spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ سلام از امتحاناتون چه خبر؟ درکل دیگه! چقدر خوندین؟چیکارا کردین؟چندتا امتحان رو ردش کردین وچندتاش مونده؟اوضاع روبراهه یا قشنگ قاراشمیشه؟پاس شدین یا افتادین؟مشروط که نشدین؟دی: ستاد استرس زایی نواندیشان! 30 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ جَووني كجايي كه يادت بخير آدم اين جوانان مملكت رو كه ميبينه مث آهو در برفِ امتحانات گير كردن ياد خاطرات سال 42 ش ميوفته. ستاد بيجنبههاي محل 20 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا بزارین یخورده دلتون رو بسوزونم1 امتحانای من پریروز تموم شد1...اصلا ارشد فیها تمام شد رفت موند فقط پایان نامه کوفتی که بیشتر از استاد راهنما ونوشتنش باید به فکر سد رییس گروه بود...هاه 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ سلامتی فعلا همه چی امن و امانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من که هنوز شروع نشده 4تیر شروع میشه تا 14 همشم پشت شر هم این چه وضعشه آخه 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ از ما که گذشت. اونایی که امتحان دارن بشینن بخونن ... 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ جَووني كجايي كه يادت بخيرآدم اين جوانان مملكت رو كه ميبينه مث آهو در برفِ امتحانات گير كردن ياد خاطرات سال 42 ش ميوفته. ستاد بيجنبههاي محل ميدُويـــــــــــــم! یادش بخیر!! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ سلامتی فعلا همه چی امن و امانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگم ممدرضا این ترم الف رو زدی با این درسات نه؟ اوضاع ترمت روبراهه من فقط دوتا داشتم که یکیش سمینار بود و18-19 میگیرم 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ میگم ممدرضا این ترم الف رو زدی با این درسات نه؟اوضاع ترمت روبراهه من فقط دوتا داشتم که یکیش سمینار بود و18-19 میگیرم آره خیلی روبراهه فقط 14 واحدش تخصصیه به سلامتی شیرینی پی اچ دی تو بخوریم 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ از ما که گذشت.اونایی که امتحان دارن بشینن بخونن ... خب پس ارشد چی میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اصلا چه معنی داره همه امتحان ندارن. اصلا چه معنی داره میان دل آدمو میسوزونن جزای کسی که فخر میفروشه اینه که غافلگیر شه......مثلا موقع اومدن نتایج امتحانای همین ترمش یا اگرم کلا واحد نداره و فخر میفروشه جزاش اینه که یهو فردا صبح پا شه ببینه یه چن واحد به واحداش اضافه شده و به صورت قانون ابلاغ شده چه حالی میده 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ صلوات بعدی رو دومتر بفرستید!! نقل قولی از یک سوتی 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من اگه بتونم تاریخ تحلیلی رو پاس کنم ، ارشد قبولم! همین امروز به این نتیجه رسیدم 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من اگه بتونم تاریخ تحلیلی رو پاس کنم ، ارشد قبولم! همین امروز به این نتیجه رسیدم متضاد تمام چیزایی که دوست داری رو بنویس حتما بالاترین نمره رو میاری باور کن تست شدست 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ 5 شنبه امتحان هام شرو میشه یه کلمه هم نخوندم یکی منو نصیحت کنه و بزنه تو سرم تا درس بخونم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ 5 شنبه امتحان هام شرو میشه یه کلمه هم نخوندم یکی منو نصیحت کنه و بزنه تو سرم تا درس بخونم اگه بشینی درس بخونی ایشالا ابگوشت بریزه رو جزوه هات 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ 5 شنبه امتحان هام شرو میشه یه کلمه هم نخوندم یکی منو نصیحت کنه و بزنه تو سرم تا درس بخونم بجای اینکه بشینی پای این وامونده اسپم کنی برو بتمرگ درس بخون:vahidrk: نصیحت پدرانه بود ها خشن بود 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من این ترم تحت فشارم بدجورررررررررررر . اصلا نمی تونم سرمو بلند کنم از بس سرم شلوغه خدممتون عارضم که این ترم فخطططططططط امتحان انقلاب دارم اونم 6 تیر ( انقلاب رو ترم پیش گذروندم اما امتحانش به تحویل پروژمون برخورد کرد مجبور شدم آخر ترم حذفش کنم ) واسه همینم این ترم سر کلاساش نرفتم ترم آخرم و فقط طرح 5 دارم.که دارم واسه تحویل موقتش کار می کنم (5تیر) تحویل نهایی هم مهلوم نیست 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده