alimec 23102 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 "سوالات غلط در آزمون ها" به پست اول اضافه شد. تکرار: شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد. بدین صورت که تا تاریخ 12 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا 12 تیر 91 ادامه خواهد داشت. 4
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 من گفته بودم هستم،ولی 12 تیر به دلایل مسئله کاری به اینترنت دسترسی ندارم -یعنی اگه ندم نمیتونم شرکت کنم ؟؟ 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2012 من گفته بودم هستم،ولی 12 تیر به دلایل مسئله کاری به اینترنت دسترسی ندارم -یعنی اگه ندم نمیتونم شرکت کنم ؟؟ دادن پیغام خصوصی برای برقراری شرط برگزاری آزمون هست وگرنه دوستانی که ثبت نام اولیه کردن و پیغام خصوصی ندادن هم می تونن شرکت کنن. 3
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 پس ببخش من نمیتونم ،دوست داشتم بیام ولی مهم نیست موفق باشین 2
sa2012 23 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 "سوالات غلط در آزمون ها" به پست اول اضافه شد.تکرار: شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد. بدین صورت که تا تاریخ 12 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا 12 تیر 91 ادامه خواهد داشت. من خودم حضورم را در آزمون اعلام ميكنم ولي شايد دسترسي به اينترنت نداشته باشم مي تونين سوالات را به ايميلمون بفرستين؟ چون من فقط طرفهاي صبح به اينترنت دسترسي دارم و در حالي كه شما مي خوايين آزمون رو ساعت 9 شب برگزار كنين 3
sa2012 23 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 دادن پیغام خصوصی برای برقراری شرط برگزاری آزمون هست وگرنه دوستانی که ثبت نام اولیه کردن و پیغام خصوصی ندادن هم می تونن شرکت کنن. حالا راستي آزمون از چه روزي قراره برگزار بشه؟ همچنين ميخوام بدونم آزمون سيالات 1 و 2 جدا از هم برگزار ميشه يا از هر دو همزمان آزمون مي گيرين؟ 3
alimec 23102 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2012 من خودم حضورم را در آزمون اعلام ميكنم ولي شايد دسترسي به اينترنت نداشته باشم مي تونين سوالات را به ايميلمون بفرستين؟ چون من فقط طرفهاي صبح به اينترنت دسترسي دارم و در حالي كه شما مي خوايين آزمون رو ساعت 9 شب برگزار كنين حالا راستي آزمون از چه روزي قراره برگزار بشه؟ همچنين ميخوام بدونم آزمون سيالات 1 و 2 جدا از هم برگزار ميشه يا از هر دو همزمان آزمون مي گيرين؟ پست اول تاریخ آزمون ها اومده.. ایمیل نه.من فقط ساعت 21 پنج شنبه پیش رو، سوالات رو در تاپیکی دیگر قرار میدم. 15 دقیقه بعدش وقت آزمون تموم میشه. شما می تونید شرکت کنید،حتی می تونید پاسخ سوالات رو جمعه برام ارسال کنید ولی با افرادی که سروقت پاسخ ها رو برام ارسال کردن،مقایسه نمیشید. 4
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 2 مهر، 2012 آقا یک منبع بدین خب ما ازروش بخونیم من که نه کتابی دارم نه جزوه ای چه جوری تست بدم خب 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 2 مهر، 2012 سلام مجدد میشه زمان آزمون رو به صبح یا حداقل عصر تغییر بدین؟ 1
alimec 23102 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2012 آقا یک منبع بدین خب ما ازروش بخونیم من که نه کتابی دارم نه جزوه ای چه جوری تست بدم خب سلام مجددمیشه زمان آزمون رو به صبح یا حداقل عصر تغییر بدین؟ درود بر شما متاسفانه چون تعداد شرکت کنندگان به حد نصاب نرسید(فقط 6 نفر ثبت نام کردن) برگزاری آزمون لغو خواهد شد. 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 مهر، 2012 ای بابا چرا نمیان بقیه؟کنکور که نیس.حداقل اطلاعاتشونو می سنجن! 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2012 درود بر شمامتاسفانه چون تعداد شرکت کنندگان به حد نصاب نرسید(فقط 6 نفر ثبت نام کردن) برگزاری آزمون لغو خواهد شد. شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد. بدین صورت که تا تاریخ 12 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا 12 تیر 91 ادامه خواهد داشت. اما تغییر شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد. بدین صورت که تا پایان روز چهارشنبه 14 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا پایان روز چهارشنبه 14 تیر 91 ادامه خواهد داشت. تا الان شدین 7 نفر 4
fluid_mech 571 ارسال شده در 3 مهر، 2012 شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد.بدین صورت که تا تاریخ 12 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا 12 تیر 91 ادامه خواهد داشت. اما تغییر شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد. بدین صورت که تا پایان روز چهارشنبه 14 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا پایان روز چهارشنبه 14 تیر 91 ادامه خواهد داشت. تا الان شدین 7 نفر این 7 نفر از شما خواهش میکنن که آزمونو برگزار کنین 3
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 4 مهر، 2012 شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد.بدین صورت که تا تاریخ 12 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا 12 تیر 91 ادامه خواهد داشت. اما تغییر شرط برگزاری آزمون: حداقل 10 نفر اعلام کنند که حتما در آزمون شرکت خواهند کرد. بدین صورت که تا پایان روز چهارشنبه 14 تیر 91 یک پیغام خصوصی،مبنی بر اعلام حضور حتمی برای من ارسال کنند(طبیعتا بدون در نظر گرفتن اتفاقات غیر قابل پیش بینی). ثبت نام اولیه و اعلام حضور حتمی تا پایان روز چهارشنبه 14 تیر 91 ادامه خواهد داشت. تا الان شدین 7 نفر آخه عزیز دل برادر حالا 7 نفر با 10 نفر جه فرقی میکنه برگزار کن دیگه خیر از جوونیت ببینی من فقط به خاطر این آزمون میخام شروع کنم به خوندن وگرنه بیخیال میشم 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2012 این 7 نفر از شما خواهش میکنن که آزمونو برگزار کنین خواهش می کنم همتون بزرگوارید آخه عزیز دل برادر حالا 7 نفر با 10 نفر جه فرقی میکنه برگزار کن دیگه خیر از جوونیت ببینی من فقط به خاطر این آزمون میخام شروع کنم به خوندن وگرنه بیخیال میشم رفیق انشاالله آزمون بعدی.. 1
alimec 23102 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2012 http://www.noandishaan.com/forums/thread90941.html#post983423 3
ارسال های توصیه شده