پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۸ باشه-_- + الان ندارم + پارادوکس رو دوست:) 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۸ اهل حلال و حروم هستی مگه? اما افرین? + فک نکنم + باران را دوست؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ البته که دارم به حلال و حروم اعتقاد ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ البته ک دارم دین هم ک نداشته باشم انسانیت رو نمیشه منکرش شد + اعتقاد ب حرف مردم؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ نه، اما خب غارنشین که نیستیم به خرد جمعی اعتقاد ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۸ ندارم به جمعِ خردمندان معتقدم ظرفیت انتقاد ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ ممکن نیست ها . نمیشه به چیزی که میدونی اشتباهه اعتقاد پیدا کنی ولی گاهی آدم دلش چیزی رو میخواد که منطقش میگه اشتباهه. کلکسیونی از چیزی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ ندارم اما باید داشته باشم انگشتر عقیق لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ اونو که دارم اما حوصله اشو ندرم? هوس گازگرفتن لُپــــ ی بچه رو؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ دارم . خیلی خشک و سفته دوستی که همش برات خرج اضافه می تراشه ؟ :)) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده