نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ بیشتر دچار احساس بدبختی کاذب میشم که دستی از غیب میاد یقه مو میگیره میکشونه بیرون یکی هم میخوابونه زیر گوشم و بخودم میام ? قصدِ آزمون ایلتس ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم قصد مهاجرت به خارج از کشور لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ دارم پ ن:زندگی ازمون محسوب میشه دیگه,نه؟ + احساس بی هدفی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ آره . یه وقتا انقدر بنظرم بزرگ میاد که انگار مال من نباشه . جایی که بتونی توش سبزیجات و گلای مورد علاقه تو بکاری ؟ لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ جاش موجودِ علاقه اش ناموجود + علاقه ب گیاه لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نه زیاد این کار اطلاعات و مهارت دربیان میخواد ک فاقد جفتشم + حس رفتن تو تاپیک گفتگو؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ الان نه :)) یکی از مزیت های اینجا اینه که سه چهارتا تاپیک داره که حکم تاپیک گفتگو دارن و حسابی ادم دلی از عزای دردو دل در میاره برا خودش گاه نوشت روزمرگی ها هر چی میخواهد دل تنگت بگو و خاطرات روزانه عزیزِ از دست رفته ای توی قطعه شهدا ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ دارم حس تهوع به ی تایپ شخصیتی خاص ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ دارم! نیت خاصی در انتخاب چنین آواتار هایی داری؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ قبلی امیدوارم ببینه خودش جواب بده نیت من زیبایی پروفایلم و اینکه حس خوبی منتقل کنه به خودم و دیگران عصرهای جمعه ی کسل کننده ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ جمعه ، عصر ؟ حتما! به دنیای بعد از مرگ اونجوری که گفته میشه اعتقاد داری؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ نیت دارم! به هیچی ام اعتقاد ندارم استعداد خاص تو ی کار خاص ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده