edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ درود دوستان عزیز بنده امسال برای بار دوم کنکور میدم و امیدی به قبولی ندارم:( از نظر خدمت مشکلی ندارم و مشمول نمیشم خودم میتونم کنار بیام با این موضوع و 1 سال دیگه بمونم اما پدر و مادرم خیلی حساسند روی این موضوع چیکار کنم ؟ خودم دارم به این فکر میکنم که 1 سال برم یه شهر دیگه و بگم میرم اونجا دانشگاه!! بنظر شما گندش درنمیاد ؟ 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ خب بخون سال بعد چه جوری این روش ها به ذهنتون میرسه بچه ها 4 لینک به دیدگاه
edvin 456 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ خب بخون سال بعد چه جوری این روش ها به ذهنتون میرسه بچه ها آخه ظاهرا" راه دیگه ای ندارم لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ راست ميگن اين چه كاريه ...بهتر براشون توضيح بدي ، قانع ميشن 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ آخه ظاهرا" راه دیگه ای ندارم مطمئنا گندش بیاد خیلی بد تره در ثانی حتما اونا به این که بخونی و قبول شی راضی ترند تا در به دریت تو شهر های دیگه و مدرکی که قرار نیست تحویلشون بدی بچه گونست 2 لینک به دیدگاه
edvin 456 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ راست ميگن اين چه كاريه ...بهتر براشون توضيح بدي ، قانع ميشن اونا منو درک نمیکنند 1 لینک به دیدگاه
edvin 456 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ مطمئنا گندش بیاد خیلی بد تره در ثانی حتما اونا به این که بخونی و قبول شی راضی ترند تا در به دریت تو شهر های دیگه و مدرکی که قرار نیست تحویلشون بدی بچه گونست اون که آره... اگه گندش دربیاد خیلی ناجور میشه:icon_pf (34): در ضمن یه جورایی سال بعد به احتمال زیاد قبول میشم فقط تو همین 1 سال اگه بو نبرند حله .... لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ اون که آره... اگه گندش دربیاد خیلی ناجور میشه:icon_pf (34): در ضمن یه جورایی سال بعد به احتمال زیاد قبول میشم فقط تو همین 1 سال اگه بو نبرند حله .... قول بده بهشون امسال قبول میشی و بشین بخون تمومه دیگه بعدشم پیام نور و واسه همین گذاشتن به هر حال موافق کارت نیستم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ اول و آخرش میفهمن نکن این کارو برادر من دانشگاه هیچ تحفه ای نیست و تنها راه برای موفقیت هم نیست هرچند ما موفقیتی توش ندیدیم ...از استاد تا دانشجو همه علافن یکی دو تا بد و بیراه میشنوی بازم روال عادی میشه ...ایندفعه اگه خواستی بخونی بشین درست حسابی بخون ایشالا نتیجه میگیری 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ کاش من بودم همین الان این حرکت :vahidrk:برات میومدم تو همه تلاشتو بکن قبولم نشدی فدا سرت سال دیگه پدر مادرتم ببین تو تلاشتو کردی هیچی نمیگن اگرم گفتن برا خودشون گفتن تو زیاد جدی نگیر 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ فوقش یکی دو هفته اخم و تخم و ناراحتی واز این چیزاست دیگه بعدش همه یادشون میره و باهاش کنار میان یه سال الکی شهرستان موندن ؟؟؟؟!!!! اونوقت چطوری واسه کنکور سال بعدت میخوای درس بخونی با این استرس و قایم موشک بازی؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ درود دوستان عزیز بنده امسال برای بار دوم کنکور میدم و امیدی به قبولی ندارم:( از نظر خدمت مشکلی ندارم و مشمول نمیشم خودم میتونم کنار بیام با این موضوع و 1 سال دیگه بمونم اما پدر و مادرم خیلی حساسند روی این موضوع چیکار کنم ؟ خودم دارم به این فکر میکنم که 1 سال برم یه شهر دیگه و بگم میرم اونجا دانشگاه!! بنظر شما گندش درنمیاد ؟ تنبلی کردی یا قاطی شد اوضاع؟ اگه تنبلی کردی که خب کسی نمیتونه درک کنه..منطقی هم هست.. اگه اوضاع قاطی شد موضوع رو بگو به پدر و مادرت.اینجا دو حالت پیش می آد: 1-درکت می کنن که خلاص 2-درکت نمی کنن:چرا ادامه کار با طی کردن یک مسیر درست(نرفتن به شهرستان و..) حتما باید پیش شرطی مث درک دیگران داشته باشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من تو این اوضاع و احوال خریته دانشگاه اگر من برمیگشتم به 4 سال پیش اول یه کار درست و درمون گیر می اوردم م م م بعد میرفتم دانشگاه مدرک گرفتن اسونه ماشالله دانشگاه ازاد و این دانشگاه های علمی کاربردی اومدن برا مدرک گرفتن اما یه کار خوب گیر اوردن ن ن ن ن ن سخته 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ طرف داره با مدرک فوق لیسانس دارن بهش 400 هزار تومان میدن تو این مملکت اون وقت یه سیم پیچ یا تعمیر کار ماشین یا یه ارایشگر حداقل در امد ماهانه اونااااااااااااااااااااااااااااااااااا بالا یک میلیونه این سه تا رو خودم خبر دارم که میگم از درس خوندن تو این دوره زمونه به جززز تیک عصبی و دیونگی برا ادم چیزی نمی مونه اگر قبل و بعد یکی که دانشگاه رفته مقایسه کنی میفهمی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
edvin 456 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ از درس خوندن تو این دوره زمونه به جززز تیک عصبی و دیونگی برا ادم چیزی نمی مونه likeeeeee 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اها خوشم میاد از راه حلت مثلا دانشگاه نری چی میشهدانشگاه جز فشار عصبی چیز دیگه نیست مخصوصا وقتی راه دور باشی 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ درود دوستان عزیز بنده امسال برای بار دوم کنکور میدم و امیدی به قبولی ندارم:( از نظر خدمت مشکلی ندارم و مشمول نمیشم خودم میتونم کنار بیام با این موضوع و 1 سال دیگه بمونم اما پدر و مادرم خیلی حساسند روی این موضوع چیکار کنم ؟ خودم دارم به این فکر میکنم که 1 سال برم یه شهر دیگه و بگم میرم اونجا دانشگاه!! بنظر شما گندش درنمیاد ؟ خیلی ریسکش بالاست و فکر کنم نشدنیه توکل بر خدا این روزا که همه دانشگاه قبول میشن . شک ندارم که شما هم قبول میشین دانشگاه مثل مدرسه شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده