دختر باران 18625 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 1 همگروهی باهوش میخوااااااااام.با حداقل مدرک لیسانس.سابقه فعالیت در مسابقات. 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 منم همون کنار کنارا نگاه تون میکنم و همینطور حمایتتون میکنم!!! کنار چرا خانمی؟ 3
H O P E 34652 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 کیا با کیا هم گروهن فعلا؟؟؟؟ پست اول رو باید نگاه کنی ، ویرایش میشه . اینم لیست اوناییه که اعلام آمادگی کردن ولی گروه تشکیل ندادن فعلا ( یا حداقل اعلام نکردن چیزی ) Creative City مهرآذین mission.impossible ela memmar mehdi_power shahdokht *1983* usef69 DavOOd_TiTaN دختر باران unique1366 4
CehckMate 2026 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 من و مهندس ela هم با هم هستیم. با احترام به همه تیمها فکر میکنم با توجه به اینکه دو شهرساز با هم همگروه شدن، محمد بهتره تاپیک رو تمام و برنده مسابقه رو از همین اول اعلام کنه.... البته پیشنهاد میدم حداقل تیمهای دو نفره شهرسازی تشکیل بشه که ما یه رقیبی داشته باشیم این وسط خوابمون نره... 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 من و مهندس ela هم با هم هستیم. با احترام به همه تیمها فکر میکنم با توجه به اینکه دو شهرساز با هم همگروه شدن، محمد بهتره تاپیک رو تمام و برنده مسابقه رو از همین اول اعلام کنه.... البته پیشنهاد میدم حداقل تیمهای دو نفره شهرسازی تشکیل بشه که ما یه رقیبی داشته باشیم این وسط خوابمون نره... اعتماد بنفسی دارینااااااااا 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 تیم ششم: مادر شوهر و عروسش ،اعضا: Bahareh.S و fatyjo0on :ws28: مرده ی اسم این تیمم. 4
Creative City 1017 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 حالا شاید منم تو مسابقه شرکت کنم محمد باهام صحبت کرده گفتم مدیرعامل اونا ماشین میدن شما مدال گفت عب نداره فقط خوبیها ست که میمونه پس ماهم میایم شاید ماهم موندیم 4
H O P E 34652 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 من و مهندس ela هم با هم هستیم. با احترام به همه تیمها فکر میکنم با توجه به اینکه دو شهرساز با هم همگروه شدن، محمد بهتره تاپیک رو تمام و برنده مسابقه رو از همین اول اعلام کنه.... البته پیشنهاد میدم حداقل تیمهای دو نفره شهرسازی تشکیل بشه که ما یه رقیبی داشته باشیم این وسط خوابمون نره... مهندس جان ، به پست اول بیشتر توجه کن 3
memmar 6829 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 اسمم و دیدم تولیست:دی کسی خواست بهش افتخارو بدیم پیام بده که با خبر بشم:دی 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 ما اینیم تازه می بریم هم ... خواستین مدیریت سایت دستتون باشه یه وقت تعارف نکنیناااااا 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2012 تا اینجا: تیم اول: مای نینگ اینجینیرینگز ،اعضا: آتــــــــــروس وMohammadReza : تیم دوم: *Rain* و poor!a تیم سوم: Fo.Roo.GH و shadmehrbaz تیم چهارم: prowling brain ،اعضا: mamad kh و .FatiMa : تیم پنجم: ،اعضا: Neutron و Pixie تیم ششم: مادر شوهر و عروسش ،اعضا: Bahareh.S و fatyjo0on : تیم هفتم: ،اعضا: nassimgoly و hamid_shahrsaz تیم هشتم: p A&M q ،اعضا: p mehdi q و azadeh_arch _eng تیم نهم: مرداب سبز ،اعضا: هادی ناصح و - Nahal - : تیم دهم: ،اعضا: Mohammad.A و ...Urbanist... تیم یازدهم: ،اعضا: Masih60 و ela کسایی که هنوز تیمشون مشخص نشده و اعلام آمادگی کردن: Creative City مهرآذین mission.impossible memmar mehdi_power shahdokht *1983* usef69 DavOOd_TiTaN دختر باران unique1366 8
CehckMate 2026 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 خواستین مدیریت سایت دستتون باشه یه وقت تعارف نکنیناااااا مدیریت سایت الانش هم دست شهرسازها هست. درضمن مدیریت این سایت گزینه کوچیکی برای اعضای تیم ماست... 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 مدیریت سایت الانش هم دست شهرسازها هست. درضمن مدیریت این سایت گزینه کوچیکی برای اعضای تیم ماست... خیلی فخر می فروشینااااااااا 3
CehckMate 2026 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 خیلی فخر می فروشینااااااااا شما چرا حرص میخوری حالا؟! اسم این فخر فروشی نیست سارا جان. ما به این تو ادبیاتمون میگیم کل کل و کری خوندن. 3
ارسال های توصیه شده