نفحات 1395 ارسال شده در 31 خرداد، 2020 جل الخالق . با یه کاسه آش کشک و اونهمه کوفته :دی دارم ولی پیگیر نیستم. رییسی که روحیه درک متقابل داره ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 31 خرداد، 2020 کاسه آش که برا ظهر بود ، کوفته هم که یدونه متوسط بود! گفتم آره تا شماها شاید بیشتر ازین دلتون نخواد! دی این آخری ی خورده بهتره اضافه وزن داری؟
نفحات 1395 ارسال شده در 2 تیر، 2020 چیزی نمونده وارد محدوده ش بشم اما اینکه از فردا دور از خونه و تنهاییه و شنبه هم شروع کار هست جای نگرانی نمیذاره :)) روش مزه دار کردن تلخ ترین زیتون عالم امکان چیه ؟ چقدر صبوری و تعویض آب نمک لازمه ؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 3 تیر، 2020 زمانش رو نمیدونم فقط زیادی آب نمک تعویض نکن چون یدفعه خراب میشه ، نرم میشه و ..دیگه باید پرت کنی بری بعد هم کوچولو کوچولو شیرین کن اگه مقدارش زیاده ، اگه همه رو با هم شیرین کنی استفاده نشه از بین میره و هیچی دیگه برادرم ی مدت مغازه ی همین چیزا رو داشت در همین حد اطلاعات داشتم! دفتر خاطرات فعال؟ 1
نفحات 1395 ارسال شده در 17 مرداد، 2020 اینم مثل دموکراسی ، فمینیسم ، رک بودن ، انتقاد و ... مفهومیه که در عمل از تعریفش دوره اکثرا . آزادی بیان واقعی نیاز به فروتنی و دلهای عاری از تعصب داره آره دارم خستگی مفرط و بی دلیل ؟
Anabolic 250 ارسال شده در 17 مرداد، 2020 به شدت ........البته ذهنم خستس ..... هم ذهنم خستس هم روحم خستس هم 50 کیلو کاهش وزن دارم کلا در برزخ هستم ..... من یکی از خاطرات بچگیم رو تو سایت دروازه ملل پیدا کردم موندم این سایته چیه ...بگذریم همچین خاطره ای داری ؟ یک چیزی مربوط به پنج شیش سالگی که یهو یجا ببینی کلی بخندی ؟ 1
ارسال های توصیه شده