نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ دارم اتفاقا و خیلی هوس زیارتیش :)) دوست پایه برای سفر ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ تف آقا تف ندارم پول خرد برای دادن به فقییر؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ بده در راه خدا احتیاج به یارانه لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ نه بابا اعتقاد به دنیای پس از مرگ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ قبلا داشتم الان مطمئن نیستم درباره هیچی اعتقاد ب دنیا دار مکافات لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ دارم ولی خب عقیده ی شخصیم اینطوره که اگر کسی مکافات عملش رو توی همین دنیا کشید خدا بهش نظر لطف داشته و نخواسته با این توشه ی بد وارد زندگی اصلیش بعد از مرگش بشه رضایت از ظاهرت ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ راضی نیستم اما راحتم....شاید هم راحتیم از سررضایته....اما فاصله دارم با فاکتورهای زیبایی?خدا منو تو اخرین لحظات وقت اداری خلق کرده,فرصت خوشگلاسیون نبوده اعتقاد ب اسلام 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ من که دیدمت خوشگل خانوم . چرا شکسته نفسی میفرمایین :)) دارم خلاقیت در سورپرایز دیگران ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۸ دارم تا اونجا که میدونم فروم بازها اکثرا اینطورن اضطراب بی دلیل ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۸ داریم داریم هممون داریم :)) روحیه ی مشورت گیری ؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، leo.unique گفته است : ندارم لئو رو دوست ؟ هم میهن اینقدر لوس نبودی:) + مشورت میگیرم + انرژی انجام تمام کارهات؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : هم میهن اینقدر لوس نبودی:) اتفاقا در تاپیک مشابه در انجمن هم میهن هم گفته بودم چندین بار + ندارم حال و حوصله فک و فامیل لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده