رفتن به مطلب

دفتر مدیریت تالار مکانیک

ارسال های توصیه شده

• 8 ماه بعد...
  • پاسخ 110
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دیگه مدیری که دفترش رو نبینه به چه درد میخوره:ws37:

دیگه درین نظام جدید کسی دفتر نداره تو عصر ارتباطاتهمه از راه دور کنترل میکنن:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیگه درین نظام جدید کسی دفتر نداره تو عصر ارتباطاتهمه از راه دور کنترل میکنن:w02:

ما هنو با سیستم سنتی کار میکنیممممم:ws53:

-بچه اون چرتکه منو بیار...:banel_smiley_4:

-چشم آقا....!!:w410:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما هنو با سیستم سنتی کار میکنیممممم:ws53:

-بچه اون چرتکه منو بیار...:banel_smiley_4:

-چشم آقا....!!:w410:

مخلص رفیقای بیکلک و یه رنگیم داش علی

چاکرات سدیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی من موندم چرا همه در رفتن از طراحی ؟ :whistle:

چیزی نذاشتم ببینم یکی میره اون تو ببینه چیکار باید کرد یا نه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی من موندم چرا همه در رفتن از طراحی ؟ :whistle:

چیزی نذاشتم ببینم یکی میره اون تو ببینه چیکار باید کرد یا نه:ws3:

نمیدونم چرا اصلا فروم ها دیگه محبوبیت قبل رو برای مردم ندارن:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیدونم چرا اصلا فروم ها دیگه محبوبیت قبل رو برای مردم ندارن:hanghead:

آی گفتی !! همین حرفو یکی دو ماه پیش تو یکی از تاپیکا گفتم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
سلام!

مدیر جان کتاب های مخصوص هوافضا جاشون کجاس؟؟

ببخشید من جواب میدم

تو قسمت مهندسی هوافضا کتابخانه هوافضا هستش ولی خیلی قدیمی و بهم ریخته بود تاپیکش. من تاپیک جدید زدم 25 تا کتاب جدید هم با عکس و توضیح و اسم نواندیشان گذاشتم. ولی تاپیک ها ادغام شدن. اگه اون تاپیک جدا می موند با تکمیلش الآن میتونستیم یه آرشیو عالی و منظم از کتب هوافضا داشته باشیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام!

مدیر جان کتاب های مخصوص هوافضا جاشون کجاس؟؟

ببخشید من جواب میدم

تو قسمت مهندسی هوافضا کتابخانه هوافضا هستش ولی خیلی قدیمی و بهم ریخته بود تاپیکش. من تاپیک جدید زدم 25 تا کتاب جدید هم با عکس و توضیح و اسم نواندیشان گذاشتم. ولی تاپیک ها ادغام شدن. اگه اون تاپیک جدا می موند با تکمیلش الآن میتونستیم یه آرشیو عالی و منظم از کتب هوافضا داشته باشیم.

درود

میشه نظرتون رو در مورد یه زیر تاالار برای هوافضا بدونم؟

و اینکهآیا با یه تاپیک در زمینه هوافضا کفایت میکنه که در صفحه اول کتابخونه ایجاد کنیم؟

و شما هم ادامه تاپیکتون رو بذارید؟ پست هارو مشخص کنید که در تاپیک جدایی قرار بگیرن:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
درود

و اینکهآیا با یه تاپیک در زمینه هوافضا کفایت میکنه که در صفحه اول کتابخونه ایجاد کنیم؟

و شما هم ادامه تاپیکتون رو بذارید؟ پست هارو مشخص کنید که در تاپیک جدایی قرار بگیرن:a030:

دوستان درخواست کتابخانه هوافضا رو دادم..آقا ناصر هم مسئولیت کتابخونه رو لطف کردن بر عهده گرفتن، اگر نظر یا پیشنهادی دارید، با ایشون در میان بگذارید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود

راستش من که نظرم مثبته:ws38:

یه مشکل که هست اینه که یه نفر مسئولیت قبول کنه و لیست کتابای موجود توی تاپیک رو تو پست اول با لینک بنویسه که مجبور نشیم به خاطر یه کتاب کل تاپیک شونصد صفحه ای رو زیر و رو کنیم!!!:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
راستش من که نظرم مثبته:ws38:

یه مشکل که هست اینه که یه نفر مسئولیت قبول کنه و لیست کتابای موجود توی تاپیک رو تو پست اول با لینک بنویسه که مجبور نشیم به خاطر یه کتاب کل تاپیک شونصد صفحه ای رو زیر و رو کنیم!!!:w02:

خودت دواطلب شو:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...