shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اوف کوفتتون بشه چقدر پارک دارید و جای تفریحی من که چندین ساله پاتوقم شده خونمون... ولی خب جاهای تفریحی بیرون شهر ما هم یکی قلاته .. طرفای جاده سپیدان-شیراز همش جاهای تفریحی داره.. 7 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ یه وقت خدای نکرده رودل نکنید تهرانیا با این همه پاتوق+شکلک حسودی تا حد ترکیدن (این پست صرفا جهت غمباد نگرفتن بود) 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ماسوله (البته اینا که تو رشت نیستن اما خب تو گیلان هستن و منم واسه استانم تبلیغ میکنم گرچه این جاهارو همه می شناسن ) 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ گیلان تا دلتون بخواد ییلاق داره :hapydancsmil: و ما بیشترررررر می ریم ییلاق تا لب دریا و جنگل و ...( زیاد دریا دوست نیستم ) و تا دلتونم بخواد عکس دارم از مناظر و جاهای دیدنی گیلان 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ گیلان تا دلتون بخواد ییلاق داره :hapydancsmil: و ما بیشترررررر می ریم ییلاق تا لب دریا و جنگل و ...( زیاد دریا دوست نیستم ) و تا دلتونم بخواد عکس دارم از مناظر و جاهای دیدنی گیلان ب نکته ظریفی اشاره کردی واقعا چرا 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ ب نکته ظریفی اشاره کردی واقعا چرا :164: چی چرا ؟؟ اینکه زیاد دریا دوست نیستم ؟ 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ چی چرا ؟؟ اینکه زیاد دریا دوست نیستم ؟ آره دیگه یکی از بچه ها میگفت خوش ب حالت شمالین ، هر هفته لب دریا دیگه گفتم تو چقد دلت خوشه هر سه 4 ماه میریم ( تو بهترین حالت ) 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک چه دوست داشتنیه یهویی آدم و از همه فکر و دغدغه هاش میکشه بیرون 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ آره دیگه یکی از بچه ها میگفت خوش ب حالت شمالین ، هر هفته لب دریا دیگه گفتم تو چقد دلت خوشه هر سه 4 ماه میریم ( تو بهترین حالت ) خب آخه دریا گرم و شلوغه ما ترجیح میدیم بریم تو ارتفاع که هم دنج و خلوته و هم هوای عالی داره...گرم و شرجی هم نیست راستی من نمیدونستم تو هم شمالی 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ گیلان تا دلتون بخواد ییلاق داره :hapydancsmil: و ما بیشترررررر می ریم ییلاق تا لب دریا و جنگل و ...( زیاد دریا دوست نیستم ) و تا دلتونم بخواد عکس دارم از مناظر و جاهای دیدنی گیلان ماسوله رو هســــتم جادش بی نظیره کلا شمال بهارشو مخصوصا اردیبهشت دوست دارم با پاییز وقتی همه جا زرد و نارنجیه گردنه حیران اردبیل رو عاشقش شدم جواهر ده اون آلوچه هاش اون جاده چهار فصلش:hapydancsmil: منظرها همش واقعیه خیال نیست:obm: 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ پارک جنگلی سراوان هم هست. موزه میراث روستایی گیلان هم فوق العادس 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ کافه کاغذی! آدرس بده 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ اورمیه کلا پاتوقه، تعریف اکلی نمیکنم اورمیه واقعا شهر زیبایی هست؛ البته خیلی زیباتر بود و یه عده خرابش کردن :icon_razz: همیشه این موقع سال که میشد هر روز مخصوصا روزای تعطیل مردم میریختن کنار دریاچه ولی دیگه خبری نیست، چون باید از لب ساحل کیلومترها پیاده روی کنن تا به آب برسن؛ آبی که انقدر غلیظ شده که دستت رو بکنی توش و دربیاری بعد خشک شدن سراسر نمک میشه چه برسه به شنا کردن! ولی از لحاظ طبیعت "فعلا" تبدیل به کویر نشده! جاهای توریستی خیلی زیبایی داره، انقدر هستن که من هنوز همه جاشو نرفتم اورمیه خیلی خوشگله و عشقه منه حتی اگه "شهر بهشت" یا "شهر آب" (معانی کلمه اورمیه) رو به کویر تبدیل کنن 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ پارک جنگلی سراوان هم هست. موزه میراث روستایی گیلان هم فوق العادس کلا گیلان یا به قول معروف شمال خیلی خوشگله ولی برای عبور کردن! شاید این نظر منه ولی آب و هواش رو اصلا دوست ندارم 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ پارک پرواز پاتوق ما بود... البته قبل از اینکه انقدر شلوغ بشه... view برفی: view شب: 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ پارک پرواز پاتوق ما بود... البته قبل از اینکه انقدر شلوغ بشه... view برفی: view شب: سعادت آباده یه بار رفتم جای دنجیه از یادگار امام به سمت بلوار پیام باید بریم بالا دیگه دوستان هرجایی رو که میگن با آدرس بدن بقیه ام که نرفتن برن ببینن دیگه کجاها میری با رفیقات دود میکنی پرواز میکنی؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ اخ خدا عمرت بده من اینقد مشکل دارم سر جایی رفتن! نه که بیشتر تو خونه ام وجایی نمیرم هیچوقت خدا واسه یه قرار جایی به ذهنم نمیرسه! :icon_pf (34): مرسی بابت تاپیک فقط کاش یکم منسجم تر و مرتبتر بود مثلا یه فرم مانندی چیزی درست میکردی که همه طبق اون معرفی میکردن مثلا اول حتما اسم شهر و نوع مکان و ادرس نوشته بشه بعد توضیحات بیشتر قرار بگیره. مثلا امکانات خاصی داره یا ... یا حتی چه بهتر میشه اگه احیانا مسیر بدون ماشینش هم (شخصی) سرراسته، مثلا متروخوره یا بی ار تی ایستگاه داره و .. و کسی اطلاع داره گفته بشه. دیدم چند تایی اینها توش گفته شده بود و یا خیلی تابلو بود ولی اگه کلی رعایت بشه فکر کنم تاپیک خیلی کامل و خوبی بشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده