soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم خلایق هر چی لایق اونروز رو میبینم که زیر کفشهای دویچا من ها خورد میشید لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ خلایق هر چی لایقاونروز رو میبینم که زیر کفشهای دویچا من ها خورد میشید برو بینم میزنم از وسط 3 نصفت میکنم :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم خوشم میاد. ولی از اسپانیا متنفرم 2تا نصفه ای نماینده دارم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ Andrea Pirlo - England vs Italy - Euro 2012 Francesco Totti - Holland vs Italy - Euro 2000 P.s تبلیغ Carlsberg پشت هر 2 تاشونه ! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم خوشم میاد. ولی از اسپانیا متنفرم 2تا نصفه ای نماینده دارم زهر مار لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ عمرااااااا شک نکن هست:gnugghender: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ :wavesmile:سوراخه خودت .............. لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ شک نکن هست:gnugghender: شک ندارم که نیست 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ شک ندارم که نیست شانس آوردین رده بندی نداره وگرنه چهارم میشدین:ws28: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ شانس آوردین رده بندی نداره وگرنه چهارم میشدین:ws28:[/center] بچه جان پلهای پشت سرت رو خراب نکن بذار اگه اتفاقی!!!! اسپانیا اومد فینال و قهرمان شد روت باشه سرت رو بالا بگیری 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ نیاز به ستاره نداره شنیدن حقیقت تلخه چه از من تازه وارد یا اسماعیل خان ارشد مکانیک یا دوست گلی همچو شما :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ بیاین تو تاپیک فینال کل کل کنید لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ شانس آوردین رده بندی نداره وگرنه چهارم میشدین:ws28:[/center] شما برو فعلا با بازی جلوی یونان عشق کن ، فک کن خیلی شاخین ما میریم به یاد خاطرات معمولی و پیش پا افتادمون ( مثل قهرمانی جام جهانی و یوروی قبلی ) ، میشینیم منتظر بازی فردا شب و سوراخ کردن دروازه پرتغال اگه ایتالیا از پس شما بر نیومد ما این لکه ننگو پاک می کنیم از صحنه ی فوتبال لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده