- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوســــتان بشتابید مسابقه داریم این مسابقه درمورد انتخاب برترین نوشته یا شعری هست که برای امضــــــای خودتون در سایت استفاده می کنین. بین دوستانی که تمایل به شرکت در مسابقه دارن نظرسنجی گذاشته می شه. شعر یا متنی که برای امضای خودتون انتخاب میکنید تا آخر مسابقه نباید تغییر کنه. نوشته یا شعر انتخابی برای امضا باید یکی باشه و چندین نوشته یا شعر در امضا برای مسابقه شرکت داده نمیشه. دوستان تا 15 تیر فرصت دارن تا برای شرکت درمورد مسابقه به من پیام خصوصی بزنن. و اما بحث شیرین جوائز : :icon_pf (19): نفر اول 100 امتیــــاز نفر دوم 50 امتیــــاز نظر و پیشنهادی در مورد روند مسابقه دارین خوشحالم میشیم مطرح کنین. اسپم دراین تاپیک ممنوع تنها نظرات خودتون رو بگین. 39 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ من دوست دارم شرکت کنم اما به هیچ عنوان نمی خوام امضامو عوض کنم و امضای منم که چند بخشیه 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ من دوست دارم شرکت کنم اما به هیچ عنوان نمی خوام امضامو عوض کنم و امضای منم که چند بخشیه خب دوستانی که شبیه تو دوست دارن شرکت کنن ولی امضاشون چند بخشی هست یک بخش رو برای شرکت در مسابقه انتخاب کنن و به من پیام خصوصی بزنن. 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ امضای منو که فعلا لولو برده:icon_pf (34):ولی یه دونه دیگه انتخاب میکنم شرکت میکنم حتما 10 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ چه مسابقه جالبی من حتما شرکت میکنم :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ جالبه...:hapydancsmil: شاید شرکت کنم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ تا الان 7 نفر پیام خصوصی زدن :hapydancsmil:اونایی که می خوان شرکت کنن فقط از طریق پیام خصوصی بهم بگن. 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من دوست دارم شرکت کنم اما شرکت نمیکنم..چون میدونم کسی به حرف جورج ارول که توی امضام گذاشتم اعتقاد نداره!!! حتی خودم هم گاهی دچار تردید میشم!!!!:biggrin: 8 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مسابقه جالبی باید باشه من هم هستم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من هم نیز میشرکتم... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ 18 نفر بچه ها اگر تعداد زیاد بشه دو سری نظرسنجی می زاریم. نظری داشتین درمورد روند نظرسنجی بگین. 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منم میام سارا اما دور اول میخوام باشم. با متن اولی 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سارا چه کاریه آخه با پ.خ تو مسابقه شرکت کرد ؟ بدان و آگاه باش که به زودی صندوق پ.خ ت منفجر میشه 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سارا چه کاریه آخه با پ.خ تو مسابقه شرکت کرد ؟ بدان و آگاه باش که به زودی صندوق پ.خ ت منفجر میشه آخه می ترسم یادم بره :5c6ipag2mnshmsf5ju3آلزایمر دارم نوچ هنوز جا داره تا الان 21 نفر مهند تعارف نکن اگه میخوای شرکت کنی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ بذار فکرکنم شاید شرکت کردم....... کسی که مارو دعوت نکرد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده