BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ منم با هستی نیستی اشتباه گرفتم کنترل گری ام دارم قدرتــ متقاعد کردن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ منم از رو دست تو نگاه کردم :)) بله چشم غره ی منجمد کننده ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ اصلا براش افریده نشـــدم قابــ عکس از خودت رو درو دیوار اتاقت ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ آره یه بزرگ چندتا کوچیک :دی بنظر خودت کاریزما ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نمیدونم ... کاریزماتیک دارم؟ قدرتـــ محاسبات قوی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ عددی منظورته هعییی... بدک نیستم . اعتقاد به باکلاس بودن و لازم بودنِ عمل زیبایی ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ کلاس داشتن ذاتیه نمیتونی فیلمش کنی عمل زیبایی ام برا عده ای خوبه برا عده ای لازم نیست واقعا چیزشو در نیارن دیگه رفیقی که به هیچ صراطی مستقیم نیست ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ دارم دردی که دیگه برات همیشگی شده؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ دارم لباسهایی که نو موندن و از چشمت افتادن؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ تجربه نکردم نمیدونم. پاهای بزرگ؟! لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ ریا نباشه بلی بازی کلش توی گوشیتون ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نه. کلافه م میکنه . نمیدونم چجور گریه شون میگیره فقط تصنیفای خاص تحملِ جمعی که به گروه خونیتون نخوره ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ نقطه تحملم بالاس آدامس همیشه تو کیفتــــ ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده