spow 44202 ارسال شده در 16 شهریور، 2012 در روایات هست که مشاهده مطالب یک وبلاگ ونظر ندادن مثل پوست کندن خیار وخوردن ان داخل یک اتوبوس هست!! نظر شما چیه؟ 7
Avenger 19334 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 چرا باید نظر بدی وقتی که توی وبلاگ باید نظرت قبل نمایش تایید شه و اونجا هم یه شورای نگهبان داره به چه درد میخوره نظر دادن 2
alimec 23104 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 در روایات هست که مشاهده مطالب یک وبلاگ ونظر ندادن مثل پوست کندن خیار وخوردن ان داخل یک اتوبوس هست!! نظر شما چیه؟ موافقم البته اگه خیارش پوسیده باشه به احتمال زیاد تعارف می کنن 5
moein.s 18985 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 در جواب دو روایت متفاوت مطرح می شه یکی اینکه اگه خوب گفته باشه خیاری که میل می کنید بعد از تایید به خیار جالیزی معروف می شه و در قالب شکلک خجالت و گل از شما هم پذیرایی می شه. ولی در روایت دیگه از منابع موسخ تر اگر پیغام خوب نباشه یا تایید نمی شه و یا خیاری که میل می کنید در جواب یا گلخونه ای هست یا چمبر،البته نوش جان شما چون هر که خورد خربزه پای لرزش هم باید نشیند النتیجه فی الکار از خودم 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 در روایات هست که مشاهده مطالب یک وبلاگ ونظر ندادن مثل پوست کندن خیار وخوردن ان داخل یک اتوبوس هست!! نظر شما چیه؟ من یکی که اینقدر بدم میاااااد نظر بدم اونم راجع به یه مطلب کاملا چیپ:icon_razz: جالب اینجاست آدمو التماسم میکنن تورو خدا نطر بده ......نظر یادت نررره اااا...... الهی بمیری اگه نظر ندی و..... از این خلاقیت های مضحک:icon_pf (34): 4
سما1 395 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 در مرد نطر دادن اینکه : چه اشکالی داره اگه نظر بدیم ؟ شاید نظر ما تشویقی باشه واسه یه کار خوب یا پایانی باشه واسه یه کار ناخوب.... 3
کهربا 18091 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 من یکبار یک نظر برای یک وبلاگنویس معروف که یه پسر خوش چهره بود و 70 درصد محبوبیتش بین خانم ها به خاطر چهره اش بود گذاشتم و قدرت نوشته هاش رو که به حق پر مایه بود ستودم و در آخر گفتم که بهتره بدون عکسای زیبا با ژست های سوپراستاری بنویسه تا صدای نوشته هاش بلندتر بشه نه ... فکر کنم خوشش نیومد برای همین دیگه فقط برای دوستانم وقت میذارم و نظر میدم بوی خیار هم برای کم ظرفیتا زیادیه 3
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری