نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ دارم [چه دارمِ با صلابتی نوشتم . همه ی سست عنصر بازیام جلوم رژه رفت در یه لحظه :))) ] بنظر خودت مردم داری و مهمون نوازی داری؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ نه زیاد ندارم...راستش مهمون نوازی چیزیه که اصلا یاد نگرفتم و جزو چیزایه که بهم استرس میده کار نا تموم؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ نه برای ما نوار روش آبی رنگِ ، سبز نیست :دی الان اطلاعاتمو به رخت کشیدم :)) الان گوشه لپت آدامس ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ علاقه ای ندارم ولی یه وقتا ایجاب میکنه . مثل اینکه بخوای ترمز کسی رو بکشی کنجکاوی درباره ربشه کلمات و اسم ها ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۸ ندارم ولی اگر کسی برام تعریف کنه حتما گوش میدم:) اعتقاد به آخرت لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۸ اول همین صفحه به همین سوالت جوابیده ام هانی :))) آخرت نباشه توازن و تعادل در آفرینش یه فانتزی غیر واقعی و بی معنی میشه همسایه ی مذهبی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۸ دارم:دی علاقه به دیدن پیجای دخترای رنگی پنگگی؟؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۸ اگه منظورت پلنگا باشن نه هوسِ کله پاچه ? لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در 57 دقیقه قبل، نفحات گفته است : الان نه کمبود ویتامینی توی بدنت ؟ نصف مردم ایران دچار کمبود دیتامین D هستن منجمله من علاقه به ورزشی خاص لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ آره . شنا و والیبال و تازگی دفاع شخصی هم بنظرم عالیه قصد پیاده روی اربعین ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده