*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ جیغ جیغ نکن بچه جیغ جیغو خودتیا حسرتیِ قلابی بعدم من تشویق نکنم کی تشویق کنـــــــــــــــه لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آخه من طرفِ کدومشون باشـــــــــــــــــــــــم؟؟:w821: دوتاشونو دوس دارم..... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آخه من طرفِ کدومشون باشـــــــــــــــــــــــم؟؟:w821:دوتاشونو دوس دارم..... فکر کنم ایتالیا بهتر باشه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یکی از بهترین حرکات بعد از گُلی بود که تا حالا دیدم خیلی خوشم اومد مخصوصا چهره اش خیلی جالب بود 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم ایتالیا بهتر باشه ایتالیا اره ایتالیا خووب دفاع میکنه بخاطر وجودِ بوفون اما اسپانیا خووب گل میزنه چون تعداد گلراش بیشتره....ویا- تُره ... ایتالیا دیشب 4 5 تا موقعیتِ گل بعد از تعویض بالاتولی گیرش اوومد که اینقده هول کرده بودن هی از توپ جا میموندن....من واقعا نمیفهمم روو چه حسابی بالاتولی رو تعویض کرد 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آخه من طرفِ کدومشون باشـــــــــــــــــــــــم؟؟:w821:دوتاشونو دوس دارم..... مسلما ایتالیا:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا ارهایتالیا خووب دفاع میکنه بخاطر وجودِ بوفون اما اسپانیا خووب گل میزنه چون تعداد گلراش بیشتره....ویا- تُره ... ایتالیا دیشب 4 5 تا موقعیتِ گل بعد از تعویض بالاتولی گیرش اوومد که اینقده هول کرده بودن هی از توپ جا میموندن....من واقعا نمیفهمم روو چه حسابی بالاتولی رو تعویض کرد اولا که ویا نیست!!!!دوما بالوتلی مصدوم شد!البته خفیف بود مصدومیتش،کشیدش بیرون واسه بازیه با اسپانیا براش مشکلی پیش نیاد 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا ارهایتالیا خووب دفاع میکنه بخاطر وجودِ بوفون اما اسپانیا خووب گل میزنه چون تعداد گلراش بیشتره....ویا- تُره ... ایتالیا دیشب 4 5 تا موقعیتِ گل بعد از تعویض بالاتولی گیرش اوومد که اینقده هول کرده بودن هی از توپ جا میموندن....من واقعا نمیفهمم روو چه حسابی بالاتولی رو تعویض کرد جیغ جیغو گُلر یعنی دروازبان 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یکی از بهترین حرکات بعد از گُلی بود که تا حالا دیدمخیلی خوشم اومد مخصوصا چهره اش خیلی جالب بود آره اا تلویزیون که سانسور کرد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ یکی از بهترین حرکات بعد از گُلی بود که تا حالا دیدمخیلی خوشم اومد مخصوصا چهره اش خیلی جالب بود حیف دیشب اون شبکه خارجی که بازی رو پخش میکرد روش پارازیت بود اما بالاخره تو نستم گل رو ببینم چهره اش ته چهره بودددددددددددد من جفت کردم دیدمش لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ آره اا تلویزیون که سانسور کرد من کانال 1 آلمان میدیدم زنده ی زنده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من کانال 1 آلمان میدیدمزنده ی زنده اسمش چیه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم das erste دیشب این پارازیت داشت هی قطع و وصل میشدددددددددددددددددددددد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دیشب این پارازیت داشت هی قطع و وصل میشدددددددددددددددددددددد ZDF و GRTS هم نشون میده لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ [h=6]خلاصه بازی ایتالیا - آلمان (با گزارش استاد جواد خیابانی لامصـــب): اینکه چه تیمی برنده میشه باید صبر کنیم تا آخر بازی بالوتلی علیرغم اینکه بیست و یک سالشه بازیکن جوونی به نظر میاد جنس تور باید خیلی عالی باشه که مقابل این توپ پاره نشد اشک تو چشمای طرفداران آلمان غوطه می خوره !!! اوزیل میتونه با انفجار خودش باعث برد آلمان بشه ما فوتباله فردا رو داریم می بینیم حالا یه ضربه ای تمام نکننده از بازیکن ایتالیا!!! امیدوارم از دیدن این بازی زیبا رضایت برده باشین!!! با این نتیجه فینال رو احتمالاً ایتالیا و اسپانیا بازی خواهند کرد [/h] 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ رکورد تعداد سوتی های فوتبالی بوسیله یکی از طرفدارای مشترک ایتالیا و اسپانیا شکسته شد ایتالیا خووب دفاع میکنه بخاطر وجودِ بوفون اما اسپانیا خووب گل میزنه چون تعداد گلراش بیشتره.... همزمان از چند تا گلر استفاده میکنه اسپانیا ؟ گلراش گلم میزنن ؟ ویا- ویا کجا بود !!! تُره ... کی ؟ چه فینالی بشه خداییش!!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده