azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ایران به راستی مهد هنرهای خلاقانه است. ایرانیان سعی میکنن هر چیزی رو به زیبایی شکل بدن و شگفتی ساز باشن. چای دو رنگ هم از زمانیکه چای در ایران مرسوم شده، در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد. در گذشته یکی از هنرهای زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شده و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده هایی اصیل به چشم میخوره. روش درست کردن چای دو رنگ ساده ست ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت داره.استکان های کمر باریکتون رو در بیارین و یک چای خوش رنگ دم کنید و آماده بشین برای درست کردن چای دو رنگ. اول نصف استکان رو آب جوش بریزین و چند حبه قند توی استکان بندازین و با قاشق چای خوری هم بزنین تا قند حل بشه. غلظت قند باید زیاد باشه و به حد اشباع برسه. یعنی وقتی که قند میندازین دیگه حل نشه و شیره ماننده بشه. برای این منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافیه . حالا توی یک کاسه چای خالص بریزین و با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک به آرومی و کم کم روی این شیره چای بریزین. میبینین که آب در پایین و چای در بالا قرار میگیره. به همین سادگی.اگه در مقیاس زیاد میخواهین درست کنین، توی یک قابلمه آب و شیره باید درست کنید. یعنی به تعداد و متناسب با استکان ها آب داخل قابلمه بریزین و قند یا شکر و یا نبات رو اونجا بهش اضافه کنین و بعد توی تمام استکان ها رو تا نیمه با این شیره پر کنین و به آهستگی چای رو به استکان ها اضافه کنید. برای سادگی و سرعت کار هم میتونین از یک یا دو نفر آدم خونسرد استفاده کنید. این روش بیشتر مجلسی و تفننی و رسمی هست و مزه و طعم چای در اون چندان مطرح نیست مخصوصاً هم که چای شیرینه نه تلخ. به همین دلیل از آوردن این چای برای کسانیکه عادت به نوشیدن داغ داغ چای دارن و تصور میکنن اگه چای بیشتر از دو دقیقه در استکان باقی بمونه از دهن می افته، خودداری کنید. 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ قبلا درست کردم خیلی خوشگل میشه.با 9 - 8 تایی قند فک کنم درست شد.از پودر قند هم میشه استفاده کرد.فقط قابل خوردن نیست برای تزیین خوبه. 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ قبلا درست کردم خیلی خوشگل میشه.با 9 - 8 تایی قند فک کنم درست شد.از پودر قند هم میشه استفاده کرد.فقط قابل خوردن نیست برای تزیین خوبه. آره قبلا بعضی شهرها چای خواستگار کلا چای دورنگ بوده استان یا شهرش رو متاسفانه نمیدونم و حق با تو هست قابل خوردن نیستش 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ با نباتم میشه ، اول نباتو آب جوش ،بعدشم چایی ، سه رنگ میشه چون خود نباتم هنوز هست. 4 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ قابل خوردن نیست ولی تو بعضی مراسم عروسی ها برای عروس داماد میارن 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ چیزی که قابل خوردن نباشه بدرد درست کردن هم نمیخوره لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ چیزی که قابل خوردن نباشه بدرد درست کردن هم نمیخوره بدرد عکس گرفتن می خوره 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ بدرد عکس گرفتن می خوره اره برا عکس خوبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده