Secret: 2286 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 الان میشه پیش بینی کرد ؟ من میگم سوئد و فرانسه برنده میشن 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 تو دستت با اون شااروک تو یه کاسه هستش که میخواین من رو اخراج کنید :icon_pf (34): عمرا بزام امید ترسو اخراج باید گردد 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 :vahidrk: امید بی تربیت شقییییییی............ بیا اینو اخراج کن امتیازاشو بده به من همین طورش یه اخطار در انتظار هممون هستش :icon_pf (34): دیگه گاراگاه هم بیاد که هممون رو میفرسته ک ه ر ی ز ک :icon_pf (34): 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 الان میشه پیش بینی کرد ؟ من میگم سوئد و فرانسه برنده میشن عزیزم شما کاملا درست میگی 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 همین طورش یه اخطار در انتظار هممون هستش :icon_pf (34): دیگه گاراگاه هم بیاد که هممون رو میفرسته ک ه ر ی ز ک :icon_pf (34): فقط تورو میفرسته لا اون عکسی که گذاشتی 3
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 امید بی تربیت شقییییییی............ بیا اینو اخراج کن امتیازاشو بده به من شقی خودش اوضاش خراب تره با این اسمش تو دستت با اون شااروک تو یه کاسه هستش که میخواین من رو اخراج کنید :icon_pf (34): عمرا بزام حالا بذار من کم نگا میکنم بذار دیگه من ارتفاع دوس دارم امید دوستان بیخیاااااااااااااال بابا چرا جو میدی تو ؟ ما خودمونم نمیدونیم چیو میگیم سر چی بحث میکنیم دری وری میگیم کی به کیه 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 احسنت با این انتخاب... بعد بازی میبینمت.... ما هم بعد بازی تورو میبینیم 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بیا این عکس از یه پارتی مختلط +18 طول عرض و ارتفاع و تو این عکس واسه من مشخص کن زود زود زود 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 شقی خودش اوضاش خراب تره با این اسمش بابا چرا جو میدی تو ؟ ما خودمونم نمیدونیم چیو میگیم سر چی بحث میکنیم دری وری میگیم کی به کیه من دارم تاپیکو منحرف میکنم دیگه راحت باشید ...... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 شقی خودش اوضاش خراب تره با این اسمش حالا بذار من کم نگا میکنم بذار دیگه من ارتفاع دوس دارم امید بابا چرا جو میدی تو ؟ ما خودمونم نمیدونیم چیو میگیم سر چی بحث میکنیم دری وری میگیم کی به کیه خو ارتفاعش زیاد و و قطرش هم بزرگه تو گینس ثبتش شده نشونش بدم میترسی نمیترسی؟؟ 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 :vahidrk: ادب با ترسو بودن فرق داره بابا جو نده ما چی گفتیم بی ادبی شدیم تو با ادب شدی ؟ بچه ام بودیم پسرا با هم جمع میشدیم تا دهنمون باز میشد این دخترا میگفتن اییییییییییه ماماااااااااااااان ببین پوریا چی میگه ببین رضا چی میگه کوفتمون میشد خندمون برین عروسک بازی کنین اصلا فوتبال چیکار داره با شما 3
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خو ارتفاعش زیاد و و قطرش هم بزرگه تو گینس ثبتش شده نشونش بدم میترسی نمیترسی؟؟ الان اون شکلک ذوق کردهه تو ترول ها رو باید میذاشتم نه امید جون تو بذار خودم دارمت 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بابا جو نده ما چی گفتیم بی ادبی شدیم تو با ادب شدی ؟ بچه ام بودیم پسرا با هم جمع میشدیم تا دهنمون باز میشد این دخترا میگفتن اییییییییییه ماماااااااااااااان ببین پوریا چی میگه ببین رضا چی میگه کوفتمون میشد خندمون برین عروسک بازی کنین اصلا فوتبال چیکار داره با شما چقدر زودم حرصتون در میاد 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 خو ارتفاعش زیاد و و قطرش هم بزرگه تو گینس ثبتش شده نشونش بدم میترسی نمیترسی؟؟ هی وااااای من:icon_pf (34): 2
poor!a 15130 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 چقدر زودم حرصتون در میاد حیف نتونستم بزنم این دختر همسایه رو اخرش عقده هامو خالی کنم پاشو برو تو پستو ببینم فوتبالم ندارم ما میبینیم نتیجشو بهت میگیم 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بابا جو نده ما چی گفتیم بی ادبی شدیم تو با ادب شدی ؟ بچه ام بودیم پسرا با هم جمع میشدیم تا دهنمون باز میشد این دخترا میگفتن اییییییییییه ماماااااااااااااان ببین پوریا چی میگه ببین رضا چی میگه کوفتمون میشد خندمون برین عروسک بازی کنین اصلا فوتبال چیکار داره با شما ببین با دوست من درست حرف بزنیدا:vahidrk: ادب کیلو چنده 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 بیا این عکس از یه پارتی مختلط +18 فقط تورو میفرسته لا اون عکسی که گذاشتی شقی خودش اوضاش خراب تره با این اسمش حالا بذار من کم نگا میکنم بذار دیگه من ارتفاع دوس دارم امید بابا چرا جو میدی تو ؟ ما خودمونم نمیدونیم چیو میگیم سر چی بحث میکنیم دری وری میگیم کی به کیه سر چی دارید بحث میکنید... ما خونواده شهیدیما،سفارش میکنم اخراجتون کننا... 3
ارسال های توصیه شده