نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۸ شیشه اسپری ۱۸ میل دارم. هی پرش میکنم سرگرمی خوب واسه روزای قرنطینه ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ فعلا فیلم و سریال سریال نون خ رو دانلود کردم میشینیم میبینیم ، با هما گاهی هم همسر ی بار اول فیلم با تیتراژ میرقصیم ی بار آخر فیلم گاهی هم وسط فیلم! دی جرات کتاب خریدن هم نداشتم وگرنه حتما میخریدم . قصد عید دیدنی؟! 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ خب نه ... ولی اگه منو نمیزنه کسی باید بگم عید دیدنی روحمو جلا میده. دیدن خودشون و سفره و سبزه هاشون و خونه های تمیز و پرنور بخاطر پنجره های باز کاش کرونا نبود :دی ناخن سیاه شده ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ داشتم قبلا افتاد دستانی با پوست نرم و لطیف تو این روزا؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ لُپ هم اضافه کنید :دی دوچرخه ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ دارم گزیده شو @moham@d سلام . حال شما ؟ .. سال نو مبارک : )? توی بهار آلرژی ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ ندارم ارامش خاطر سلام ممنون عید شما هم مبارک چه حس خوبی بهم دست داد ممنون از شما لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ نمیدونم. من بین اصول گرا بودن و اصلاح طلب بودن در هر مقیاسی در زندگیم نوسان دارم :دی اطلاع از ترکیبات موهیتو ؟ :))))))) @moham@d یادش بخیر. نمیدونم یادت هست یا نه :)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ بسیاااار اتفاقا الان یه لیوانش دستمه . بابونه و پرسیاووشان خودآزاری ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ پرسیاووشان؟ چی هست؟ گاهی! کتاب درسی های دبیرستان رو؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ اره ... دفترامم دارم اونا که دوسشون داشتم :دی ما بچه درسخونا یه تعلق خاطری به کتاب درسیامون داریم که تا آخر عمر حسش نمیره . درست نمیگم ؟ :)) سندروم پا و دست و کمر بیقرار که با پخش آهنگ تشدید میشه ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ نه ولی میخوام بزارم حس خوب اتمام تعطیلات عید؟ دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ تقریبا اکثر ایموجیای اینجا و متحرکاشو دوست دارم . هم اکنور قار و قورِ شکم ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ و قار و قور؟ آره بابا ! دی علاقه به سریال پایتخت؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده