رفتن به مطلب

بمب رویانیان ترکید:انصاری فرد پرسپولیسی شد

ارسال های توصیه شده

دلتون خوشه ها:texc5lhcbtrocnmvtp8

خیلی بتونید اوضاعتون رو تغییر بدین میتونین از دوازدهم بیاین ششم هفتم:ws37:

آره! مثل شما که تونستید با یارگیری خوبی که بکنید از دست یک بیاید بالا دیگه؟!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD]علي فتح‌الله‌زاده مي‌گويد قبول ندارد استقلال در فصل نقل و انتقالات از پرسپوليس عقب افتاده است.

[/TD]

[TD]00018872.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] مديرعامل باشگاه استقلال درباره آخرين وضعيت نقل و انتقالات اين تيم اظهار کرد: انشاءالله تا پايان هفته کار پيوستن بازيکنان جديد به تيم نهايي مي‌شود و وضعيت استقلال براي فصل بعد هم مشخص خواهد شد.

وي ادامه داد: هم من و هم کادرفني از شرايطي که استقلال در فصل نقل و انتقالات دارد راضي هستيم و به هيچ‌وجه قبول ندارم که از پرسپوليس عقب هستيم.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سوال که برخي معتقدند استقلال در بازار نقل و انتقالات در مقابل پرسپوليس شکست خورده است؟ گفت: خير، چرا کم آورده باشيم؟ ما بازيکنان خوبي در اختيار داريم که با همين‌ها انشاءالله فصل را آغاز خواهيم کرد. شما به من بگوييد من به جاي بازيکناني مثل مهدي رحمتي، خسرو حيدري و آندرانيک تيموريان بايد چه بازيکناني را بياورم که بهتر از آنها باشند؟ اگر پرسپوليس بازيکني آورده به خاطر اين بوده که آنها فصل قبل بازيکن نداشتند و تيم‌شان دوازدهم جدول بود و حالا بايد خيلي از بازيکنان را بگيرند که به ما برسند.

وي درباره اينکه گفته مي‌شود بازيکنان پرسپوليس با مبالغ ميلياردي به اين تيم مي‌روند، گفت: ما اصلا به اين مباحث کاري نداريم که به بازيکنان جديدشان ماشين مي‌دهند يا دوچرخه يا هر چيز ديگر. ما فقط مي‌گوييم که سقف قرارداد را نابود نکنيد،‌ چرا که اين موضوع بعدا براي تيم خودشان هم دردسر مي‌شود و بايد با مبالغي بالاتر بازيکنان جديد را به خدمت بگيرند.

مديرعامل باشگاه استقلال در رابطه با پيوستن کريم انصاري فرد به پرسپوليس گفت: انصاري‌فرد مبارک پرسپوليس باشد، ما با او مذاکراتي داشتيم اما بازيکني را جذب مي‌کنيم که در رابطه با مبلغ قرارداد در چارچوب باشگاه باشد.

فتح‌الله‌زاده درباره آخرين وضعيت مذاکرات باشگاه استقلال با مجتبي جباري هم گفت: جباري مبلغ بالايي به ما پيشنهاد داده بود که البته خيلي هم غيرمعمول نبود، اما ما به او گفتيم اين مبلغ براي باشگاه قابل پرداخت نيست و منتظريم که او جواب نهايي را به ما بدهد.

مديرعامل باشگاه استقلال در ادامه گفت‌وگويش درباره بازيکنان خارجي‌اي که اين تيم به خدمت مي‌گيرد، گفت: قصد داريم يک دروازه‌بان خارجي به خدمت بگيريم که براي اين کار فعلا دو دروازه‌بان را مدنظر داريم و از ميان اين دو نفر يکي را جذب خواهيم کرد، البته هنوز زود است و براي گرفتن بازيکن خارجي زمان زيادي داريم و اگر مشکل خاصي پيش نيايد، بازيکنان خارجي خوبي به خدمت خواهيم گرفت.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

من به عنوان یه پرسپولیسی به فتح الله زاده احترام میذارم چون خوب بلده کری بخونه ولی حداقل تو شروع این فصل بدجوری رو دست خورد از رویانیان. این حرفهایی هم که داره میزنه بیشتر خودزنیه!! پارسال که خودش چک شخصی و میلیاردی میداد سقف، سقف خبری نبود امسال فقط سقف مهم شده؟ پر رویی هم حدی داره بابا!

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره! مثل شما که تونستید با یارگیری خوبی که بکنید از دست یک بیاید بالا دیگه؟!

دسته یک چیه عزیزم؟

درباره الان داریم صحبت میکنیم.

خب تیمی که خطر سقوط رو احساس میکرده فصل قبل ، تفاضل گلش منفی بوده ، همه تیما 4تا 4تا بهش میزدن خب بایدم بهتر یارگیری کنه.texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

لینک به دیدگاه

خب اینکه رویانیان قوی تر از فتح الله زاده اس که خیلی مشخصه.

اگه این جوری نباشه جای تعجب داره.

کسی که از مهره های نظام حساب میشه بایدم از همه قوی تر باشه.

با هرجا بخواد میتونه لابی کنه و هرکاری میخواد انجام بده.

ولی فک نکنم این چیزا باعث افتخار باشه ها:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دسته یک چیه عزیزم؟

درباره الان داریم صحبت میکنیم.

خب تیمی که خطر سقوط رو احساس میکرده فصل قبل ، تفاضل گلش منفی بوده ، همه تیما 4تا 4تا بهش میزدن خب بایدم بهتر یارگیری کنه.texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

پس شما هم راجع به الان صحبت نمیکنی! این چیزی که شما داری میگی فصل قبل بوده. الان که سردار، هرچی بمب و نارنجک و خمپاره و بمب اتم و... دم دستش رسیده ریخته رو سر حاج فتل!! ولی این فتل اینقدر بچه پر روئه که باز میاد کری میخونه... ولی بازم دمش گرم. با همین کری هاست که سوژه میده دست طرفداران پرسپولیس واسه شاد کردن لحظاتشون... :ws28:

درضمن اگر دوست داری راجع به فصل قبل هم صحبت کنیم باید بگم که واقعاً هنری که پرویز کلاه گیس در سوم کردن تیم کهکشانی به خرج داد بسیار بسیار پیچیده تر و مهیج تر از دوازدهم شدن پرسپولیس با ضعیف ترین تیم تاریخش بود. واقعاً دست مریزاد... :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب اینکه رویانیان قوی تر از فتح الله زاده اس که خیلی مشخصه.

اگه این جوری نباشه جای تعجب داره.

کسی که از مهره های نظام حساب میشه بایدم از همه قوی تر باشه.

با هرجا بخواد میتونه لابی کنه و هرکاری میخواد انجام بده.

ولی فک نکنم این چیزا باعث افتخار باشه ها:ws38:

سایت گل- کری های رویانیان و فتح الله زاده در تمام روزهای گذشته به شکل پیدا و پنهان ادامه داشت اما آنچه رویانیان بعد از جذب کریم انصاری فرد بر زبان رانده شکل جدیدی از کری هاست. او گفته است:«در روز بازی تیم های ملی فوتبال ایران و قطر آقای فتح الله زاده با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاری مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامین منابع مالی گفتگو کرد. من خیلی صادقانه و بی‌پرده به عنوان یک برادر بزرگ‎تر برنامه‌هایم را به آقای فتح الله زاده گفتم و وی نیز از من خواست اگر امکان دارد اقدام به جذب کریم انصاری فرد نکنیم تا وی استقلالی شود. من نیز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاری فرد مال شما، اما متاسفانه پس از این تماس تلفنی، فتح الله زاده و سایر دوستان در باشگاه استقلال در نهایت کم لطفی من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتی به من زدند که واقعا شایسته نبود. من تا امروز صبر کردم تا انصاری فرد استقلالی شود اما وقتی دیدم این بازیکن با باشگاه استقلال قراردادی امضا نکرده مجبور شدم به درخواست میلیون‌ها هوادار پرسپولیس لبیک بگویم و به خاطر آنها انصاری فرد را جذب کرده و با وی قرارداد ببندم.»

msBlocker.gif

نمونه چنین مواردی را در بازی های فوتبال محلات در قدیم می دیدیم که برخی تیم هایی که خود را قدرت برتر می دانستند به حریف مثلا می گفتند« شما سه بر صفر پیش» و بازی با سه ، صفر آغاز می شد و اگر تیمی که ادعای قدرت داشت مثلا 5 گل می زد می گفتند 5بر سه بردیم. حالا رویانیان علنا" می گوید فتح الله زاده به من زنگ زد و خواست که بی خیال انصاری فرد شویم و من هم قبول کردم. یعنی اینکه شما برو تلاشت بکن و مصداق همان سه بر صفر پیش است اما من به تو می رسم!

نکته جالب بعدی آنجاست که می گوید بی خیال انصاری فرد شدیم اما بعد از حملات استقلالی ها به من این بازیکن را جذب کردیم. معنای ساده این عبارت این است« وقتی به شما آوانس می دهیم سر به سرمان نگذارید»

و مورد مهمتر این که می خواسته بگوید در حالی که ما در رقابت با استقلال برای جذب این بازیکن کنار کشیده بودیم بازهم نتوانستند او را جذب کنند. معنای ساده تر آن است که ناتوانی خودتان در نقل و انتقالات را به مبالغ کلان ما ربط ندهید. ما کنار کشیدیم و بازهم موفق نشدید.

فصل نقل و انتقالات کنونی برای فتح الله زاده سخت ترین فصل است. او هیچگاه اینچنین قافیه را به رقیب نباخته بود . این باختن در جذب ستاره ها به کنار، اظهارات رویانیان هم نمک پاش زخم های حاجی شده است و حالا که از گفت و گوهای خصوصی این دو پرده برداری شده است باید منتظر واکنش او ماند. فتح الله زاده عادت ندارد مقابل این مسائل سکوت کند.

لینک به دیدگاه
سایت گل- کری های رویانیان و فتح الله زاده در تمام روزهای گذشته به شکل پیدا و پنهان ادامه داشت اما آنچه رویانیان بعد از جذب کریم انصاری فرد بر زبان رانده شکل جدیدی از کری هاست. او گفته است:«در روز بازی تیم های ملی فوتبال ایران و قطر آقای فتح الله زاده با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاری مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامین منابع مالی گفتگو کرد. من خیلی صادقانه و بی‌پرده به عنوان یک برادر بزرگ‎تر برنامه‌هایم را به آقای فتح الله زاده گفتم و وی نیز از من خواست اگر امکان دارد اقدام به جذب کریم انصاری فرد نکنیم تا وی استقلالی شود. من نیز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاری فرد مال شما، اما متاسفانه پس از این تماس تلفنی، فتح الله زاده و سایر دوستان در باشگاه استقلال در نهایت کم لطفی من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتی به من زدند که واقعا شایسته نبود. من تا امروز صبر کردم تا انصاری فرد استقلالی شود اما وقتی دیدم این بازیکن با باشگاه استقلال قراردادی امضا نکرده مجبور شدم به درخواست میلیون‌ها هوادار پرسپولیس لبیک بگویم و به خاطر آنها انصاری فرد را جذب کرده و با وی قرارداد ببندم.»

msBlocker.gif

نمونه چنین مواردی را در بازی های فوتبال محلات در قدیم می دیدیم که برخی تیم هایی که خود را قدرت برتر می دانستند به حریف مثلا می گفتند« شما سه بر صفر پیش» و بازی با سه ، صفر آغاز می شد و اگر تیمی که ادعای قدرت داشت مثلا 5 گل می زد می گفتند 5بر سه بردیم. حالا رویانیان علنا" می گوید فتح الله زاده به من زنگ زد و خواست که بی خیال انصاری فرد شویم و من هم قبول کردم. یعنی اینکه شما برو تلاشت بکن و مصداق همان سه بر صفر پیش است اما من به تو می رسم!

نکته جالب بعدی آنجاست که می گوید بی خیال انصاری فرد شدیم اما بعد از حملات استقلالی ها به من این بازیکن را جذب کردیم. معنای ساده این عبارت این است« وقتی به شما آوانس می دهیم سر به سرمان نگذارید»

و مورد مهمتر این که می خواسته بگوید در حالی که ما در رقابت با استقلال برای جذب این بازیکن کنار کشیده بودیم بازهم نتوانستند او را جذب کنند. معنای ساده تر آن است که ناتوانی خودتان در نقل و انتقالات را به مبالغ کلان ما ربط ندهید. ما کنار کشیدیم و بازهم موفق نشدید.

فصل نقل و انتقالات کنونی برای فتح الله زاده سخت ترین فصل است. او هیچگاه اینچنین قافیه را به رقیب نباخته بود . این باختن در جذب ستاره ها به کنار، اظهارات رویانیان هم نمک پاش زخم های حاجی شده است و حالا که از گفت و گوهای خصوصی این دو پرده برداری شده است باید منتظر واکنش او ماند. فتح الله زاده عادت ندارد مقابل این مسائل سکوت کند.

خب ارتباطش به پست من؟:ws38:

لینک به دیدگاه
خب ارتباطش به پست من؟:ws38:

ارتباطش به پست شما اینکه ما حتی اجازه دادیم شما برید و انصاری فرد رو بگیرید. وقتی نتونستید جذبش کنید پس بی عرضگی از جاج فتل بوده و دیگه ربطی به ارتباطات وسیع و گسترده سردار نداره. این فتل هم هیچ وقت از رو نمیره. امروز تو مصاحبه با فارس همچین چیزی گفته:

فارس: همیشه می‌گویند فتح‌الله‌زاده بمب منفجر می‌کند اما این بار رویانیان این کار را کرد...

ما بمب‌هایمان را منفجر کرده‌ایم، امیر قلعه‌نویی به اندازه شش بمب بود که منفجر کردیم و حالا هم نگران نیستیم.

و این آدم همونی هست که میگفت من قلعه نویی رو تحت هیچ شرایطی نمیارم. حالا از شدت سوزش داره میگه قلعه نویی خودش شیش تا بمبه. نمیدونم آدم لمپن و بد دهنی مثل قلعه نویی کجاش شیش تا بمب ارزش داره؟

لینک به دیدگاه
ارتباطش به پست شما اینکه ما حتی اجازه دادیم شما برید و انصاری فرد رو بگیرید. وقتی نتونستید جذبش کنید پس بی عرضگی از جاج فتل بوده و دیگه ربطی به ارتباطات وسیع و گسترده سردار نداره. این فتل هم هیچ وقت از رو نمیره. امروز تو مصاحبه با فارس همچین چیزی گفته:

فارس: همیشه می‌گویند فتح‌الله‌زاده بمب منفجر می‌کند اما این بار رویانیان این کار را کرد...

ما بمب‌هایمان را منفجر کرده‌ایم، امیر قلعه‌نویی به اندازه شش بمب بود که منفجر کردیم و حالا هم نگران نیستیم.

و این آدم همونی هست که میگفت من قلعه نویی رو تحت هیچ شرایطی نمیارم. حالا از شدت سوزش داره میگه قلعه نویی خودش شیش تا بمبه. نمیدونم آدم لمپن و بد دهنی مثل قلعه نویی کجاش شیش تا بمب ارزش داره؟

اصلا بحث انصاری فر نیست.

حالا مگه انصاری فر چقد از بقیه فورواردای ایران بهتره؟

واقعا فک میکنین خیلی با بقیه فورواردا فرق داره؟:ws38:

برهانی رو فرم باشه مطمئن باشین از همشون بهتره.:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اصلا بحث انصاری فر نیست.

حالا مگه انصاری فر چقد از بقیه فورواردای ایران بهتره؟

واقعا فک میکنین خیلی با بقیه فورواردا فرق داره؟:ws38:

برهانی رو فرم باشه مطمئن باشین از همشون بهتره.:ws37:

حالا که دستتون بهش نرسیده

میگید پیف پیف بو میده :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پيروزي با بازيكناي اين فصلش رفت چسبيد به ته جدول

حالا با اين بازيكناي جديدش به نظرم از ته جدول پايين تر بره :ws28:

خواهی دید:gnugghender:

بپا فقط 6 تایی نشین!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
از ته جدول چه خبر

هوا خوبه

:ws28:

ببین مقام سومی شما از دسته سک رفتن هم بدتر بوود!!

این همه گفتید کهکشانی کهکشانی چی شد آخرش؟؟؟سوم؟؟؟

وای وای وای!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28:

حاج فتل خودتی؟!! چقدر شبیه حاجی میخندی وقتی رویانیان بمب میترکونه و حاجی هم کم میاره دقیقاً همینطوری میخنده... ماشالا استقلالی ها هم که کم میارن فقط از این شکلکها بلدن بزنن. کری که دیگه اصلاً جایی واسه خوندنش نیست...

پ.ن: راستی اون پرویز کلاه گیس رو که این همه حلوا حلوا میکردید رو تیم تر تر هم نخواستش!! به هر حال هنرنمایی ایشون در سوم کردن تیم کهکشانی کاملاً عیان بود!! :ws28:

لینک به دیدگاه

[TABLE=width: 100%, align: center]

[TR]

[TD][TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]

[/h]

[h=2]علي کريمي با توافقي يک ساله در پرسپوليس ماندني شد.[/h][/TD]

[TD=align: left]00033561.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

علي کريمي هافبک خوش تکنيک تيم ملي فوتبال کشورمان پس از حرف و حديث‌هاي فراوان امروز در جلسه‌اي با رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس شرکت کرد که در نهايت پس از اين جلسه به توافق رسيد که يک سال ديگر در پرسپوليس بماند.

کريمي قرارداد خود را فردا در هيئت فوتبال ثبت خواهد کرد.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...