H O P E 34652 ارسال شده در 2 مهر، 2012 ایتالیا میخواست گاواشونو رام کنه ...رام نشدن خودش وحشی شداما انصافا بازی اسپانیا تکِ .... کلا خطا توو کارشون نیست...یه جوری تکل میزنن که فقط توپ از زیر پای حریف بکشه بیرون..به عبارتی فقط واسه توپ میرن... بازیِ تیمیشونم حرف نداره...همشون باهم متحدن....سرعتشونم که دیگه اخرشهه... تورس که دیگه تهش بود آره خدایییییش اون پاسی که تورس داد واسه گل چهارم رو هیچکی به جز یه بازیکن اسپانیایی نمی داد !!!! . کاش حداقل جای یکی از اون فسقلی های جیگر بودم تورس باهام دالی میکرد چقد گوگول بودن اون بچه ها :hapydancsmil: 1
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مهر، 2012 آره خدایییییشاون پاسی که تورس داد واسه گل چهارم رو هیچکی به جز یه بازیکن اسپانیایی نمی داد !!!! . کاش حداقل جای یکی از اون فسقلی های جیگر بودم تورس باهام دالی میکرد چقد گوگول بودن اون بچه ها :hapydancsmil: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای آرهههههههه......نیم وجب بوود فقطططططططططط من دیشب نزدیک بود تلویزیونو تو حلقمممممممممم کنم اینقد اینا جیگر بووودن 1
H O P E 34652 ارسال شده در 2 مهر، 2012 واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای آرهههههههه......نیم وجب بوود فقططططططططططمن دیشب نزدیک بود تلویزیونو تو حلقمممممممممم کنم اینقد اینا جیگر بووودن آره ، اون دامن کوتاهه رو دیدی با اون عروسکش :hapydancsmil: چه ذوقی هم کرده بود خودشو دید رو مانیتور :hapydancsmil: اسپانیایی هم نشدیم با تیم فوتبالش پز بدیم حداقل ! . بالوتلی خیلی جالب بود حرکاتش ، دوس داشت همه رو قتل عام کنه دلم برا پیرلو سوخت ولی ... بوفون انقد اعتماد به نفسش اومده بود پایین سر توپ های معمولی هم هول می کرد دست و پاش می لرزید و در آخر هم یادی کنم از عشق دیرینم ؛ پنجه طلا مرد اخلاق کاپیتان نمونه کاسیااااااااس :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 مهر، 2012 من از همون اول هم که جام ملت های اروپا شروع شد گفتم اسپانیا قهرمانه بدلیل اینکه امسال پویاترین لیگ دنیا رو داشت از قبیل عشقم بارسلونا....وبلخصوص مسی عزیز و بعد رئال مادریدو غیره..... بس حقش بود که قهرمان بشه
El Roman 31720 ارسال شده در 2 مهر، 2012 من میدونستم اسپانیا قهرمان میشه چون دخترای که طرفداره اسپانیا بودن خوشگل تر بودن و همین باعث روحیه دادن به بازیکنا میشد 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 مهر، 2012 من میدونستم اسپانیا قهرمان میشه چون دخترای که طرفداره اسپانیا بودن خوشگل تر بودن و همین باعث روحیه دادن به بازیکنا میشدبعد قرنی پست دادی باز بايد اومدن کلمه دختر تو پستت رعايت بشه؟
El Roman 31720 ارسال شده در 2 مهر، 2012 بعد قرنی پست دادی باز بايد کلمه دختر تو پستت رعايت بشه؟ بله دختر ها جزو جدایی ناپذیر پستای من هستن
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 مهر، 2012 بله دختر ها جزو جدایی ناپذیر پستای من هستن ميدونيم خودمون! دخترای ايتاليايی و اسپانيايی تو خوشگلی زياد فرقی ندارن... جفتشون خيلی خوشگلن.. دليلت چرت بود!:biggrin: 1
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مهر، 2012 آره ، اون دامن کوتاهه رو دیدی با اون عروسکش :hapydancsmil: چه ذوقی هم کرده بود خودشو دید رو مانیتور :hapydancsmil: اسپانیایی هم نشدیم با تیم فوتبالش پز بدیم حداقل ! . بالوتلی خیلی جالب بود حرکاتش ، دوس داشت همه رو قتل عام کنه دلم برا پیرلو سوخت ولی ... بوفون انقد اعتماد به نفسش اومده بود پایین سر توپ های معمولی هم هول می کرد دست و پاش می لرزید و در آخر هم یادی کنم از عشق دیرینم ؛ پنجه طلا مرد اخلاق کاپیتان نمونه کاسیااااااااس :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28: فافا خدا نکشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 1
ارسال های توصیه شده