seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ نمیگی:vahidrk:بگو بدونم چه بلایی میخواد سرم بیاد نه ولش کن ندونی بهتره... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا اوه اوه... تو هم ایتالیا.. دیگه کارمون تمومه... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ نه ولش کن ندونی بهتره... میگی یا :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اوه اوه... تو هم ایتالیا.. دیگه کارمون تمومه... تا روح اسمارو نزده ن بیا بریم آلمان اوضاع با ورود این شهرسازه خطری شد:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اوه اوه... تو هم ایتالیا.. دیگه کارمون تمومه... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ تا روح اسمارو نزده ن بیا بریم آلمان اوضاع با ورود این شهرسازه خطری شد:icon_pf (34): :ws28: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ تا روح اسمارو نزده ن بیا بریم آلمان اوضاع با ورود این شهرسازه خطری شد:icon_pf (34): جان خودم راست میگی... چیکار کنیم بریم آلمان...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ :ws28: به کله پا اعتقاد داری؟؟؟ ما با رای تو به ایتالیا کله پا میشیم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ جان خودم راست میگی... چیکار کنیم بریم آلمان...:icon_pf (34): نمیدونم بزار ببینیم اون میره آلمان یا نه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فقط ایتالیا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ فقط ایتالیا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اووووووووووف:gnugghender:جنگ مدعیان امروز و دیروز آلمان روی کاغذ برنده هست ولی ایتالیا هم همچین دست و پا بسته نیست:gnugghender: من پیش بینی میکنم که ایتالیا میبره پ.ن: حمید جرأت داری بزن ایتالیا هر تیمی رو که حمید انتخاب میکنه، رعب و وحشت رو به اردوی اون تیم میبره. همیشه غلط پیش بینی میکنه فقط ایتالیا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28: اسمال اقا نابود شدی رفت 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها اپ شددددددددددددد به هیچ عنوان هم تغییر نمیدم مخصوصا طرفداران ایتالیا رو 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ المان... . من که تا همه شرط ها رو بردم...اینم روش... . لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من که از همون اولش گفتم ایتالیا الان هم می گم اسپانیام که رفت فینال این یکی هم میره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده