pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا بترکی انقد ته دیگی همیشه اسم ها تا قبل پوریا ابدیت شد نیم ساعت مونده تا پایان زمان مسابقه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ انگلیس سعی کنه عرضه زدن ایتال رو داشته باشه خوبه ،چون لذت له کردنش با اسپانیا رو میچشیم:دی انگلیس 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ تا حالا کی این بلا سرش اومده 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ بترکی انقد ته دیگی همیشه اسم ها تا قبل پوریا ابدیت شد نیم ساعت مونده تا پایان زمان مسابقه من مثه تو نیستم که صب تا شب اینجا 11 تازه وقت میکنم ببینم چه خبره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ منم که شک نکنید ایتالیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ توی این بازی های جام ملت ها حالا که لهستان و اوکراین حذف شدن، خوبه یه دفه قاطی کنن بگن جمع کنید برید کشور خودتون بازی کنید ! آی حال میــــده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام !! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ وقت تموم شددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ تعطيل کنيد بريد بازى رو ببينيد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ 3 دقیقه دیر رسیدم اومدم منم حساب کنید لطفا 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ من کی ب شما اجازه دادم اسممو بنويسی؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ میبینم که انگلیس رفت قاطی باقالی هااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شادی کجاییییییی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ 3 دقیقه دیر رسیدم اومدممنم حساب کنید لطفا عمراااااااااااااااااااااااااااا حتی اگر انگلیس هم میبرد گردنم کلفت بود حسابت نمیکردم من کی ب شما اجازه دادم اسممو بنويسی؟ همه انگلیسی ها همین طور هستن خوب تو پروفایل کری میخوندی 150 امتیاز فدا یه تار مو با زیکنان انگلیس منم که بعد از شروع رسیدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ این نظر سنجی هم تموم شد اسم نگاری هم حذف شد یه وقت گریه شون نگیره همون حذف تیمشون بس بود برده های نفری 69 امتیاز میگیرند نوش جونم 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ تا حالا هر چی پیش بینی کردم درست از آب در اومده اینم گفته بودم به پنالتی می کشه 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ خیلی ستم بود دیشب.از رادیو شنیدم مسابقرولعنت به باعث و بانیش:icon_razz: این دور هیچکدوم از بازیا ندیدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده