Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ کسی نیست از من دعوت کنه تا باهاش تو مسابقه شرکت کنم یار ذخیره آخه تو چی بلدی گفتن مسابقه اطلاعات عمومی شوخی که نیست 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سوالات عمومی باشن یعنی چی؟؟ یعنی میشه سوالات سیاسی، دینی، جغرافیا، مدنی، تاریخ، بخوانیم و بنویسیم، جمله سازی، دیکته، انشا و .... بپرسیم؟؟ میگما با سر شکستن داور هم موافقم..... میشه زودتر داور رو معرفی کنید تا ما هم اذیت و آزارهامون رو شروع کنیم؟؟ املا رو هستم شدیدا... اذیتم که 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سلامممم اقاااا من هستم اگه میای هم گروه بشیم 5 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ من هم گروهییییییییییییییییییییییییییییییی می خواممممم برای کسب مدال ..................... کسیییییییییییییییییییی نیست .... اخخخخخخخخخخخخخ من عاشق مسابقه هستم :hapydancsmil: این کوری خوندنش خیلی حال میده ..... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ یار ذخیرهآخه تو چی بلدی گفتن مسابقه اطلاعات عمومی شوخی که نیست خو تو چی بلدی خودتو انداختی وسط:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ یار ذخیرهآخه تو چی بلدی گفتن مسابقه اطلاعات عمومی شوخی که نیست . . . پس تو اینجا چیکار میکنی 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ عمم آقا از این سوالا نپرسینا ... چه وضشه عمت تو حلقمشما یه سوال عمومی بپرس ببینم 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ از وقتی این تاپیک رو دیدم یاد سال قبل افتادم و فقط خندیدم گروه آقایان خاص چه تبلیغی میکرد 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ خو تو چی بلدی خودتو انداختی وسط:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ عمت تو حلقمشما یه سوال عمومی بپرس ببینم حلقت تو معده م خو الان آمادگی ذهنی ندارم به اندازه کافی یه سوالِ متناسب با وقایع روز می پرسم : رکورد دار قهرمانی جام ملت های اروپا ؟! 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ از وقتی این تاپیک رو دیدم یاد سال قبل افتادم و فقط خندیدم گروه آقایان خاص چه تبلیغی میکرد اوففففففففففففففف تو کی مدیر شدیییییییییییییییییی ؟ گفتم خانم دیگه تحویل بریده ....:hapydancsmil: تبریک می گم اقاااااا یعنی چی اخه چرا کسی با من هم گروه نمیشه ..................... محمد منو تنهاااا بنویس .... 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ من افتخار میدم با یکی هم گروهی شم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ من افتخار میدم با یکی هم گروهی شم آخه کی میاد با تو هم گروهی بشه با کی انوقت افتخار میدی 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ آخه کی میاد با تو هم گروهی بشه با کی انوقت افتخار میدی ملت از خداشونه!!! 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ . . . پس تو اینجا چیکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ خو تو چی بلدی خودتو انداختی وسط:vahidrk: خییییییییییییییلیییییییییی بلدممممممممممممممممم برین یه تیم شماها درست کنید اسمشو بذارین تیم خنگان شما اولین . . . . . . . . . از آخر 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ خییییییییییییییلیییییییییی بلدمممممممممممممممممبرین یه تیم شماها درست کنید اسمشو بذارین تیم خنگان شما اولین . . . . . . . . . از آخر ما میریم شما با رفقاتون یک تیم خردمندانه ای تشکیل بدید موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ اوففففففففففففففف تو کی مدیر شدیییییییییییییییییی ؟ گفتم خانم دیگه تحویل بریده ....:hapydancsmil: تبریک می گم اقاااااا یعنی چی اخه چرا کسی با من هم گروه نمیشه ..................... محمد منو تنهاااا بنویس .... چند روز قبل :5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنونم مرسی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده