کهربا 18089 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 همین طور پیش بره من کاربر تازه وارد میشم!!!!! هرکس می خواد تیمش ببره بگه من طرفدار تیم حریف بشم! 5
Hossein.B 3666 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 لذتی که در باختن است در بردن نیست...آدم با باختن نترس تر میشه اما با بردن محتاط تر 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بچه ها به همتون توصیه میکنم صبر کنین من پیش بینی کنم بعد هرچی من گفتم بگین آتروس به نفر اول در مجموع مسابقات یه مدال هم بدین ضمنا امتیاز سری قبل هم اضاف شود 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 حتماااااااااااااا باید بگم واسه چی.... واسه پااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستیله به من پاستیل نمیدی؟؟؟ تو یه دونه رو از قصد ننوشتم میباختی یا میبردی هم امتیاز بهت میدادم تازه الان فهمیدی اسمت نیست از ظهر میگم اسمارو چک کنید ببینید...هیشکی نیگا نکرد الا مینی من مینا هستم نه مینی چرا همه ما رو با هم اشتباه میگیرن :w74: *Mina*و *mini* با هم فرق داره 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من مینا هستم نه مینی چرا همه ما رو با هم اشتباه میگیرن :w74: *Mina*و *mini* با هم فرق داره خو اسمت رو عوض کن بزار بلقیس شمسی خانوم هم خوبه ه ه ه 4
pianist 31129 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 دیگه نبینم کسی شاخ بشه ها... ایرلند هم باید میبرد ولی اونروز احساسی بازی کرد خلاصه امتیاز مارو بدید بریم... 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 خو اسمت رو عوض کن بزار بلقیس شمسی خانوم هم خوبه ه ه ه مرسی از پیشنهادات خوب و قشنگت
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2012 خب دیشب اکراین سوئد رو 2 بر 1 برد پیش بینی داداشتون رو دید خداییش ایمان آوردین که کل کلتون بیخودیه یه قمار باز حتی گل زن ها رم مشخص میکنه ________________________________________ کاربرانی که اعلام میکننسوئد میبره: این 12 نفر بودند که نفری 150 ازشون کم میشه Secret:Yuhanaanthonio montanaکهرباshadmehrbaz Hossein.B El Roman *Mina*hamid_shahrsaz city makersharookmission.impossible 12*150=1800 کاربرانی که اعلام میکنناکراین میبره: به این افراد نفری 300 امتیاز اضافه میشه mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a 1800 تقسیم بر 6 میکنه نفری 300 تا هورا.............. این تاپیک هم قفول میشه فکر نکنم امشب شرط بندی داشته باشیم تا به بازی های حساس برسیم 7
.Yaprak 15748 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 خب دیشب اکراین سوئد رو 2 بر 1 بردپیش بینی داداشتون رو دید خداییش ایمان آوردین که کل کلتون بیخودیه یه قمار باز حتی گل زن ها رم مشخص میکنه ________________________________________ کاربرانی که اعلام میکننسوئد میبره: این 12 نفر بودند که نفری 150 ازشون کم میشه Secret:Yuhanaanthonio montanaکهرباshadmehrbaz Hossein.B El Roman *Mina*hamid_shahrsaz city makersharookmission.impossible 12*150=1800 کاربرانی که اعلام میکنناکراین میبره: به این افراد نفری 300 امتیاز اضافه میشه mehdi_powerآتــــــــــروسMechJJ pianist .Pa.Ri.Sa.poor!a 1800 تقسیم بر 6 میکنه نفری 300 تا هورا.............. این تاپیک هم قفول میشه فکر نکنم امشب شرط بندی داشته باشیم تا به بازی های حساس برسیم کدوم ایمان داداش تازه مساویس شدیم شبای بعدی رو داشته باش 2
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2012 کدوم ایمان داداش تازه مساویس شدیم[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]شبای بعدی رو داشته باش ایشالا از فردا شب 3
ارسال های توصیه شده