رفتن به مطلب

نظر شما چیه؟

spow

ارسال های توصیه شده

در روایات هست که مشاهده مطالب یک وبلاگ ونظر ندادن مثل پوست کندن خیار وخوردن ان داخل یک اتوبوس هست!!:ws3::banel_smiley_4:

نظر شما چیه؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

چرا باید نظر بدی وقتی که توی وبلاگ باید نظرت قبل نمایش تایید شه و اونجا هم یه شورای نگهبان داره به چه درد میخوره نظر دادن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
در روایات هست که مشاهده مطالب یک وبلاگ ونظر ندادن مثل پوست کندن خیار وخوردن ان داخل یک اتوبوس هست!!:ws3::banel_smiley_4:

نظر شما چیه؟

موافقم البته اگه خیارش پوسیده باشه به احتمال زیاد تعارف می کنن:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

در جواب دو روایت متفاوت مطرح می شه:ws3:

یکی اینکه اگه خوب گفته باشه خیاری که میل می کنید بعد از تایید به خیار جالیزی معروف می شه و در قالب شکلک خجالت و گل از شما هم پذیرایی می شه.

ولی در روایت دیگه از منابع موسخ تر اگر پیغام خوب نباشه یا تایید نمی شه و یا خیاری که میل می کنید در جواب یا گلخونه ای هست یا چمبر،البته نوش جان شما چون هر که خورد خربزه پای لرزش هم باید نشیند:ws37:

النتیجه فی الکار از خودم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نظر شما چیه؟

من یکی که اینقدر بدم میاااااد نظر بدم اونم راجع به یه مطلب کاملا چیپ:icon_razz:

جالب اینجاست آدمو التماسم میکنن تورو خدا نطر بده ......نظر یادت نررره اااا...... الهی بمیری اگه نظر ندی و.....

از این خلاقیت های مضحک:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

در مرد نطر دادن اینکه : چه اشکالی داره اگه نظر بدیم ؟ شاید نظر ما تشویقی باشه واسه یه کار خوب یا پایانی باشه واسه یه کار ناخوب....:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من یکبار یک نظر برای یک وبلاگنویس معروف که یه پسر خوش چهره بود و 70 درصد محبوبیتش بین خانم ها به خاطر چهره اش بود گذاشتم و قدرت نوشته هاش رو که به حق پر مایه بود ستودم و در آخر گفتم که بهتره بدون عکسای زیبا با ژست های سوپراستاری بنویسه تا صدای نوشته هاش بلندتر بشه نه ...

فکر کنم خوشش نیومد:ws3:

برای همین دیگه فقط برای دوستانم وقت میذارم و نظر میدم

بوی خیار هم برای کم ظرفیتا زیادیه:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...