adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ چه آهنگ خوبی خوشم اومد.. خیلی دوست دارم اسم یه آهنگ فاخخخر رو بدم ولی متاسفانه آهنگای فاخر حالمو خوب نمی کنن:)))) آهنگی که می تونه به من هیجان بده اینه: mr.simple-super junior چشمایی که می تونه احساستو نشون بده؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ پروردگارا چه سوالایی میپرسه :)) دارم : } دلِ نا آروم و بی قرار ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ دارم ولی دیگه بهش بها نمیدم:)) دندون عقل باقی مونده؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ همش رو دارم :)) امید بمن در بازی مافیا :))) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۸ دارم آقا:))) علاقه به بازی گروهی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ دارم ... :)) خاله یا عمه هم سن خودت ؟ یا عمو یا دایی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۸ نمیدونم اسمشو چی بذارم . فقط الهی شکر که زندگی واقعیم مبرا ازین چیزهاست خدای خودتو ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم خدای همه رو دارم:دی احساسی که کمیتش لنگ بزنه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۸ متوجه سوالت نمیشم که ... حواسِ جمع برای حالِ اعضای خانواده ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۸ حواسِ جمع برای حالِ خودم هم ندارم دل خوش لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ لئو پستهات نگران کننده س : } دارم توی زندگیت هدفی که قلبا دوست داری براش بجنگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ قبلا داشتم که براش جنگیدم و شهید شدم بعدی سوال قبلی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ دارم شنبه ی هیجان انگیز در پیش رو ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ همه ی شنبه های من هیجان انگیزه حرف خاصی برای گفتن؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم :)) انقد میپرسی تا اخر یه روز جوابم "دارم" باشه خخ :)) توانایی تشخیص هندونه ی خوب ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم همه اش یاد سیبیل میوفتم چه کنم:)) فیلم خوب برای دیدن؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ آره . فعلا هم قصد ندارم درایوشو سبک کنم : } ازین محافظای هندزفری که توی مترو میفروشن :دی لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم هندزفری که هر دو تا گوشش سالم باشه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده