poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خو ارتفاعت رو زیاد نکن درست در میاد عه اونجوری حل میشه ؟ برعکسش خیلی باحال بود:ws28: خوبه ؟ خنده دار بود ؟ خوشحال شدی ؟ بازی سوئدم برعکس میشه... :(50): من مگه نگفتم اوکراین شکم ننداز یادم رفت کدومو گفتم 3
pianist 31129 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 به نظر شما انگلیس فوتبال بازی کرد؟؟ یه اتوبوس آدم ریخته بود محوطه جریمه ، اون دو تا شوت بنزما هم بزور رد شد ازشون اینکه نشد بازی فرانسه بازی میکرد و انگلیس دفاعدلش خوش!!! کارشناس فوتبالم بودی ما خبر نداشتیم... نیمه اول انگلیس خوب بود با وجود تیم جوونش ولی نیمه دوم نمیدونم چون زدم اون کانال... 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 ایشون پستشون رو ویرایش کردن و ار دید تیز بین آتروس پنهان نبود به همین دلیل نتونستم شرکتش بدم قانونای قمار بازیه دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون واسه توجه نه ویرایش نکردم این چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش 4
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 اسم منو چرا ننوشته توی لیست اعضا؟ من ک همون صفحه اول پست زدم آتــــــــروس :guntootsmiley2: الان باید اعلام کنی؟ سوئد با اکراین؟؟؟؟؟ اون پستت قبول نیس 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 نه داداش صبر کن وقتی اوکراین برد اینجا با هم براشون شاخ بازی در میاریم... پس چرا جک تعریف میکنی به همین خیالات باش 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 ایشون پستشون رو ویرایش کردن و ار دید تیز بین آتروس پنهان نبود به همین دلیل نتونستم شرکتش بدم قانونای قمار بازیه دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ممنون واسه توجه صاب خونه شرمنده ه ه ه ه ه ه خونه ات رو بهم ریختیم به نظر شما انگلیس فوتبال بازی کرد؟؟:icon_razz: یه اتوبوس آدم ریخته بود محوطه جریمه ، اون دو تا شوت بنزما هم بزور رد شد ازشون :icon_razz: اینکه نشد بازی :icon_razz: فرانسه بازی میکرد و انگلیس دفاع:icon_razz:دلش خوش!!! :w589: راست میگه دیگه دشیب ایتالیا دفاع کرد اما بازی قفل نبود مثل امشب حداقل ضد حمله هاش خطر ناک بود اما انگلیس چی :vahidrk: 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 الان باید اعلام کنی؟ سوئد با اکراین؟؟؟؟؟اون پستت قبول نیس بین گل پسر من پست صفحه اولم رو دیشب بعد از زدن تاپیکت ارسال کردم ویرایش هم نزدم هر دوتا تیم رو دیشب گفتم الان اعلام نکردم ک 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 نه ویرایش نکردماین چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش حتماااااااااااااا باید بگم واسه چی.... واسه پااسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستیله به من پاستیل نمیدی؟؟؟ تو یه دونه رو از قصد ننوشتم میباختی یا میبردی هم امتیاز بهت میدادم تازه الان فهمیدی اسمت نیست از ظهر میگم اسمارو چک کنید ببینید...هیشکی نیگا نکرد الا مینی 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 نه ویرایش نکردماین چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش آقا من شاهدم حق ندارید درمورد یک طرفدار فرانسه و اوکراین اینطوری رفتار کنید 3
anthonio montana 3249 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 منکه پست دادم گفتم سوئد میبره.چرا تو شرکت کننده ها نیست اسمم؟ 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 نه ویرایش نکردماین چه حرفیه میزنی؟؟؟ سریع تا تاپیک زدی من پست زدم بدون ویرایش منم صبح پست یوحنا رو دیدم , ویرایش نکرده بود 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 منکه پست دادم گفتم سوئد میبره.چرا تو شرکت کننده ها نیست اسمم؟ نبودم داداش الان رسیدم تعقیرات داره اعمال میشه 3
pianist 31129 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 اسم پیانیست نیستحاامد کدومو گفتی سوئد یا اوکراین ؟ اوکراین... 3
Secret: 2286 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 منکه پست دادم گفتم سوئد میبره.چرا تو شرکت کننده ها نیست اسمم؟ از بس تو تاپیک اسپم کردن فکر نمیکنم کسی همه پستها رو فرصت کنه بخونه به نظرم از اسپمر ها 100 امتیاز کم و به بقیه شرکت کننده ها اضافه بشه 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 عه اونجوری حل میشه ؟ خوبه ؟ خنده دار بود ؟ خوشحال شدی ؟ من مگه نگفتم اوکراین شکم ننداز یادم رفت کدومو گفتم آفرین به این حافظه آقا شما اوکراین گفتی و از اونجایی که تموم حرفاتون برعکس از آب درمیاد میشه برنده سوئد 1
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 سوئد الان تشویق داری میکنی یا میخوای شرکت کنید ؟ 4
Secret: 2286 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 الان تشویق داری میکنی یا میخوای شرکت کنید ؟ من ده صفحه پیشتر شرکت کردم 5
ارسال های توصیه شده