دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستای خوبم. راستش امروز 1 نکته ای به ذهنم رسید گفتم تاپیکشو بزنم . من همیشه دوست داره(البته فکر میکنم همه اینجور باشن)که اطرافیانم و آدمایی که باهاشون برخورد میکنم خیلی مبادی آداب باشن و رفتارهای پسندیده داشته باشن. ا ما گاهی ما رفتاری میکنیم که حواسمون بهش نیست یا اینکه نمیدونیم باید چجوری انجامش داد تا 1 فرد محبوب باشیم. حالا تو این تاپیک هر کسی هرچیزی که به ذهنش میرسه و دوست داره اطرافیانش مخصوصا کسی که در آینده قراره باهاش زندگی کنه اون خصوصیاتو داشته باشه تا 1 شخصیتی کامل باشه رو بگه. (1 جنتلمن واقعی) مرسی دوستان 18 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ اول خودم شروع میکنم... اون کسی که بیشتر رفتارهاش واسم اهمیت داره کسیه که قراره 1 عمر باهاش زندگی کنم. خبری نیستاا.واسه آآآآآآآآینده دارم میگم اول اینکه وقتی با کسی صحبت میکنم بسیار بدم میاد که با سر تایید کنه ولی چشماش جایی دیگه رو نگاه کنه.این 1نوع بی احترامی هست از نظر من. دوم اینکه موقع خوردن نوشیدنی 1 دفه سرنکشه که قطره های نوشیدنی بمونی روی لب.با آرامش (از 1 پسر چه چیزایی انتظار داریم) موقع خوردن غذا و نوشیدنی صدای دهنش نیاد.این برای من سوهان روحه آدامس بزرگ تو دهن کسی باشه خوشایند نیست.مخصوصا اینکه موقع جویدنش دهنت تکون بخوره و بدتر از همه اینها بادش کنه وقتی سوار ماشین میشم درب ماشینو واسم باز کنه و ببنده(این دیگه خیلی باحاله) موقع وارد شدن به جایی حواسش باشه که جلوتر وارد نشه زودی با همه صمیمی نشه. موقع راه رفتن توی خیابون سرشو بالا بگیره بدون اینکه به ملت خیره بشه(من خودم قالبا اینجوریم) غیبت کردن اصلا و ابدا برازنده ی 1 مرد نیست بقیش باشه واسه بعد... فعلا اینا به ذهنم رسید. 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ اول اینکه باید درک کنه که وقتی داره حرف میزنه و یهو حرفش رو قطع کردم یعنی کامل فهمیدم حرشو تا اخرش وقتی هم هیچی نگفتم دوباره توضیح بده خودشم باید همینجوری شه تا درک موضوع متقابل شه باهوش باشه حوصله و اعصاب ادمای احمق رو ندارم اگه هم احمق بود باهام الکی بحث نکنه اگه بخواد پافشاری کنه باید تحمل شنیدن هر چیزی رو داشته باشه سریع غذا بخوره اخه منتظر موندن که یه نفر غذاشو تموم کنه خیلی بده منم زود غذامو تموم می کنم توقع لوس بازی و قرطی بازی بیش از حد نداشته باشه دروغ نگه مگر به هدف مسخره بازی (مثل خودم) من توهین به عقائد رو ازاد می دونم باید اونم ازاد بدونه 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ فقط دوست دارم خواسته های من رو بهشون اهمیت بده و سعی کنه تا جایی که میتونه برآوردشون کنه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ فقط دوست دارم خواسته های من رو بهشون اهمیت بده و سعی کنه تا جایی که میتونه برآوردشون کنه فقط همین؟ توی رفتارهاش ازش چی انتظار دارید؟ آخه من خودم خیلی آدما رو میبرم ذیر ذره بین و تک تک رفتارهاشون واسم اهمیت دارن 2 لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ فقط همین؟توی رفتارهاش ازش چی انتظار دارید؟ آخه من خودم خیلی آدما رو میبرم ذیر ذره بین و تک تک رفتارهاشون واسم اهمیت دارن راستش خیلی این چیزا برام مهم نیست ، همین که ببینم سعی میکنه بهم اهمیت بده فک کنم بس باشه و یه دنیا ارزش داره ما نمیتونیم خیلی از خصوصیات آدمارو عوض کنیم ، بهتره سعی کنیم با بعضی چیزا کنار بیایم 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ تاپیک درباره چی هست؟ اگر بخوام درباره سوال تاپیک پاسخ بدم ی حالت داره و اگر بخوام درباره بحث شما نظر بدم ی حالت دیگه بال دیگه انسان، ویژگی هایی داره ک فراتر از ادب محصوب می شه و جای بخث زیادی داره . اما، پیرو بحث سوال تاپیک مودب: اولین ویژگی داشتن علم ب نادانی خودش هست .( ادم هر چ قدر اطلاعات داشته باشه، بیشتر متوجه می شه ک کمتر می دونه و هنور چیزهای زیادی هست ک اون نمی دونه. پس ب خودش مغرور نمی شه ب سبب علمی ک داره . و یا حتی علم تجربی ک داره و غیره ) مودب بودن ب احترام گذاشتن ب طرف مقابل هست. اینکه متوجه باشمهیچ برتری نسبت ب طرف مقابلم ندارم . رک بودن رو با مودب بودن اشتباه نگیریم. مودب کسی هست ک تیکه نمی ندازه باید ساز نباشه، همه ازاد هستیم. تعریف اخلاقیات از جمله ادب، کار سختی هست ک البته این لباس اندازه تن من نیست . مواردی ک گفتم تنها نظرات شخصی من هست و هیچ اصراری بر درست بودنشون ندارم . پیروز باشید . 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ تاپیک درباره چی هست؟اگر بخوام درباره سوال تاپیک پاسخ بدم ی حالت داره و اگر بخوام درباره بحث شما نظر بدم ی حالت دیگه بال دیگه انسان، ویژگی هایی داره ک فراتر از ادب محصوب می شه و جای بخث زیادی داره . اما، پیرو بحث سوال تاپیک مودب: اولین ویژگی داشتن علم ب نادانی خودش هست .( ادم هر چ قدر اطلاعات داشته باشه، بیشتر متوجه می شه ک کمتر می دونه و هنور چیزهای زیادی هست ک اون نمی دونه. پس ب خودش مغرور نمی شه ب سبب علمی ک داره . و یا حتی علم تجربی ک داره و غیره ) مودب بودن ب احترام گذاشتن ب طرف مقابل هست. اینکه متوجه باشمهیچ برتری نسبت ب طرف مقابلم ندارم . رک بودن رو با مودب بودن اشتباه نگیریم. مودب کسی هست ک تیکه نمی ندازه باید ساز نباشه، همه ازاد هستیم. تعریف اخلاقیات از جمله ادب، کار سختی هست ک البته این لباس اندازه تن من نیست . مواردی ک گفتم تنها نظرات شخصی من هست و هیچ اصراری بر درست بودنشون ندارم . پیروز باشید . مرسی.منظورم اینه که طرف مقابلت(حالا هر کسی)چه رفتارهایی داشته باشه شما تصور میکنید آدم مودبی هست.یا چه رفتارهایی رو نشانه ی بی ادبی میدونید. به همین سادگی 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ اول اینکه باید درک کنه که وقتی داره حرف میزنه و یهو حرفش رو قطع کردم یعنی کامل فهمیدم حرشو تا اخرش وقتی هم هیچی نگفتم دوباره توضیح بده خودشم باید همینجوری شه تا درک موضوع متقابل شهباهوش باشه حوصله و اعصاب ادمای احمق رو ندارم اگه هم احمق بود باهام الکی بحث نکنه اگه بخواد پافشاری کنه باید تحمل شنیدن هر چیزی رو داشته باشه سریع غذا بخوره اخه منتظر موندن که یه نفر غذاشو تموم کنه خیلی بده منم زود غذامو تموم می کنم توقع لوس بازی و قرطی بازی بیش از حد نداشته باشه دروغ نگه مگر به هدف مسخره بازی (مثل خودم) من توهین به عقائد رو ازاد می دونم باید اونم ازاد بدونه عجب!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ با حرفای سجاد موافقم به نظر من خیلی رفتار هارو که طرف مقابلت داره نمیشه درست کرد خصوصا اگه اون از یه فرهنگ و محیط دیگه ای باشه چون چیزهایی واسه تو قابل قبوله که واسه اون شاید نباشه و تو نمیتونی نظرتو به اون تحمیل کنی.بعضی چیزارو باید تغییر داد بعضی چیزارو هم باید تحمل کرد و باش کنار اومد.قرار نیست همیشه حق با تو باشه 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ با حرفای سجاد موافقمبه نظر من خیلی رفتار هارو که طرف مقابلت داره نمیشه درست کرد خصوصا اگه اون از یه فرهنگ و محیط دیگه ای باشه چون چیزهایی واسه تو قابل قبوله که واسه اون شاید نباشه و تو نمیتونی نظرتو به اون تحمیل کنی.بعضی چیزارو باید تغییر داد بعضی چیزارو هم باید تحمل کرد و باش کنار اومد.قرار نیست همیشه حق با تو باشه هدف تغییر دادن نیست. شاید دوستان منظورمو متوجه نشدن. هدف فقط رعایت 1 سری چیزهاست.اون ذات آدماست که نمیشه عوضشون کرد.وگرنه بقیه چیزها قابل تغییره. 1 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ نظرات شخصی...نظرات شخصی...سلیقه ها...رنگ ها... اینا باعث ایجاد تفاوتن اما همه یه شوخین و باید باعث خندوندن ما بشن نه باعث رنجوندن... سحر جان... اینایی که گفتی درسته ممکنه اغلب توی عرف، اخلاق قلمداد بشه اما حقیقت اینه که سلیقه ی طرفین همیشه باعث تشکیل حدومرز ها،خط قرمزها و آداب میشه. این درسته که اگه مردی در ماشینو واسه خانومش وا کنه و بگه بفرمایید خیلی جنتلمنانه(!) و با کلاسه والبته در عرف بسیار متشخصانه. اما در حقیقت این عمل رو نباید مستقیما ناشی از اخلاق و ادب دونست چون ریشه ی عمله که مهمه. من اگه این کارو صرفا برای حفظ حرمت های تعریف شده و مشخص زن انجام دادم میتونیم بگیم که بنده اخلاق رو رعایت کردم؛ وگرنه به فرض اگه این کارو برای تملق و یا با نیت شکستن حد ومرز های تغریف شده انجام دادم تکلیف اخلاق چی میشه؟ بهرحال منظورم از این صحبتا اینه که شاید به سلیقه های مختلف فردی ظواهر اعمال برای افراد بیانگر خوب یا بد بودن و مؤدبانه یا دورازادب بودن اون اعمال باشه اما چیزی که معیار اصلی سنجش ادب و اخلاقه همون روح عمل یا نیت عمله وگرنه هر مردی بلده در ماشینو واسه خانومی باز کنه. و البته تموم اون کارایی که گفتی و از مرد آآآآآآآینده ت انتظار داشتی کاملا معقول و منطقیه و خیلی هم متشخصانه... بی ادبی منو ببخشید....مرسی 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ نظرات شخصی...نظرات شخصی...سلیقه ها...رنگ ها... اینا باعث ایجاد تفاوتن اما همه یه شوخین و باید باعث خندوندن ما بشن نه باعث رنجوندن... سحر جان... اینایی که گفتی درسته ممکنه اغلب توی عرف، اخلاق قلمداد بشه اما حقیقت اینه که سلیقه ی طرفین همیشه باعث تشکیل حدومرز ها،خط قرمزها و آداب میشه. این درسته که اگه مردی در ماشینو واسه خانومش وا کنه و بگه بفرمایید خیلی جنتلمنانه(!) و با کلاسه والبته در عرف بسیار متشخصانه. اما در حقیقت این عمل رو نباید مستقیما ناشی از اخلاق و ادب دونست چون ریشه ی عمله که مهمه. من اگه این کارو صرفا برای حفظ حرمت های تعریف شده و مشخص زن انجام دادم میتونیم بگیم که بنده اخلاق رو رعایت کردم؛ وگرنه به فرض اگه این کارو برای تملق و یا با نیت شکستن حد ومرز های تغریف شده انجام دادم تکلیف اخلاق چی میشه؟ بهرحال منظورم از این صحبتا اینه که شاید به سلیقه های مختلف فردی ظواهر اعمال برای افراد بیانگر خوب یا بد بودن و مؤدبانه یا دورازادب بودن اون اعمال باشه اما چیزی که معیار اصلی سنجش ادب و اخلاقه همون روح عمل یا نیت عمله وگرنه هر مردی بلده در ماشینو واسه خانومی باز کنه. و البته تموم اون کارایی که گفتی و از مرد آآآآآآآینده ت انتظار داشتی کاملا معقول و منطقیه و خیلی هم متشخصانه... بی ادبی منو ببخشید....مرسی رعایت نکردن ادب باعث خنده میشه؟!!خوب البته آدما متفاوتن.من نمیتونم بهش بی تفاوت باشم.در عوض خیلی هم واسم اهمیت داره درسته که بعضی کارها رعایت نکردنش نشانه ی بی ادبی نیست.اما رعایتش تو شخصیتت اثر داره انشاله که همیشه کارهامون نیت عملشون مثبت باشه مثلا مردها فکر نمیکنم دوست داشته باشن خانمشون توی محیط عمومی بلند صحبت کنن و بلند بخندن.درسته؟ و اگه اینجوری باشه آیا این نشونه ی شخصیته؟!!! سلایق با آداب رسوم فرق داره.والبته هر کشوری و شاید هر شهری آداب و رسوم خودشو داره. مثلا چینی ها نوشیدنیشونو تا آخر نمیخورن تا نشون بدن همون مقدار کافی بوده.اروپایی ها تا آخرش میخورن تا نشون بدن از خوردنش لذت بردن... 1 لینک به دیدگاه
masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ من از اولش شروع میکنم . 1. به آدمایی که میشناسیم سلام کنیم . بلند سلام کنیم . 2. محکم دست بدیم با لبخند 3. با اعتماد به نفس و با احترام به بقیه برخورد کنیم پافشاری به هدایت دیگران نداشته باشیم ( بگین به درک ، هرغلطی میخواد بکنه ) 4. با عقاید دیگران محترمانه برخورد کنیم ، بحث ها رو کش ندیم ، قرار نیس کاپ بدن اگه تو بردی 5 . بعد از عطسه بگیم عافیت باشه (واقعا تاثیر گذاره ، امتحان کنین) با همسرم 1. براش میوه پوس میکنم . 2. ادای آدمای باکلاس در نمیارم ، شوخیای رکیک خیلی جواب میده (بسته به جنبه ها داره ) 3. با هم ظرف میشوریم . 4 . با دماغش شوخی میکنم 5. بعضی وقتا بگین در ماشین رو خانوم باز کنن . یا کت رو بدین دست خانم که تنتون کنه !!! 6. وقتی برم بیرون واسه خودم یه چی میخرم میخورم برا اون نمیخرم ، تا حرصش در بیاد (این برا ایجاد تنوعه و خیلی میتونه خطرناک باشه مواظب باشین) 7 . خیلی ظرفیت داشته باشین . صبور باشین . 8 . خوش مشرب باشین و از حروف زاید کمتر استفاده کنین و زیادی کف بازاری اصلا استفاده نکنین . مثلا مقاله پقاله ، پول مول ، غذا مذا همیشه دستمال کاغذی همراه داشته باشین (برا خودتون یا دیگران ) 2 لینک به دیدگاه
masoodina 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ از چیز میز و من و من کردن هم تا جای ممکن استفاده نکنین و سعی کنین اون کلمه ی اصلی رو بگین یا کلا بیخیال شین ولی چیز نگین . 3 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ این یک اسپم نیست....یک تأییده... رعایت نکردن ادب باعث خنده میشه؟!!خوب البته آدما متفاوتن.من نمیتونم بهش بی تفاوت باشم.در عوض خیلی هم واسم اهمیت داره درسته که بعضی کارها رعایت نکردنش نشانه ی بی ادبی نیست.اما رعایتش تو شخصیتت اثر داره انشاله که همیشه کارهامون نیت عملشون مثبت باشه مثلا مردها فکر نمیکنم دوست داشته باشن خانمشون توی محیط عمومی بلند صحبت کنن و بلند بخندن.درسته؟ و اگه اینجوری باشه آیا این نشونه ی شخصیته؟!!! سلایق با آداب رسوم فرق داره.والبته هر کشوری و شاید هر شهری آداب و رسوم خودشو داره. مثلا چینی ها نوشیدنیشونو تا آخر نمیخورن تا نشون بدن همون مقدار کافی بوده.اروپایی ها تا آخرش میخورن تا نشون بدن از خوردنش لذت بردن... اوهوم... 1 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ **** گرچه اول تاپیک نوشته شده بود از یه "جنتلمن" چه انتظاری میره.... اما از صاحب تاپیک اجازه میخوام یخورده از سلایق خودمون راجع به "لیدی" ها هم بنویسیم. با اجازتون همین چند تاست... 1- در حالیکه کودک درونشو حفظ کرده از بچه بازی پرهیز میکنه... 2-در حـالیـــکه به طــرف مقابل عــلاقـه داره باهاش با احتیاط رفتار میکنه... 3-در حالیکه به زیبایی خودش اهمیت میده ازش تور درست نمیکنه واسه ماهیگیری(!) 4-درحالیـکــه به تـــمام ابزارهــای شــکار دســترسی داره ولــی تفـــریحانه شــکار نمیـــکــنه..... ..... بقیه شم ایشالا اگه توفیق بود(!) به خودش میگم دیگه... **** 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ خط کشی کردن آدما و دقت به میلیمتر میلیمتر آداب و اخلاقشون باعث می شه روند معاشرت هامون پیچیده بشه و دنیایی از قضاوت و ها رو می کشونه جلو از فلان رفتار طرف یا اون یکی رفتارش. باید یک چارچوب کلی در نظر گرفت. اینکه ما یک سری رفتار های جز رو برای خودمون مهم بدونیم،یعنی اینکه خودمون به اون ها پایبند باشیم دیگه! در غیر اینصورت که هر کس خیلی چیزها انتظار خواهد داشت و می آره در قالب مبادی آداب بودن. جز گرایی در روابط انسانی،آفت های روابط رو بیشتر می کنه. به نظر من یک موبادی آداب،یک انسانی هست که بدیهیات ادب رو رعایت کنه.و اون هم احترام به نظرات دیگران هست و می شه در کنارش برای رفتارها هم ملاک عرف اجتماعی رو قرار داد.این دو در کنار هم یک انسان موبادی آداب رو به وجود می آرن. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ من از اولش شروع میکنم .1. به آدمایی که میشناسیم سلام کنیم . بلند سلام کنیم . 2. محکم دست بدیم با لبخند 3. با اعتماد به نفس و با احترام به بقیه برخورد کنیم پافشاری به هدایت دیگران نداشته باشیم ( بگین به درک ، هرغلطی میخواد بکنه ) 4. با عقاید دیگران محترمانه برخورد کنیم ، بحث ها رو کش ندیم ، قرار نیس کاپ بدن اگه تو بردی 5 . بعد از عطسه بگیم عافیت باشه (واقعا تاثیر گذاره ، امتحان کنین) با همسرم 1. براش میوه پوس میکنم . 2. ادای آدمای باکلاس در نمیارم ، شوخیای رکیک خیلی جواب میده (بسته به جنبه ها داره ) 3. با هم ظرف میشوریم . 4 . با دماغش شوخی میکنم 5. بعضی وقتا بگین در ماشین رو خانوم باز کنن . یا کت رو بدین دست خانم که تنتون کنه !!! 6. وقتی برم بیرون واسه خودم یه چی میخرم میخورم برا اون نمیخرم ، تا حرصش در بیاد (این برا ایجاد تنوعه و خیلی میتونه خطرناک باشه مواظب باشین) 7 . خیلی ظرفیت داشته باشین . صبور باشین . 8 . خوش مشرب باشین و از حروف زاید کمتر استفاده کنین و زیادی کف بازاری اصلا استفاده نکنین . مثلا مقاله پقاله ، پول مول ، غذا مذا همیشه دستمال کاغذی همراه داشته باشین (برا خودتون یا دیگران ) مرسی.دقیقا همین چیزا مد نظرم هست تو این تاپیک.با گزینه های 1و2و3 (قسمت اول)به شدت موافقم. لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ **** گرچه اول تاپیک نوشته شده بود از یه "جنتلمن" چه انتظاری میره.... اما از صاحب تاپیک اجازه میخوام یخورده از سلایق خودمون راجع به "لیدی" ها هم بنویسیم. با اجازتون همین چند تاست... 1- در حالیکه کودک درونشو حفظ کرده از بچه بازی پرهیز میکنه... 2-در حـالیـــکه به طــرف مقابل عــلاقـه داره باهاش با احتیاط رفتار میکنه... 3-در حالیکه به زیبایی خودش اهمیت میده ازش تور درست نمیکنه واسه ماهیگیری(!) 4-درحالیـکــه به تـــمام ابزارهــای شــکار دســترسی داره ولــی تفـــریحانه شــکار نمیـــکــنه..... ..... بقیه شم ایشالا اگه توفیق بود(!) به خودش میگم دیگه... **** خب واسه خودم گفتم جنتلمن.واسه شما میشه لیدی منم از بچه بازی خیلیییییییی بدم میاد.1 هم اتاقی داشتم هیچوقت سر همین کارهاش نتونستم باهاش کنار بیام 2 هم جالبه.کاملا موافق.ولی متاسفانه این با احتیاط رفتار کردنو 1 جور دیگه برداشت میکنن کلا با نظراتت موافقم برادر علی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده