* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ شما هم اینطور بود سیر تکاملتون؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ الهییییییییییییی مرحله اولش خیلی دوست داشتنیه :aghosh: چه آرزو هایی داره :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ الهییییییییییییی مرحله اولش خیلی دوست داشتنیه :aghosh: چه آرزو هایی داره :girl_in_dreams: ما هم هوینجوری بودیم دیگه،من نقاشی های بچگیم همش ساختمون بود، تو یکیش هم نوشته بودم این ساختمونو من ساختم اینو دیدم یاد مینا افتادم که نقاشیش خیلی خوبه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ما هم هوینجوری بودیم دیگه،من نقاشی های بچگیم همش ساختمون بود، تو یکیش هم نوشته بودم این ساختمونو من ساختم :hapydancsmil: اینو دیدم یاد مینا افتادم که نقاشیش خیلی خوبه دقیقا به خاطر همین گفتم دوست داشتنیه ؛ چون خودمون هم همینطوری بودیم، همیشه تو نقاشی هام یه خونه ، یه درخت بود ونوسی جووونم مشخصه از دوران طفولیت مثل زاها حدید عشق به معماری داشتی آرهههههههههه مینا جون کارای نقاشیش محشرهههههههه:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقا به خاطر همین گفتم دوست داشتنیه ؛ چون خودمون هم همینطوری بودیم، همیشه تو نقاشی هام یه خونه ، یه درخت بود ونوسی جووونم مشخصه از دوران طفولیت مثل زاها حدید عشق به معماری داشتی[/color][/b] آرهههههههههه مینا جون کارای نقاشیش محشرهههههههه:girl_in_dreams: عزیییییییییییزم :aghosh: عهههه،زاحا حدید هم مثل من بود ، به خودم امیدوار شدم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آخی نازی یاد خاطرات بچگی افتادم همه ش خونه می کشیدم از اول نقاشیم بد نبود نقاشی های داداشامم من می کشیدم، تنبلا:دی 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آخــــــــــــــــــــه چه بامزه بود... 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ عزیییییییییییزم :aghosh:عهههه،زاحا حدید هم مثل من بود ، به خودم امیدوار شدم آره زاها حدید تو مصاحبه هاش عنوان کرده از سن 11 سالگی عشق به معماری داشته ونوسی جونم ایشالله تو هم در آینده مثل زاها حدید یه معمار موفق میشی:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود پس همه معمارن واس خودشون دیگه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آخی نازییاد خاطرات بچگی افتادم همه ش خونه می کشیدم از اول نقاشیم بد نبود نقاشی های داداشامم من می کشیدم، تنبلا:دی ای جاااان؛ پس خوشبحال داداشات بود :persiana__hahaha: آره زاها حدید تو مصاحبه هاش عنوان کرده از سن 11 سالگی عشق به معماری داشتهونوسی جونم ایشالله تو هم در آینده مثل زاها حدید یه معمار موفق میشی:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v جدی؟ من تو نقاشی کلاس چهارمم عشق به معماریو نوشته بودم، یعنی 10 ساله بودم، 1سال از زاحا هم کوچیکتر ؛احتمالا از اونم موفق تر بشم :persiana__hahaha:؛اگه دوست داشتین بیایین زودتر ازم امضا بگیرین لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود پس همه معمارن واس خودشون دیگه نزن تو ذوقمون؛ ما یه جور دیگه علاقه داشتیم؛وقتی میکشیدیم به همه چیش اصولی توجه میکردیم و خوشکل طراحیش میکردیم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یه خونه و درخت و این چیزا که تو نقاشی اکثر بچه ها بود پس همه معمارن واس خودشون دیگه نه همه استثنا داره معماری آغازی است بی انتها:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ نزن تو ذوقمون؛ ما یه جور دیگه علاقه داشتیم:vahidrk:؛وقتی میکشیدیم به همه چیش اصولی توجه میکردیم و خوشکل طراحیش میکردیم اخه شوما بچه بودین چه میدونستین معماری چیه که یه جور دیگه بش علاقه داشته باشین؟ حیف آثار ارزشمندمو ندارم از اون زمان والا مقایسه میکردیم با هم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ای جاااان؛ پس خوشبحال داداشات بود :persiana__hahaha: الانم خیلی خوش به حالشه خیر سرش سال آخر عمرانه همه نقشه هاشو من می کشم باز از بچگی بد عادتش کردم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ اخه شوما بچه بودین چه میدونستین معماری چیه که یه جور دیگه بش علاقه داشته باشین؟حیف آثار ارزشمندمو ندارم از اون زمان والا مقایسه میکردیم با هم خب من که به طراحی پلانو ساختمون علاقه داشتم از بچگی،بعد تو دبیرستان فهمیدم که میشه یه چیزی تو مایه های معماری؛ شما از بچگی به شن و ماسه و سیمان علاقه نداشتین؟یا پل نمیکشیدی تو طرحات؟ الانم خیلی خوش به حالشه خیر سرش سال آخر عمرانه همه نقشه هاشو من می کشم بازاز بچگی بد عادتش کردم جدی؟ ایول بااباااا اما خوبه که تو درسای سازه و بتن بهت کمک میکنه دیگه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ خب من که به طراحی پلانو ساختمون علاقه داشتم از بچگی،بعد تو دبیرستان فهمیدم که میشه یه چیزی تو مایه های معماری؛ شما از بچگی به شن و ماسه و سیمان علاقه نداشتین؟یا پل نمیکشیدی تو طرحات؟ جدی؟ ایول بااباااا اما خوبه که تو درسای سازه و بتن بهت کمک میکنه دیگه به شن و ماسه و خاک و این چیزا که همه بچه ها بازم علاقه داشتن البته اگه مامانا میذاشتن چرا روی رودخونه هام پل میکشیدم مثه شوما ها لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ به شن و ماسه و خاک و این چیزا که همه بچه ها بازم علاقه داشتن البته اگه مامانا میذاشتن چرا روی رودخونه هام پل میکشیدم مثه شوما ها دیدییییییییی؛ من به شن و خاک که علاقه نداشتم؛تازه ؛پل هم نمیکشیدم، بقیه بچه ها رو نمیدونم والا، لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ نه همه استثنا دارهمعماری آغازی است بی انتها:girl_in_dreams: خوبه دیگه دور هم میشینین و واس هم هنودنه قاچ میکنین؟ دیدییییییییی؛ من به شن و خاک که علاقه نداشتم؛تازه ؛پل هم نمیکشیدم، بقیه بچه ها رو نمیدونم والا، وااااااااا ونوسی نرمال نبودیا خوب اون به خاطر اینه که با پل آشنایی نداشتی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ من بچه بود همش جعبه های دستمال کاغذی رو نگه می داشتم ، با کاتر توش یه عالمه پنجره در می آوردم.حتی یه طرف پنجره هارو نمی بریدم تا قشنگ مثل لولا بازو بسته بشه..مثل یه آپارتمان جای در و پنجره رو توش خالی می کردم...کارم این بود قشنگ .ولی جالبه الان میونه خوبی با ماکت سازی ندارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده