Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 اگه آلمان حریف ایتالیا شد ، منو دیگه توو این سایت نمیبینی :hapydancsmil: چرا میگی المان میبازه؟
Hossein.T 22596 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 چرا میگی المان میبازه؟ میخوام به هر نحوی شده دیگه نیام توو این سایت آخه . باید یه چیز بعید بگم بعد ازش دفاع کنم 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 میخوام به هر نحوی شده دیگه نیام توو این سایت آخه .باید یه چیز بعید بگم بعد ازش دفاع کنم مرض تو که دست به یوزر ساختنت خوبه!! 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 مرض تو که دست به یوزر ساختنت خوبه!! اون کارا دیگه خز شده بابا شخصیتم اجازه ی اون کارا رو نمیده :hapydancsmil: 1
anvil 5769 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 انگلیس را هم لولیدیم فرستادیم پی کارش...و چه زود ادعاها خاموش میشوند حیف که خورد به المان.اصن دلم نمیخاست درگیر مثلث عشقی بشم 1
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 میخوام به هر نحوی شده دیگه نیام توو این سایت آخه .باید یه چیز بعید بگم بعد ازش دفاع کنم اولا غیر ممکن،غیر ممکنه!دوما ایتالیا به راحتی آلمان رو له میکنه! 1
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 به اما اگر نیست عزیزم!به اما و اگر نیست فدات شم!به اما و اگر نیست خوشکلم!به اما و اگر بود انگلیس 20 تا گل میخورد!:vahidrk: 1
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 پا به پاش کجا بیاد ؟ ایتالیا که از آلمان میبازه میره دنبال کارش (حیف شد نشد بیایم بالا این آلمانو له کنیم ) انگلیس که تو زندگی دنیا و آخرتش به آلمان باخته!پس لطفا حالا که باختین شوت شدین از یورو اجازه بدین ما انتقام دنیا و آخرتتونو از آلمانا بگیریم!:vahidrk:
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 به اما اگر نیست عزیزم!به اما و اگر نیست فدات شم!به اما و اگر نیست خوشکلم!به اما و اگر بود انگلیس 20 تا گل میخورد!:vahidrk: این پست و با کی بودی خداییش؟
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 این پست و با کی بودی خداییش؟ با شادمهر!!!!!آخه هی میگه اگه اینجوری میشد اگه اونجوری میشد!!! 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 اولا غیر ممکن،غیر ممکنه!دوما ایتالیا به راحتی آلمان رو له میکنه! والا ما که از خدامونه. منم نگفتم غیر ممکنه گفتم بعیده 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 برید رای بدید بچه ها http://www.noandishaan.com/forums/thread90403.html 1
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 والا ما که از خدامونه. منم نگفتم غیر ممکنه گفتم بعیده همونه دیگه ولی ایتالیا میزنه 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 انگلیس افتضاح بود امشب ولی ایتالیا هم کار شاخی نکرد برو خدارو شکر کن برگردون رونی نگرفت ایتالیا هم خیلی موقعیت داشت چسبیدی به اون برگردون رونی؟ کلا تیر دروازه که یار دوازدهمتون بود. اون برگردون بالوتلی اگه گرفته بود هم دیگه هیچی کلی موقعیت بود که در این فرصت کم مجال بازگو کردنشون رو ندارم 2
vahid88 9651 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 من از همون اولش گفتم ایتالیا و اسپانیا توی فینال بازی دارن و من موندم طرف کدوم تیم رو بگیرم. باز اینا اومدن دارن اینجا بحث الکی می کنن. فینال اروپا ایتالیا ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اسپانیا 2
Pixie 533 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 من از همون اولش گفتم ایتالیا و اسپانیا توی فینال بازی دارن و من موندم طرف کدوم تیم رو بگیرم.باز اینا اومدن دارن اینجا بحث الکی می کنن. فینال اروپا ایتالیا ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اسپانیا من چون تازه واردم حرفم برش نداره!خریدار نداره!شما که کلی ستاره داری بگو شاید اینا متوجه بشن!چشماشون رو به روی واقعیت ها باز کنن!:gnugghender: 2
vahid88 9651 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 من چون تازه واردم حرفم برش نداره!خریدار نداره!شما که کلی ستاره داری بگو شاید اینا متوجه بشن!چشماشون رو به روی واقعیت ها باز کنن!:gnugghender: نیاز به ستاره نداره شنیدن حقیقت تلخه چه از من تازه وارد یا اسماعیل خان ارشد مکانیک یا دوست گلی همچو شما 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 نیاز به ستاره نداره شنیدن حقیقت تلخه چه از من تازه وارد یا اسماعیل خان ارشد مکانیک یا دوست گلی همچو شما والا بخدا با این نوناشون از 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم 1
vahid88 9651 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 والا بخدا با این نوناشوناز 4 تیم برتر حالا ما 2 تا نماینده داریم. البته ته ته ته ته ته دلم بخاطر کریس رونالدو از پرتغال هم بدم نمیاد. ولی از آلمان خوشم نمیاد 2تا نصفه ای نماینده دارم نمی دونم چرا اینقدر باهم تفاهم داریم و علایقمون در مورد فوتبال بهم نزدیکه منم از پرتقال بدم نمیاد ولی چیکار کنم که بدجور عاشق اسپانیام البته بگم به جمع اینها برزیل و ترکیه رو هم می تونی اضافه کنی
ارسال های توصیه شده