نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ توی یک دوره از زندگیم داشتم :)) الان منطقی ترم در طول روز چهره ی عبوس یا بی حالت ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ تعریف از خود نباشه دارم استعداد جوک گفتن ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ اگه حالم خوب باشه آره یه یادگاری از دوران کودکی؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ انشالله همیشه حالت خوب باشه زیاد دارم روحیه ی کار گروهی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ دارم ولی بنظرم کافی نیست. از این کافی نبودنش لطمه خوردم اعتقاد به دروغ مصلحتی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ بعضی وقتا دارم اعتقاد به روح؟:دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ دترم ماهیتش سوال بزرگ زندگیمه روی سر و صورتت جای شکستگی ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ دارم ! دقیقا زیر ابرو ! البته محو شده دیگه موهای پرپشت لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ در حال کچل شدنم:))) کینه از کسی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ نه . فقط میخوام فراموششون کنم آوازِ خوب ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ نبض ِ حیاتِ توی خانواده یک شهریوریِ مغرور ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم ! شهریوری-ها هم مغرورن ؟? جرات اعتراف به اشتباه 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ دارم مقاومتـــ عجیب در برابر, خستگی و گرسنگی و تشنگی ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ در برابر گرسنگی ... عادتی که باعث حس غرور و افتخارت هست ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ دارم ولی بقیه به عنوان اخلاقای بدم به حساب میارن:دی مثلا در مواقع نیاز بسیار رکم یا خیلی بیخیالم...:)) حوصله ی کل کل با دیگران؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده