poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بچه ها هدف پوکوندن تاپیک بود که انجام شد پیشنهاد میکنم متواری شین تا فردا همین موقع ما که الفرار 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بچه ها هدف پوکوندن تاپیک بود که انجام شد پیشنهاد میکنم متواری شین تا فردا همین موقع ما که الفرار رفیق امید که از این بهتر نمیشه:icon_razz: ترسوهاااااااااا 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 سر چی دارید بحث میکنید... ما خونواده شهیدیما،سفارش میکنم اخراجتون کننا... سید بگو امیدو اخراج کنن امتیازاشم بین بچه ها تقسیم کنن:hapydancsmil: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 الان اون شکلک ذوق کردهه تو ترول ها رو باید میذاشتم نه امید جون تو بذار خودم دارمت چرا منو تو این موقعیت قرار میدی باشه الان یه عکس گرفتم ازش میزارم اگر اخزاج شدم دیدار به قیامت ارتفاع و بزرگی و کلفتی و................. همه چی تو این عکس معلومه ببین چقد بزرگه و ارتفاعش زیاد ه ه ه ه سرش رو ببین چقد خوشگله و بزرگه تا حالا انقد خوشگل دیدی بودی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 ما هم بعد بازی تورو میبینیم میبینیم... فقط عین دیشبیا که باختن فراریده شدن دیگه پیداشون نشد، نشی... 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 چرا منو تو این موقعیت قرار میدی باشه الان یه عکس گرفتم ازش میزارم اگر اخزاج شدم دیدار به قیامت ارتفاع و بزرگی و کلفتی و................. همه چی تو این عکس معلومه ببین چقد بزرگه و ارتفاعش زیاد ه ه ه ه سرش رو ببین چقد خوشگله و بزرگه تا حالا انقد خوشگل دیدی بودی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انجمن از دست رفت:icon_pf (34): 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 چرا منو تو این موقعیت قرار میدی باشه الان یه عکس گرفتم ازش میزارم اگر اخزاج شدم دیدار به قیامت ارتفاع و بزرگی و کلفتی و................. همه چی تو این عکس معلومه ببین چقد بزرگه و ارتفاعش زیاد ه ه ه ه سرش رو ببین چقد خوشگله و بزرگه تا حالا انقد خوشگل دیدی بودی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوفففففففف چه کردی با من امید گفتی خونتون کجاس ؟ بچه ها خدایی فقط شرط میبندین ؟ بازی و نگا نمیکنین نه ؟ 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بچه ها خدایی فقط شرط میبندین ؟ بازی و نگا نمیکنین نه ؟ ما فقط شرط میبندیم و کل کل میکنیم 1
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 ما فقط شرط میبندیم و کل کل میکنیم واستا بینم اونی که وسط زمین فرق داره با همه کیه ؟ 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 واستا بینم اونی که وسط زمین فرق داره با همه کیه ؟ :icon_razz: دروازه بان رو میگی............................ . . . . . . . . . 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 سید بگو امیدو اخراج کنن امتیازاشم بین بچه ها تقسیم کنن:hapydancsmil: :w410: 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 :icon_razz: دروازه بان رو میگی............................ . . . . . . . . . اره دیگه اونی که وسطه فرق داره با بقیه دروازه بانه افرین پس معلومه اهل فوتبالی من برم بازی و ببینم بقیشو فعلا همگی 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 واییییییییییییییی بازی به این قشنگی با صدای خیابانی ای لعنت 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 واییییییییییییییی بازی به این قشنگی با صدای خیابانی ای لعنت حالا فهمیدی ما چرا نمیبینیم 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 :icon_pf (34)::icon_pf (34): من دیشبم گفتم انگلیس یا نمیبره یا اگر ببره داورو خریدن 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 من دیشبم گفتم انگلیس یا نمیبرهیا اگر ببره داورو خریدن آره خانم پاستیلیان تیم فقط فرانسه 4
ارسال های توصیه شده