رفتن به مطلب

جام ملت های اروپا 2012 - کَل کَل، کُری، سوسه همه رقم بفرما داخل !

ارسال های توصیه شده

من از ديشب ک با اصغر آقا رفته ديگه نديدمش!!!! آخرين باری ک رؤيت شده هم با همون اصغر آقا بوده!

من نگرانه مهندمونم:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 551
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من از ديشب ک با اصغر آقا رفته ديگه نديدمش!!!! آخرين باری ک رؤيت شده هم با همون اصغر آقا بوده!

من نگرانه مهندمونم:sad0:

حتما رفته برا شوما جیگر بخره برا شرکت تو مسابقه هاااااااااااااااااااااااااا:ws3:

لینک به دیدگاه
این شادمهر باز کجا در رفته :ws3:

این تاپیک آخه دیگه کلکل کردن داره ؟! یه مشت بی تعصب دور هم جمع شدین دلتون خوشه دارید کلکل میکنید! کلاً 4 تا تیم مونده ، یکی 4تا تیم داره یکی 3تا اون یکی 2تا و نصفی !! :w58:ولمون کن بابا خوش باشید منم 16 تا تیم داشتم نگفته بودم که سورپرایز شید !!! :biggrin:

آدم طرفدار مالدیو باشه ولی یه رنگ باشه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این تاپیک آخه دیگه کلکل کردن داره ؟! یه مشت بی تعصب دور هم جمع شدین دلتون خوشه دارید کلکل میکنید! کلاً 4 تا تیم مونده ، یکی 4تا تیم داره یکی 3تا اون یکی 2تا و نصفی !! :w58:ولمون کن بابا خوش باشید منم 16 تا تیم داشتم نگفته بودم که سورپرایز شید !!! :biggrin:

ادم بیرنگ باشه

بهتر از این انگلیسه :ws3:

میگم اخرین عنوان خوبی که این انگلیس اورد کی بودش :ws38:

فکر کنم زمان بچه گی های دیوید سیمن بودش :ws3:

لینک به دیدگاه
حتما رفته برا شوما جیگر بخره برا شرکت تو مسابقه هاااااااااااااااااااااااااا:ws3:
ببين بچه جواب اون تاپيکم اينجا بت بدم.. اولاً ک من اگه اون جمله اي ک اونجا ب کار بردی اگه تو پروف هر کسی گفه باشم اصلاً يوزر من مال تو... :w02: از اين بيشتر؟؟؟:w02:

دوماً آره امتياز فدا سره خودم ولی نه اينکه بدمش ب تو ک خوشحال بشی پس بيوفی..:))))) زرشک عزيزم :w02:

برو بچه روتو زياد نکن:biggrin:

لینک به دیدگاه
ادم بیرنگ باشه

بهتر از این انگلیسه :ws3:

میگم اخرین عنوان خوبی که این انگلیس اورد کی بودش :ws38:

فکر کنم زمان بچه گی های دیوید سیمن بودش :ws3:

آخرین عنوانو چلسی تیم شیشم لیگمون دو ماه پیش واسه انگلیس آورد :w16:

لینک به دیدگاه

ما از اول بین اون همه تیم (در سراسر جهان) این 2-3 تا تیم رو داریم. حالا مشکل ما نیست که 2تاش از اروپاست :ws3: و 2تاش هم از قدرتهای برتر فوتبال دنیا و دوتاشم میخوان برن فینال :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینم از این!

پرتقالیای عزیز اصلااااااا غصه نخورین!! تا اینجا هم زیادی اومدین بالا آفرین :w02:

شیرررررررررررره اسپانیاااااااااااااااااااااا :hapydancsmil:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منطقی باشیم:

نیمه اول بازی بازی تقریبا برابر.استرس در بازیکن ها

نیمه دوم اسپانیا در کل سرتر بود. فشار اسپانیا در دقایق آخر نیمه دوم کاملا مشهود بود. مزدک مزخرف زیاد می گفت بالاخره هر تیمی افت و خیز های خاص خودشو داره..

وقت های اضافه هم اسپانیا کلا سرتر بود.

اما ضربات پنالتی:

پنالتی اول اسپانیا که گل نشد اعصابم خط خطی شد:w000: ولی کاسیاس رو عشق است:ws37:

اووووووووووف

و در نهایت

فابرگااااااااااااااااااااااااس:elivg5ddfqdy8k5mocf

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینم از این!

پرتقالیای عزیز اصلااااااا غصه نخورین!! تا اینجا هم زیادی اومدین بالا آفرین :w02:

بزه اسپانیاااااااااااااااااااااا :hapydancsmil:

بیعنی جدا به این میگی برد ؟

توپ بخوره به تیر بره تو گل ؟!

لینک به دیدگاه
بیعنی جدا به این میگی برد ؟

توپ بخوره به تیر بره تو گل ؟!

:w58:

اگه برعکس بود الان میگفتی پنالتی جز فوتبال نیست و شانسه! در طول بازی که همچین گلی نزد! اخرین پنالتی، با اون همه استرس و فشار تحت هر شرایطی بره تو گل، یعنی برد :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...