نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، adamak-h گفته است : من اصلا منظور خاصی از سوالم نداشتم والا:| چسب زخم خوشگل ؟ میدونم هانی قربونت برم ?? خیلی بهم گفتن حسود ، گفتم بجای "نه" خالی یکم عقده گشایی هم کنم . اینجا آزادی بیان داریم آخه :))))) ندارم. اگر همچین چیزی هست زود برم بخرم ؟ :دی بنظر خودت هوش هیجانی ؟ هوشی که توی موقعیت های بحرانی بهت کمک میکنه عکس العمل هات مناسب باشه ، دیگرانو هم خوب درک کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ دارم البته اگه رفقا ناز نکنن:)) تنهایی در حدی که برم کتابخونه یا پارک:دی رفیق پایه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ دارم تهران یکی کرج یکی اصفهانم یکی مثل این مردای ماموریت بروی صیغه کن هر شهری یدونه دارم :))))) تجربه ی کَشتی ؟ 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، نفحات گفته است : دارم تهران یکی کرج یکی اصفهانم یکی مثل این مردای ماموریت بروی صیغه کن هر شهری یدونه دارم :))))) تجربه ی کَشتی ؟ لعنت بهت + ندارم احساس اینکه پاییز دلگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ دارم آرزویی که انکارش میکنی چون فکر میکنی بهش نمیرسی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ ندارم اصلا ! چون میخاره ? سکه طلا لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ ندارم اصلا شهامت اعتراف به اشتباه لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ دارم ولی خب بعضی ها ازین خصلت در افراد سو استفاده میکنن لئو . همیشه هم خوب نیست هدفی که براش مشغول پس انداز پول باشی ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ دارم ! هزینه قبر و کفن و دفن و مراسم سلامتی کامل جسمانی 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، leo.unique گفته است : دارم ! هزینه قبر و کفن و دفن و مراسم خدا نکنه:| ......سلامت جسمانی دارم ولی شاید کامل نباشه:)) علاقه به انجام کارای تکراری 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ دارم ولی زیاد اهلش نیستم رپ گوش کن؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۸ :)) گاهی بنظرم کار بیخودیه کنترل گر ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده