masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ عجیبا غریبا!!!این چیههه؟؟ یعنی الان باس سفیر بفرستم؟؟؟ یس مهندس.. برو دنبال سفیر.. کادو تولد چیه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مکانبک هم مکانیک قدیم.. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی الان در کمین من نشسته بودی... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی الان در کمین من نشسته بودی... دیگه مدیری که دفترش رو نبینه به چه درد میخوره 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه مدیری که دفترش رو نبینه به چه درد میخوره دیگه درین نظام جدید کسی دفتر نداره تو عصر ارتباطاتهمه از راه دور کنترل میکنن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه درین نظام جدید کسی دفتر نداره تو عصر ارتباطاتهمه از راه دور کنترل میکنن ما هنو با سیستم سنتی کار میکنیممممم -بچه اون چرتکه منو بیار... -چشم آقا....!!:w410: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما هنو با سیستم سنتی کار میکنیممممم -بچه اون چرتکه منو بیار... -چشم آقا....!!:w410: مخلص رفیقای بیکلک و یه رنگیم داش علی چاکرات سدیم 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه درین نظام جدید کسی دفتر نداره تو عصر ارتباطاتهمه از راه دور کنترل میکنن ولی من موندم چرا همه در رفتن از طراحی ؟ چیزی نذاشتم ببینم یکی میره اون تو ببینه چیکار باید کرد یا نه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ولی من موندم چرا همه در رفتن از طراحی ؟ چیزی نذاشتم ببینم یکی میره اون تو ببینه چیکار باید کرد یا نه نمیدونم چرا اصلا فروم ها دیگه محبوبیت قبل رو برای مردم ندارن 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا اصلا فروم ها دیگه محبوبیت قبل رو برای مردم ندارن آی گفتی !! همین حرفو یکی دو ماه پیش تو یکی از تاپیکا گفتم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ سلام! مدیر جان کتاب های مخصوص هوافضا جاشون کجاس؟؟ 4 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ سلام!مدیر جان کتاب های مخصوص هوافضا جاشون کجاس؟؟ ببخشید من جواب میدم تو قسمت مهندسی هوافضا کتابخانه هوافضا هستش ولی خیلی قدیمی و بهم ریخته بود تاپیکش. من تاپیک جدید زدم 25 تا کتاب جدید هم با عکس و توضیح و اسم نواندیشان گذاشتم. ولی تاپیک ها ادغام شدن. اگه اون تاپیک جدا می موند با تکمیلش الآن میتونستیم یه آرشیو عالی و منظم از کتب هوافضا داشته باشیم. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ سلام!مدیر جان کتاب های مخصوص هوافضا جاشون کجاس؟؟ ببخشید من جواب میدمتو قسمت مهندسی هوافضا کتابخانه هوافضا هستش ولی خیلی قدیمی و بهم ریخته بود تاپیکش. من تاپیک جدید زدم 25 تا کتاب جدید هم با عکس و توضیح و اسم نواندیشان گذاشتم. ولی تاپیک ها ادغام شدن. اگه اون تاپیک جدا می موند با تکمیلش الآن میتونستیم یه آرشیو عالی و منظم از کتب هوافضا داشته باشیم. درود میشه نظرتون رو در مورد یه زیر تاالار برای هوافضا بدونم؟ و اینکهآیا با یه تاپیک در زمینه هوافضا کفایت میکنه که در صفحه اول کتابخونه ایجاد کنیم؟ و شما هم ادامه تاپیکتون رو بذارید؟ پست هارو مشخص کنید که در تاپیک جدایی قرار بگیرن 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ درودمیشه نظرتون رو در مورد یه زیر تاالار برای هوافضا بدونم؟ و اینکهآیا با یه تاپیک در زمینه هوافضا کفایت میکنه که در صفحه اول کتابخونه ایجاد کنیم؟ و شما هم ادامه تاپیکتون رو بذارید؟ پست هارو مشخص کنید که در تاپیک جدایی قرار بگیرن دوستان درخواست کتابخانه هوافضا رو دادم..آقا ناصر هم مسئولیت کتابخونه رو لطف کردن بر عهده گرفتن، اگر نظر یا پیشنهادی دارید، با ایشون در میان بگذارید. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ درودمیشه نظرتون رو در مورد یه زیر تاالار برای هوافضا بدونم؟ و اینکهآیا با یه تاپیک در زمینه هوافضا کفایت میکنه که در صفحه اول کتابخونه ایجاد کنیم؟ و شما هم ادامه تاپیکتون رو بذارید؟ پست هارو مشخص کنید که در تاپیک جدایی قرار بگیرن راستش من که نظرم مثبته یه مشکل که هست اینه که یه نفر مسئولیت قبول کنه و لیست کتابای موجود توی تاپیک رو تو پست اول با لینک بنویسه که مجبور نشیم به خاطر یه کتاب کل تاپیک شونصد صفحه ای رو زیر و رو کنیم!!! 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ راستش من که نظرم مثبتهیه مشکل که هست اینه که یه نفر مسئولیت قبول کنه و لیست کتابای موجود توی تاپیک رو تو پست اول با لینک بنویسه که مجبور نشیم به خاطر یه کتاب کل تاپیک شونصد صفحه ای رو زیر و رو کنیم!!! خودت دواطلب شو 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ خودت دواطلب شو حاجی من اگه وقت داشتم که در سمت مدیریت ابقاء میشدم!!! 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ حاجی من اگه وقت داشتم که در سمت مدیریت ابقاء میشدم!!! حاجی وقت نمیخواد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده