mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سلامممم هنوز کسی پیدااا نشده با منه بینواااا هم گروه بشهههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ من کشته مردی این مسابقم با اون سوالاش 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ یادش بخیر مسابقه پارسال خوب پیشرفته بودیما؛ امیدوارم امسال هم مسابقه هیجانی و خیلی خوب باشه؛ موفق باشین دوستان لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ منم هستم .. فقط یک همگروهی پلیز 3 لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ کی میاد با من تو یک تیم باشه من که با هیچ کس رابطه ندارم؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سلام مثلا سوالات ربطی به رشته های دیگه نداره و فقط اطلاعات عمومیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ من افتخار میدم با یکی هم گروهی شم افتخارو میییییدیییی؟؟؟!!!!!!!!!!! یعنی یه چیزی هم میدید تا باهات همگروه بشششششششن 1 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ همکنون به یک همگروهی با اطلاعات کافی نیازمندیم...(خودمم اطلاعات عمومیم بالاست) باتشکر 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ بهترین و قویترین تیم انجمن در حال یارگیری است یارگیری این تیم صورت گرفته و نیاز به یک نفر دیگر دارد:hapydancsmil: شاید این یک نفر خوشبخت شما باشید لطفا مشخصات کامل خود را به من پیام دهید تا بعد از گزینش و موفقیت در امتحان ورودی و انجام تست ورزشی اسم شما را در لیست درخواست کنندگان قرار دهم. لطفا هنگام نام نویسی با والدین خود تشریف بیارید:zadan: کارت سلامت هم همراتون باشه.... اسماتونو بنویسید تا در مورد نحوه ی انتخاب یک نفر باقیمانده فکر کنم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ بهترین و قویترین تیم انجمن در حال یارگیری استیارگیری این تیم صورت گرفته و نیاز به یک نفر دیگر دارد:hapydancsmil: شاید این یک نفر خوشبخت شما باشید لطفا مشخصات کامل خود را به من پیام دهید تا بعد از گزینش و موفقیت در امتحان ورودی و انجام تست ورزشی اسم شما را در لیست درخواست کنندگان قرار دهم. لطفا هنگام نام نویسی با والدین خود تشریف بیارید:zadan: کارت سلامت هم همراتون باشه.... اسماتونو بنویسید تا در مورد نحوه ی انتخاب یک نفر باقیمانده فکر کنم:gnugghender: گشتم نبود نگرد نیست :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ گشتم نبود نگرد نیست :icon_razz: یادم رفت بگم....ترجیحا هم گروهی من 320 کیلو وزن داشته باشه و بسیار قوی باشه......صرفا جهت ناز و نوازش قرار دادن داور 5 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ آخه شما بگین من با محمد هم اتاقی هستم همکلاسی هستم اوههههههههه تازه به دوستی هم یخورده قبولش دارم تازه نزدیکبود دمپختک مادرشم بخورم تازه باهم مسافراتم رفتیم و تازه....................... هزار دلیل دیگه شما بگید حق من نیست تو این مسابقات داور باشم همه اینایی که گفتم اینای قدیم دیکه هیچی ارزشی نداره:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ آخه شما بگین من با محمد هم اتاقی هستم .... شما بگید حق من نیست تو این مسابقات داور باشم همه اینایی که گفتم اینای قدیم دیکه هیچی ارزشی نداره:icon_pf (34): یعنی احتمالش هست شما داور باشین؟؟ حتی حتی اگه احتمال داور شدن شما میره اعلام کنید!!! من بدون همکار آزارو اذیت رو شروع کنم تا همکار جدید 320 کیلویی هم به جمع ما بپیوندد 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ گشتم نبود نگرد نیست :icon_razz: اخه مارپل جان عینکت افتاده مگه مه کیس های خوبی هست 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ منو و شادمهرباز هم گروه هستیم 6 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ نمیدنم شاید داور شدم ولی شما برو دنبال یه یار ذخیره هم باش به همه دستان، اطلاع میدم پیشنهاد بدین فکرامو میکن بهتون جواب میدم هر کدون رزومه از خودتون بدین من بشناسمتون تا تیمم خوب بشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ نمیدنم شاید داور شدمولی شما برو دنبال یه یار ذخیره هم باش به همه دستان، اطلاع میدم پیشنهاد بدین فکرامو میکن بهتون جواب میدم هر کدون رزومه از خودتون بدین من بشناسمتون تا تیمم خوب بشه آخه کی میاد با تو یار بشه... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ هرسال موقع امتحانا مسابقه میزارید ... مثل تلویزیون که موقع امتحانا فیلم های جذاب میزاشت ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده