نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۸ آره . اووه زیاد میذاریم با خواهرا خاطره زنده میکنیم :)) عروسیا ، مسافرتا ساعت برنارد ؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۸ نه.خیلی دوس دارم داشته باشم.:( گوی برفی؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ همینها که شیشه ایه توش آب هست و تکون میدی ؟ اوهوم هوس دریا ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ ما مازنیها بیشتر هوس کوه و جنگل میکنیم تا دریا چال لپ ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ ?♀️ آره تسبیحی که همیشه همرات باشه ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ مربوط به فرهنگ ایرانیه ؟ علاقه به شیرینی جات ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ تاپیک داری نداریه :)) بهمراه دو سوم مردم ایران زخم معده ؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ در 9 دقیقه قبل، نفحات گفته است : تاپیک داری نداریه :)) بهمراه دو سوم مردم ایران زخم معده ؟ xfr طبق پست بالا منظورم علاقه به تلخ و شیرین بود. نه پایان نامه داری؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۸ میگن دستای لاغر و استخونی با رگای بیرون زده ؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۸ نه بدم میاد دوس ندارم سوال شخصی بپرسم:( سوالام تموم شده:) کارای عقب افتاده داری؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۸ اره خيلي كوتاهه نميتونم بپوشم بيرون:/غصه ميخورم:)))) علاقه به آرايشگري؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۸ خودستایی نباشه آره نیسان آبی ؟ :)))) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۸ ندارم:)) اسباب بازی از زمان بچه گیات لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۸ نه . همچین اجازه ای به خودم نمیدم . توی چت مجازی هم احتمالِ چیزیو حس کنم میپیچم و میپیچونم ( هممون همینطوریم ) اون دریافت غیر متعهدانه ی توجه و محبت از غیر هم بنظرم مصداق همین روابطه که بیزارم بشدت و حق الناس میدونم. آمار دقیق روزانه از تغییرات نرخ ارز و طلا ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده