نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ هر چهارتاش ? میگن باید میکشیدی ، اینکارو نکردم رفلاکس معده ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ ۶۰ ۷۰ درصد ... باقیش سکوت و نگفتنه دندونی که میخواد نسازه ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ ندارم علاقه به بیسکویت مــآدر با شیــرســرد ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ خیلی تنوعی ازینجور ترکیب های خوب خوب میتونم لیست کنم الان :دی شجاعتِ دست زدن به حشرات ترسناک ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ باهاشـــون زندگی کردم البته که دارم صــــدای گرفته ؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ برای وراجی اره برا خوندن دونت تینک سو خصوصیت لوس و بی معنی قهر کردن ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ خیلی بی معنیه واقعا :)) اخلاقی که عامل شکستت در کارهات بوده باشه ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ واقعا درباره ماهیت حس نفرت به ادراک نرسیدم که بفهمم درونم هست یا نه اما اگر عدم تمایل به برخورد و سروکار داشتن و گفتگو باشه و اینکه حس انزجار به آدم دست بده سه نفر دختر توی مجازی . بخاطر کارهایی که ازشون سرزده الان تنگنای مالی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ خیلی روی ترشیش که اصلا کراش دارم :دی مهارت هنری که بتونی باهاش کسب درآمد کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ وایی پریا خیلی بو میده که:)) یه کم دارم ولی حوصله ی کسب درآمد ندارم:)) حاضر جواب 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ :)))) همیشه که نمیخورم :)) حاضر جواب نیستم . کارت اهدای عضو ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ دارم شُکر عقده ای که خودتم متوجه ش باشی و راه رفع کردنشو میدونی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ نه اون جنگیدن توی مجازی هم علتش حسادت نبود. غیرتی بود که داشتم . وقتی به شخصیتم برچسب حسادت میزنن بخاطرش ، قلبم سوراخ میشه و چه بیهوده بود غیرت بخرج دادنم . اون فرد خودش غیرنرمال و مرض دار هست عکس بزرگ از خودت به دیوار اتاقت ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ ندارم + من اصلا منظور خاصی از سوالم نداشتم والا:| چسب زخم خوشگل ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده