*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ سلام من تا حالا دیکشنری های زیادی رو رو کامپیوترم نصب کردم ولی هیچ کدوم خوب نبودن فقط یه دیکشنری babylon خوب بوده که میگن ایراد داره من یه دیکشنری میخوام که مثل بابیلون تلفظ ها رو هم بگه ممنون میشم اگه راهنماییم کنین 2 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۸ عزیزم کی گفته Babylon ایراد داره؟! من الان نسخه 8 رو روی سیستمم دارم بدون مشکل کار میکنه. 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دانلود نسخه 2010 این نرم افزار در همین فروم . دانلود مسقیمbabylon 2010 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ الان بهترین دیکشنری چیه؟(لطفا لینک دانلودش رو هم بزارین) لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ الان بهترین دیکشنری چیه؟(لطفا لینک دانلودش رو هم بزارین) من خودم این دیکشنری رو دارم و چند ساله ازش استفاده میکنم و ازش راضیم. انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی هست. تلفظ ها رو هم میگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من خودم این دیکشنری رو دارم و چند ساله ازش استفاده میکنم و ازش راضیم. انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی هست. تلفظ ها رو هم میگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کدوم میشه دقیقا؟ 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ کدوم میشه دقیقا؟ چی کدوم میشه دقیقا؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ تو آدرسی که دادین، دیکشنری نیافتم 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دانلود منجر داری؟ اون لینک دانلود رو روش کلیک نکن که باز بشه. کپیش کن و تو دانلود منجرت paste کن تا دانلود شروع شه. :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ هان؟ خوب عیب نداره بیا تو این لینک و دانلود کن خودت راحت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=7117&page=8 پست 75 یا 76 بابیلون که خوبه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده