نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ جل الخالق . با یه کاسه آش کشک و اونهمه کوفته :دی دارم ولی پیگیر نیستم. رییسی که روحیه درک متقابل داره ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ کاسه آش که برا ظهر بود ، کوفته هم که یدونه متوسط بود! گفتم آره تا شماها شاید بیشتر ازین دلتون نخواد! دی این آخری ی خورده بهتره اضافه وزن داری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ چیزی نمونده وارد محدوده ش بشم اما اینکه از فردا دور از خونه و تنهاییه و شنبه هم شروع کار هست جای نگرانی نمیذاره :)) روش مزه دار کردن تلخ ترین زیتون عالم امکان چیه ؟ چقدر صبوری و تعویض آب نمک لازمه ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۹ زمانش رو نمیدونم فقط زیادی آب نمک تعویض نکن چون یدفعه خراب میشه ، نرم میشه و ..دیگه باید پرت کنی بری بعد هم کوچولو کوچولو شیرین کن اگه مقدارش زیاده ، اگه همه رو با هم شیرین کنی استفاده نشه از بین میره و هیچی دیگه برادرم ی مدت مغازه ی همین چیزا رو داشت در همین حد اطلاعات داشتم! دفتر خاطرات فعال؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۹ الان نه دلیلی موجه برای نفرت از کسی ؟ لینک به دیدگاه
Fateme azizi targh 4 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۹ دارم ادمی که رازتو بتونی بهش بگی ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ دارم! کنترل رو افکار و تخیلاتت؟! لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ نه معمولی قصد خرید گوشی جدید؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اوهوم پیشنهاد کتاب خوب برای من ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۹ ندارم نمی دونم چی دوست داری والا اعتقاد به طب سنتی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۹ دارم توی آرشیو همه ی آلبومای نامجو ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اینم مثل دموکراسی ، فمینیسم ، رک بودن ، انتقاد و ... مفهومیه که در عمل از تعریفش دوره اکثرا . آزادی بیان واقعی نیاز به فروتنی و دلهای عاری از تعصب داره آره دارم خستگی مفرط و بی دلیل ؟ لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۹ به شدت ........البته ذهنم خستس ..... هم ذهنم خستس هم روحم خستس هم 50 کیلو کاهش وزن دارم کلا در برزخ هستم ..... من یکی از خاطرات بچگیم رو تو سایت دروازه ملل پیدا کردم موندم این سایته چیه ...بگذریم همچین خاطره ای داری ؟ یک چیزی مربوط به پنج شیش سالگی که یهو یجا ببینی کلی بخندی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده