soheiiil 24251 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم خلایق هر چی لایق اونروز رو میبینم که زیر کفشهای دویچا من ها خورد میشید
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 خلایق هر چی لایقاونروز رو میبینم که زیر کفشهای دویچا من ها خورد میشید برو بینم میزنم از وسط 3 نصفت میکنم :brodkavelarg:
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم خوشم میاد. ولی از اسپانیا متنفرم 2تا نصفه ای نماینده دارم
vergil 11695 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 Andrea Pirlo - England vs Italy - Euro 2012 Francesco Totti - Holland vs Italy - Euro 2000 P.s تبلیغ Carlsberg پشت هر 2 تاشونه ! 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم خوشم میاد. ولی از اسپانیا متنفرم 2تا نصفه ای نماینده دارم زهر مار
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 شک ندارم که نیست شانس آوردین رده بندی نداره وگرنه چهارم میشدین:ws28:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 شانس آوردین رده بندی نداره وگرنه چهارم میشدین:ws28:[/center] بچه جان پلهای پشت سرت رو خراب نکن بذار اگه اتفاقی!!!! اسپانیا اومد فینال و قهرمان شد روت باشه سرت رو بالا بگیری 1
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 نیاز به ستاره نداره شنیدن حقیقت تلخه چه از من تازه وارد یا اسماعیل خان ارشد مکانیک یا دوست گلی همچو شما :gnugghender: 1
H O P E 34652 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 شانس آوردین رده بندی نداره وگرنه چهارم میشدین:ws28:[/center] شما برو فعلا با بازی جلوی یونان عشق کن ، فک کن خیلی شاخین ما میریم به یاد خاطرات معمولی و پیش پا افتادمون ( مثل قهرمانی جام جهانی و یوروی قبلی ) ، میشینیم منتظر بازی فردا شب و سوراخ کردن دروازه پرتغال اگه ایتالیا از پس شما بر نیومد ما این لکه ننگو پاک می کنیم از صحنه ی فوتبال
ارسال های توصیه شده