*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 الهییییییییییییی مرحله اولش خیلی دوست داشتنیه :aghosh: چه آرزو هایی داره :girl_in_dreams: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 الهییییییییییییی مرحله اولش خیلی دوست داشتنیه :aghosh: چه آرزو هایی داره :girl_in_dreams: ما هم هوینجوری بودیم دیگه،من نقاشی های بچگیم همش ساختمون بود، تو یکیش هم نوشته بودم این ساختمونو من ساختم اینو دیدم یاد مینا افتادم که نقاشیش خیلی خوبه
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 ما هم هوینجوری بودیم دیگه،من نقاشی های بچگیم همش ساختمون بود، تو یکیش هم نوشته بودم این ساختمونو من ساختم :hapydancsmil: اینو دیدم یاد مینا افتادم که نقاشیش خیلی خوبه دقیقا به خاطر همین گفتم دوست داشتنیه ؛ چون خودمون هم همینطوری بودیم، همیشه تو نقاشی هام یه خونه ، یه درخت بود ونوسی جووونم مشخصه از دوران طفولیت مثل زاها حدید عشق به معماری داشتی آرهههههههههه مینا جون کارای نقاشیش محشرهههههههه:girl_in_dreams: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 دقیقا به خاطر همین گفتم دوست داشتنیه ؛ چون خودمون هم همینطوری بودیم، همیشه تو نقاشی هام یه خونه ، یه درخت بود ونوسی جووونم مشخصه از دوران طفولیت مثل زاها حدید عشق به معماری داشتی[/color][/b] آرهههههههههه مینا جون کارای نقاشیش محشرهههههههه:girl_in_dreams: عزیییییییییییزم :aghosh: عهههه،زاحا حدید هم مثل من بود ، به خودم امیدوار شدم
.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 آخی نازی یاد خاطرات بچگی افتادم همه ش خونه می کشیدم از اول نقاشیم بد نبود نقاشی های داداشامم من می کشیدم، تنبلا:دی 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 عزیییییییییییزم :aghosh:عهههه،زاحا حدید هم مثل من بود ، به خودم امیدوار شدم آره زاها حدید تو مصاحبه هاش عنوان کرده از سن 11 سالگی عشق به معماری داشته ونوسی جونم ایشالله تو هم در آینده مثل زاها حدید یه معمار موفق میشی:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود پس همه معمارن واس خودشون دیگه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 آخی نازییاد خاطرات بچگی افتادم همه ش خونه می کشیدم از اول نقاشیم بد نبود نقاشی های داداشامم من می کشیدم، تنبلا:دی ای جاااان؛ پس خوشبحال داداشات بود :persiana__hahaha: آره زاها حدید تو مصاحبه هاش عنوان کرده از سن 11 سالگی عشق به معماری داشتهونوسی جونم ایشالله تو هم در آینده مثل زاها حدید یه معمار موفق میشی:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v جدی؟ من تو نقاشی کلاس چهارمم عشق به معماریو نوشته بودم، یعنی 10 ساله بودم، 1سال از زاحا هم کوچیکتر ؛احتمالا از اونم موفق تر بشم :persiana__hahaha:؛اگه دوست داشتین بیایین زودتر ازم امضا بگیرین
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود پس همه معمارن واس خودشون دیگه نزن تو ذوقمون؛ ما یه جور دیگه علاقه داشتیم؛وقتی میکشیدیم به همه چیش اصولی توجه میکردیم و خوشکل طراحیش میکردیم
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود پس همه معمارن واس خودشون دیگه نه همه استثنا داره معماری آغازی است بی انتها:girl_in_dreams: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 نزن تو ذوقمون؛ ما یه جور دیگه علاقه داشتیم:vahidrk:؛وقتی میکشیدیم به همه چیش اصولی توجه میکردیم و خوشکل طراحیش میکردیم اخه شوما بچه بودین چه میدونستین معماری چیه که یه جور دیگه بش علاقه داشته باشین؟ حیف آثار ارزشمندمو ندارم از اون زمان والا مقایسه میکردیم با هم 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 ای جاااان؛ پس خوشبحال داداشات بود :persiana__hahaha: الانم خیلی خوش به حالشه خیر سرش سال آخر عمرانه همه نقشه هاشو من می کشم باز از بچگی بد عادتش کردم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 اخه شوما بچه بودین چه میدونستین معماری چیه که یه جور دیگه بش علاقه داشته باشین؟حیف آثار ارزشمندمو ندارم از اون زمان والا مقایسه میکردیم با هم خب من که به طراحی پلانو ساختمون علاقه داشتم از بچگی،بعد تو دبیرستان فهمیدم که میشه یه چیزی تو مایه های معماری؛ شما از بچگی به شن و ماسه و سیمان علاقه نداشتین؟یا پل نمیکشیدی تو طرحات؟ الانم خیلی خوش به حالشه خیر سرش سال آخر عمرانه همه نقشه هاشو من می کشم بازاز بچگی بد عادتش کردم جدی؟ ایول بااباااا اما خوبه که تو درسای سازه و بتن بهت کمک میکنه دیگه
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 خب من که به طراحی پلانو ساختمون علاقه داشتم از بچگی،بعد تو دبیرستان فهمیدم که میشه یه چیزی تو مایه های معماری؛ شما از بچگی به شن و ماسه و سیمان علاقه نداشتین؟یا پل نمیکشیدی تو طرحات؟ جدی؟ ایول بااباااا اما خوبه که تو درسای سازه و بتن بهت کمک میکنه دیگه به شن و ماسه و خاک و این چیزا که همه بچه ها بازم علاقه داشتن البته اگه مامانا میذاشتن چرا روی رودخونه هام پل میکشیدم مثه شوما ها
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 شهریور، 2012 به شن و ماسه و خاک و این چیزا که همه بچه ها بازم علاقه داشتن البته اگه مامانا میذاشتن چرا روی رودخونه هام پل میکشیدم مثه شوما ها دیدییییییییی؛ من به شن و خاک که علاقه نداشتم؛تازه ؛پل هم نمیکشیدم، بقیه بچه ها رو نمیدونم والا،
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 نه همه استثنا دارهمعماری آغازی است بی انتها:girl_in_dreams: خوبه دیگه دور هم میشینین و واس هم هنودنه قاچ میکنین؟ دیدییییییییی؛ من به شن و خاک که علاقه نداشتم؛تازه ؛پل هم نمیکشیدم، بقیه بچه ها رو نمیدونم والا، وااااااااا ونوسی نرمال نبودیا خوب اون به خاطر اینه که با پل آشنایی نداشتی 1
سـارا 20071 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من بچه بود همش جعبه های دستمال کاغذی رو نگه می داشتم ، با کاتر توش یه عالمه پنجره در می آوردم.حتی یه طرف پنجره هارو نمی بریدم تا قشنگ مثل لولا بازو بسته بشه..مثل یه آپارتمان جای در و پنجره رو توش خالی می کردم...کارم این بود قشنگ .ولی جالبه الان میونه خوبی با ماکت سازی ندارم 2
ارسال های توصیه شده