نفحات 1395 ارسال شده در 13 دی، 2019 در 7 ساعت قبل، adamak-h گفته است : من اصلا منظور خاصی از سوالم نداشتم والا:| چسب زخم خوشگل ؟ میدونم هانی قربونت برم ?? خیلی بهم گفتن حسود ، گفتم بجای "نه" خالی یکم عقده گشایی هم کنم . اینجا آزادی بیان داریم آخه :))))) ندارم. اگر همچین چیزی هست زود برم بخرم ؟ :دی بنظر خودت هوش هیجانی ؟ هوشی که توی موقعیت های بحرانی بهت کمک میکنه عکس العمل هات مناسب باشه ، دیگرانو هم خوب درک کنی ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 13 دی، 2019 دارم البته اگه رفقا ناز نکنن:)) تنهایی در حدی که برم کتابخونه یا پارک:دی رفیق پایه؟ 1
نفحات 1395 ارسال شده در 14 دی، 2019 دارم تهران یکی کرج یکی اصفهانم یکی مثل این مردای ماموریت بروی صیغه کن هر شهری یدونه دارم :))))) تجربه ی کَشتی ؟ 1 1
adamak-h 733 ارسال شده در 14 دی، 2019 در 4 ساعت قبل، نفحات گفته است : دارم تهران یکی کرج یکی اصفهانم یکی مثل این مردای ماموریت بروی صیغه کن هر شهری یدونه دارم :))))) تجربه ی کَشتی ؟ لعنت بهت + ندارم احساس اینکه پاییز دلگیره؟ 1
نفحات 1395 ارسال شده در 16 دی، 2019 دارم ولی خب بعضی ها ازین خصلت در افراد سو استفاده میکنن لئو . همیشه هم خوب نیست هدفی که براش مشغول پس انداز پول باشی ؟ 1
adamak-h 733 ارسال شده در 16 دی، 2019 در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : دارم ! هزینه قبر و کفن و دفن و مراسم خدا نکنه:| ......سلامت جسمانی دارم ولی شاید کامل نباشه:)) علاقه به انجام کارای تکراری 1
ارسال های توصیه شده