Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ من خودم از ایتالیا خیلی خوشم میاد اما واقعا فکر میکنی این یوگی و دوستان میزارن برید فینال واقعاااااااا خیلی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی خوش خیال هستییی میریم فینال. نگران نباش :gnugghender: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ میریم فینال. نگران نباش :gnugghender: بهله بهله خیلی دوست دارم بره اما المان نمیزاره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ بهله بهله خیلی دوست دارم بره اما المان نمیزاره اون زبون کلفتت رو گاز بگیر. گردن درازی میکنه.... از جلو چشمام خفه شو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اون زبون کلفتت رو گاز بگیر.گردن درازی میکنه.... از جلو چشمام خفه شو فردا میبینمت لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ طرفدارای پرتقال کجان؟!نگران نباشین ما تو فینال حال این ماتادورارو میگیریم ای جوووووووووون ان شکر خنده فقط زیباست تو را لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ انگلیسی دیگه بازی نمی کنه ؟ چرا آحه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیایی های عزیز، تبریییییییک بسیار زیبا و غافلگیر کننده بود بازی ایتالیا 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دوستان دقت کنین وقتی دو تا قدرت فوتبال باهم بازی میکنن فوتبال میبینین نه مث دیشب ادم احساس خفگی میکرد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیایی های عزیز، تبریییییییک بسیار زیبا و غافلگیر کننده بود بازی ایتالیا من میدونستم میبره. چون واقعا بازی به بازی بهتر تر تر شد. و امشب عالی. بالاخره دو تا تیمم اومدن فینال 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ دوستان دقت کنین وقتی دو تا قدرت فوتبال باهم بازی میکنن فوتبال میبینین نه مث دیشب ادم احساس خفگی میکرد ایتالیایی های عزیز، تبریییییییک بسیار زیبا و غافلگیر کننده بود بازی ایتالیا واقعا همینه من موندم ایتالیا چقدر استثنایی بود:hapydancsmil: من کلا طرفدار ایتالیا بودم اما میدونستم نتیجه نمیگیره گفتم طرفدار تیمی باشم که بتونه اسپانیا رو ببره به نظر میومد فقط آلمان میتونه حریف اسپانیا باشه اما ایتالیا منو شوکه کرد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مرگ بر امریکااااا این مهند کجاس از وقتی انگلیس حذف شده پیداش نیست نکنه رفته خودکشی کرده از غم انگلیس 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایـــــــــــــــــتالیـــــــــــــــــــــــا رو عشــــــــــــــــــق اســـــــــــــــــت موج مکزیکیا بیان وســـــــــــــــــــــــط 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ نگاری باز داری گرد و خاک میکنی پرسپولیسی کجا و فوتبال؟ 50 تا مربی بزرگ دنیا رو ردیف کردید آخرش گفتید مایلی کهن یکی از گزینه هاست ------------ یکی از بدترین نیمه نهایی هایی بود که تا حالا توی عمرم دیده بودم!! بازی میتونست خیلی خیلی قشنگتر باشه. توقع من خیلی بیشتر از این بود از این دو تیم. ولی خدا رو شکر اسپانیا رفت فیینال. امشب هم ایتالیا :gnugghender: من فقط خط اول رو متوجه شدماون بقيشم با من بودين آيا؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من از اول شروع بازی ها زبونم مو درآورد از بس گفتم ایتالیا و اسپانیا فینال بازی می کنن ولی کو گوش شنوا 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خلاصه بازی ایتالیا - آلمان (با گزارش استاد جواد خیابانی): اینکه چه تیمی برنده میشه باید صبر کنیم تا آخر بازی بالوتلی علیرغم اینکه بیست و یک سالشه بازیکن جوونی به نظر میاد تماشاگرای بیشتری میخواستن به ورزشگاه بیان ولی بلیط نداشتن!!!! جنس تور باید خیلی عالی باشه که مقابل این توپ پاره نشد اشک تو چشمای طرفداران آلمان غوطه می خوره !!! اوزیل میتونه با انفجار خودش باعث برد آلمان بشه ما فوتباله فردا رو داریم می بینیم حالا یه ضربه ای تمام نکننده از بازیکن ایتالیا!!! امیدوارم از دیدن این بازی زیبا رضایت برده باشین!!! با این نتیجه فینال رو احتمالاً ایتالیا و اسپانیا بازی خواهند کرد. :ws28: 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ خلاصه بازی ایتالیا - آلمان (با گزارش استاد جواد خیابانی):اینکه چه تیمی برنده میشه باید صبر کنیم تا آخر بازی بالوتلی علیرغم اینکه بیست و یک سالشه بازیکن جوونی به نظر میاد جنس تور باید خیلی عالی باشه که مقابل این توپ پاره نشد اشک تو چشمای طرفداران آلمان غوطه می خوره !!! اوزیل میتونه با انفجار خودش باعث برد آلمان بشه ما فوتباله فردا رو داریم می بینیم حالا یه ضربه ای تمام نکننده از بازیکن ایتالیا!!! امیدوارم از دیدن این بازی زیبا رضایت برده باشین!!! با این نتیجه فینال رو احتمالاً ایتالیا و اسپانیا بازی خواهند کرد. :ws28: :ws28: خدا نکشتت فرووووووووووووووووووووووغ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ من فقط خط اول رو متوجه شدماون بقيشم با من بودين آيا؟ بقیه خطوط همراستای خط اول بودند. آره دیگه.. پس با عمه ام بودم گفتی بهترین بازی بود. نمیدونم عالی بود (بازی اسپانیا - پرتغال) 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ایـــــــــــــــــتالیـــــــــــــــــــــــا رو عشــــــــــــــــــق اســـــــــــــــــتموج مکزیکیا بیان وســـــــــــــــــــــــط جیغ جیغ نکن بچه 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ ای جوووووووووونان شکر خنده فقط زیباست تو را خو حالا که چی؟!:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ حالا برسین فینال.. حالا که رسیدیم فینال! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده