Creative City 1017 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 کسی نیست از من دعوت کنه تا باهاش تو مسابقه شرکت کنم یار ذخیره آخه تو چی بلدی گفتن مسابقه اطلاعات عمومی شوخی که نیست 6
memmar 6829 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 سوالات عمومی باشن یعنی چی؟؟ یعنی میشه سوالات سیاسی، دینی، جغرافیا، مدنی، تاریخ، بخوانیم و بنویسیم، جمله سازی، دیکته، انشا و .... بپرسیم؟؟ میگما با سر شکستن داور هم موافقم..... میشه زودتر داور رو معرفی کنید تا ما هم اذیت و آزارهامون رو شروع کنیم؟؟ املا رو هستم شدیدا... اذیتم که 3
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 من هم گروهییییییییییییییییییییییییییییییی می خواممممم برای کسب مدال ..................... کسیییییییییییییییییییی نیست .... اخخخخخخخخخخخخخ من عاشق مسابقه هستم :hapydancsmil: این کوری خوندنش خیلی حال میده ..... 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 یار ذخیرهآخه تو چی بلدی گفتن مسابقه اطلاعات عمومی شوخی که نیست خو تو چی بلدی خودتو انداختی وسط:vahidrk: 4
.Yaprak 15748 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 یار ذخیرهآخه تو چی بلدی گفتن مسابقه اطلاعات عمومی شوخی که نیست . . . پس تو اینجا چیکار میکنی 4
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 عمم آقا از این سوالا نپرسینا ... چه وضشه عمت تو حلقمشما یه سوال عمومی بپرس ببینم 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 از وقتی این تاپیک رو دیدم یاد سال قبل افتادم و فقط خندیدم گروه آقایان خاص چه تبلیغی میکرد 6
H O P E 34652 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 عمت تو حلقمشما یه سوال عمومی بپرس ببینم حلقت تو معده م خو الان آمادگی ذهنی ندارم به اندازه کافی یه سوالِ متناسب با وقایع روز می پرسم : رکورد دار قهرمانی جام ملت های اروپا ؟! 4
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 از وقتی این تاپیک رو دیدم یاد سال قبل افتادم و فقط خندیدم گروه آقایان خاص چه تبلیغی میکرد اوففففففففففففففف تو کی مدیر شدیییییییییییییییییی ؟ گفتم خانم دیگه تحویل بریده ....:hapydancsmil: تبریک می گم اقاااااا یعنی چی اخه چرا کسی با من هم گروه نمیشه ..................... محمد منو تنهاااا بنویس .... 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 من افتخار میدم با یکی هم گروهی شم آخه کی میاد با تو هم گروهی بشه با کی انوقت افتخار میدی 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 آخه کی میاد با تو هم گروهی بشه با کی انوقت افتخار میدی ملت از خداشونه!!! 2
Creative City 1017 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 خو تو چی بلدی خودتو انداختی وسط:vahidrk: خییییییییییییییلیییییییییی بلدممممممممممممممممم برین یه تیم شماها درست کنید اسمشو بذارین تیم خنگان شما اولین . . . . . . . . . از آخر 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 خییییییییییییییلیییییییییی بلدمممممممممممممممممبرین یه تیم شماها درست کنید اسمشو بذارین تیم خنگان شما اولین . . . . . . . . . از آخر ما میریم شما با رفقاتون یک تیم خردمندانه ای تشکیل بدید موفق باشید 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 اوففففففففففففففف تو کی مدیر شدیییییییییییییییییی ؟ گفتم خانم دیگه تحویل بریده ....:hapydancsmil: تبریک می گم اقاااااا یعنی چی اخه چرا کسی با من هم گروه نمیشه ..................... محمد منو تنهاااا بنویس .... چند روز قبل :5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنونم مرسی 3
ارسال های توصیه شده