moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ دارم ... به نظر من دنیا و ادماش همه خوبن و زیبا ارامش خاطر 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ الان ندارم حس بد نسبت به کسی که دوستش داری؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۸ دارم . فروغ . هردومون در هر شرایطی برای هم هستیم . اون بیشتر میل به فرار ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۸ دارم احساس کلافگی ازهمیشه مریض بودن و افسردگی آدما که انگار تمومی نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۸ دقیقا ... خسته نمیشن ازینهمه خسته بودن ؟ : / جای شکستگی روی صورتت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ در حال حاضر نه ... ولی یه نژادی از گربه هست اگر پیدا کنم میارم پیشم : ) نفرت از عصرای جمعه ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ نمی دونم شاید داشته باشم عادت به خوددرمانی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ دارم . نسبت به دکتر رفتن مقاومت دارم علاقه به زبان ترکی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ ندارم ..کلا استعدادی توی زبان یاد گرفتن ندارم استعداد توی کارای هنری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۸ دارم . یه شاخه های ورود کردم قدرت تخیل بالا ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۸ فکر نکنم قدرت تشخیص حال طرف مقابلت موقع چت؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۸ بشناسمش و قبلا چت کرده باشیم میفهمم . نشناسم هم حس شیشمم گاهی تشخیص میده گاهی هم حال نداشته باشه نه! دی کلا رو حس شیشمم زیاد حساب باز میکنم. دست و دل بازی مالی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده