر شدم هی هی بیچاره شدم هی هی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بدبخت شدم هی هی خاک بر سر شدم هی هی بیچاره شدم هی هی :ws28: لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ از طرفدارای ایتالیا امتیاز کم نکنین امواج ما پشت راهشون بود توی شرطبندیا اصن 150 امتیاز نبردو که الان ببازمش لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ قدرت پیش بینی آقای خاص رو داشته باشید امید دیدی بهت گفتم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ شک نکنید ایتالیا قهرمانه جواد خیابانی (ره): این بازی بازی سال 2012 نیست این بازی چند سال جلو تر از جهانه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ قدرت پیش بینی آقای خاص رو داشته باشید امید دیدی بهت گفتم خدا وکیلی المان ری......... با این بازیش یک دهم بازی های قبلش هم بازی نکرد واقعا ایتالیا برتر بود خاک بر شرش کنن میتونست المان رو 6 تایی کنه :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده