نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ آره سه تا :)) توی یخچالتون مربای به ؟ ^_^♡ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۸ چندتا گلدون کاکتوس داریم ولی تابحال گل ندادن سر درد ? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ دارم یه کم قاتل زنجیره ای درون؟:)))))) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ :)))))))) اون که هیچی ... آلفا هم دارم :)))) دیگه ازین ببعد همش شک به من ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ دارم و خواهم داشت:))) جلب:))) شام خوشمزه؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ :))) اره اتفاقا امشب یه غذای باب میل بود زیاد هم خوردم دشواری ایجاد شده برام :))) عینک طبی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ دارم جدیدا ها عینک آفتابی خوشگل؟:))) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۸ بعله همونطور که مستحضرید یجوری خوشگل که جو منو گرفت :)) تحربه ی مسافرتی که شبهاش توی چادر خوابیده باشی ؟ لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ دارم یه ترسی که نمی دونی دلیلش چیه؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۸ نه دوستی که از خودکشی منصرفش میکنی هربار ؟ :)) لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ ندارم حوصله ی آشنایی با آدمای جدید؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۸ وقتایی که انرژی ِ روحیم بالا باشه خوب کانکت میشم و ارتباط میسازم میل شدید به قیمه ی نذری محرم ؟ لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ سئوال نامفهوم اعتقاد به چی ؟ اعتماد به نفس کاذب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده