نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ علاقه بهانه های اولِ راه بود :)) فوبیای خاصی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ نمی دونم فوبیا حساب میشه یا نه علاقه به ورزشای گروهی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ دارم آشنا توی کارخونه سوسیس کالباس ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ ندارم اشنائی با انوع دمنوش و خاصت هاشون 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۸ فکر میکنم دارم کم عصبانی میشم معمولا شرارت؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ دارم. خدا کنه شماهم داشته باشی جیگرِ شیر ؟ ? لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۸ ندارم ! جیگر خر دارم قلاب ماهیگیری لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۸ خودم کشیده باشم ؟ آره پرتره از خودم ؟ نه همین الان دردی توی بدنت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۸ تا اونجا که اختیارمو از دست ندم آره حتما ارثیه ی هنگفت از اجداد ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۸ نه خدا نکنه -_- تنفر از جشن تولد ؟ :)))))) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۸ دیگه دستم رو شده:)) دارم چشمایی که دنیا رو جور دیگه ای میبینه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده