نفحات 1395 ارسال شده در 19 آذر، 2019 بیشتر دچار احساس بدبختی کاذب میشم که دستی از غیب میاد یقه مو میگیره میکشونه بیرون یکی هم میخوابونه زیر گوشم و بخودم میام ? قصدِ آزمون ایلتس ؟ 1
نفحات 1395 ارسال شده در 20 آذر، 2019 آره . یه وقتا انقدر بنظرم بزرگ میاد که انگار مال من نباشه . جایی که بتونی توش سبزیجات و گلای مورد علاقه تو بکاری ؟
پارادوکس 106 ارسال شده در 20 آذر، 2019 نه زیاد این کار اطلاعات و مهارت دربیان میخواد ک فاقد جفتشم + حس رفتن تو تاپیک گفتگو؟
نفحات 1395 ارسال شده در 20 آذر، 2019 الان نه :)) یکی از مزیت های اینجا اینه که سه چهارتا تاپیک داره که حکم تاپیک گفتگو دارن و حسابی ادم دلی از عزای دردو دل در میاره برا خودش گاه نوشت روزمرگی ها هر چی میخواهد دل تنگت بگو و خاطرات روزانه عزیزِ از دست رفته ای توی قطعه شهدا ؟
نفحات 1395 ارسال شده در 20 آذر، 2019 قبلی امیدوارم ببینه خودش جواب بده نیت من زیبایی پروفایلم و اینکه حس خوبی منتقل کنه به خودم و دیگران عصرهای جمعه ی کسل کننده ؟ 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 20 آذر، 2019 جمعه ، عصر ؟ حتما! به دنیای بعد از مرگ اونجوری که گفته میشه اعتقاد داری؟
ارسال های توصیه شده