رفتن به مطلب

سیر تکاملی یک معمار

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
الهییییییییییییی مرحله اولش خیلی دوست داشتنیه :aghosh:

چه آرزو هایی داره :girl_in_dreams:

ما هم هوینجوری بودیم دیگه،من نقاشی های بچگیم همش ساختمون بود، تو یکیش هم نوشته بودم این ساختمونو من ساختم hapydancsmil.gif

اینو دیدم یاد مینا افتادم که نقاشیش خیلی خوبه :ws3:

لینک به دیدگاه
ما هم هوینجوری بودیم دیگه،من نقاشی های بچگیم همش ساختمون بود، تو یکیش هم نوشته بودم این ساختمونو من ساختم :hapydancsmil:

اینو دیدم یاد مینا افتادم که نقاشیش خیلی خوبه :ws3:

دقیقا به خاطر همین گفتم دوست داشتنیه ؛ چون خودمون هم همینطوری بودیم، همیشه تو نقاشی هام یه خونه ، یه درخت بود:ws3:

ونوسی جووونم مشخصه از دوران طفولیت مثل زاها حدید عشق به معماری داشتی:ws3:

آرهههههههههه مینا جون کارای نقاشیش محشرهههههههه:girl_in_dreams:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
دقیقا به خاطر همین گفتم دوست داشتنیه ؛ چون خودمون هم همینطوری بودیم، همیشه تو نقاشی هام یه خونه ، یه درخت بود:ws3:

ونوسی جووونم مشخصه از دوران طفولیت مثل زاها حدید عشق به معماری داشتی[/color][/b]:ws3:

آرهههههههههه مینا جون کارای نقاشیش محشرهههههههه:girl_in_dreams:

عزیییییییییییزم :aghosh:

عهههه،زاحا حدید هم مثل من بود ، به خودم امیدوار شدم girl_cool.gif

لینک به دیدگاه
عزیییییییییییزم :aghosh:

عهههه،زاحا حدید هم مثل من بود ، به خودم امیدوار شدم girl_cool.gif

آره زاها حدید تو مصاحبه هاش عنوان کرده از سن 11 سالگی عشق به معماری داشته:ws3:

ونوسی جونم ایشالله تو هم در آینده مثل زاها حدید یه معمار موفق میشی:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
آخی نازی

یاد خاطرات بچگی افتادم همه ش خونه می کشیدم

از اول نقاشیم بد نبود نقاشی های داداشامم من می کشیدم، تنبلا:دی

ای جاااان؛ پس خوشبحال داداشات بود :persiana__hahaha:

آره زاها حدید تو مصاحبه هاش عنوان کرده از سن 11 سالگی عشق به معماری داشته:ws3:

ونوسی جونم ایشالله تو هم در آینده مثل زاها حدید یه معمار موفق میشی:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

جدی؟ من تو نقاشی کلاس چهارمم عشق به معماریو نوشته بودم، یعنی 10 ساله بودم، 1سال از زاحا هم کوچیکتر JC_cupidgirl.gif ؛احتمالا از اونم موفق تر بشم :persiana__hahaha:؛اگه دوست داشتین بیایین زودتر ازم امضا بگیرین girl_cool.gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود :whistle:

پس همه معمارن واس خودشون دیگه:ws3:

نزن تو ذوقمون؛ ما یه جور دیگه علاقه داشتیمvahidrk.gif؛وقتی میکشیدیم به همه چیش اصولی توجه میکردیم و خوشکل طراحیش میکردیم:w02:

لینک به دیدگاه
یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود :whistle:

پس همه معمارن واس خودشون دیگه:ws3:

نه همه استثنا داره:ws3:

معماری آغازی است بی انتها:girl_in_dreams:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نزن تو ذوقمون؛ ما یه جور دیگه علاقه داشتیم:vahidrk:؛وقتی میکشیدیم به همه چیش اصولی توجه میکردیم و خوشکل طراحیش میکردیم:w02:

اخه شوما بچه بودین چه میدونستین معماری چیه که یه جور دیگه بش علاقه داشته باشین؟:whistle:

حیف آثار ارزشمندمو ندارم از اون زمان والا مقایسه میکردیم با هم:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای جاااان؛ پس خوشبحال داداشات بود :persiana__hahaha:

الانم خیلی خوش به حالشه خیر سرش سال آخر عمرانه همه نقشه هاشو من می کشم باز

از بچگی بد عادتش کردم :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
اخه شوما بچه بودین چه میدونستین معماری چیه که یه جور دیگه بش علاقه داشته باشین؟:whistle:

حیف آثار ارزشمندمو ندارم از اون زمان والا مقایسه میکردیم با هم:whistle:

خب من که به طراحی پلانو ساختمون علاقه داشتم از بچگی،بعد تو دبیرستان فهمیدم که میشه یه چیزی تو مایه های معماری؛:whistle:

شما از بچگی به شن و ماسه و سیمان علاقه نداشتین؟یا پل نمیکشیدی تو طرحات؟:whistle:

الانم خیلی خوش به حالشه خیر سرش سال آخر عمرانه همه نقشه هاشو من می کشم باز

از بچگی بد عادتش کردم :banel_smiley_4:

جدی؟ ایول بااباااا:ws28:

اما خوبه که تو درسای سازه و بتن بهت کمک میکنه دیگه:ws3:

لینک به دیدگاه
خب من که به طراحی پلانو ساختمون علاقه داشتم از بچگی،بعد تو دبیرستان فهمیدم که میشه یه چیزی تو مایه های معماری؛:whistle:

شما از بچگی به شن و ماسه و سیمان علاقه نداشتین؟یا پل نمیکشیدی تو طرحات؟:whistle:

جدی؟ ایول بااباااا:ws28:

اما خوبه که تو درسای سازه و بتن بهت کمک میکنه دیگه:ws3:

به شن و ماسه و خاک و این چیزا که همه بچه ها بازم علاقه داشتن البته اگه مامانا میذاشتن :ws3: چرا روی رودخونه هام پل میکشیدم مثه شوما ها:whistle:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
به شن و ماسه و خاک و این چیزا که همه بچه ها بازم علاقه داشتن البته اگه مامانا میذاشتن :ws3: چرا روی رودخونه هام پل میکشیدم مثه شوما ها:whistle:

دیدییییییییی؛ من به شن و خاک که علاقه نداشتم:w02:؛تازه ؛پل هم نمیکشیدم:w02:، بقیه بچه ها رو نمیدونم والا،:whistle:

لینک به دیدگاه
نه همه استثنا داره:ws3:

معماری آغازی است بی انتها:girl_in_dreams:

خوبه دیگه دور هم میشینین و واس هم هنودنه قاچ میکنین؟:w02:

دیدییییییییی؛ من به شن و خاک که علاقه نداشتم:w02:؛تازه ؛پل هم نمیکشیدم:w02:، بقیه بچه ها رو نمیدونم والا،:whistle:

وااااااااا ونوسی نرمال نبودیا:w02: خوب اون به خاطر اینه که با پل آشنایی نداشتی:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من بچه بود همش جعبه های دستمال کاغذی رو نگه می داشتم ، با کاتر توش یه عالمه پنجره در می آوردم.حتی یه طرف پنجره هارو نمی بریدم تا قشنگ مثل لولا بازو بسته بشه..مثل یه آپارتمان جای در و پنجره رو توش خالی می کردم...کارم این بود قشنگ :w02:.ولی جالبه الان میونه خوبی با ماکت سازی ندارم icon_pf%20(34).gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...