Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اره حتما دیشب که شانسی بردین با اینکه نصری مصدوم بود 20 مین اومد تو و مکسسم نبود...خواهیم دید که رونالدو چطور کلک این گاوبازارو میکنه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ نخند! جدا پرتقال ببره بازم میای اینجا؟ اوهوم میام چرا که نیام لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ دیشب که شانسی بردین با اینکه نصری مصدوم بود 20 مین اومد تو و مکسسم نبود...خواهیم دید که رونالدو چطور کلک این گاوبازارو میکنه ببین میخوای بازیا رو تحلیل نکنی؟!!! اگه اسپانیا شانسی برده انگلیس و ایتالیا دقیقا چجوری اومدن بالا تا حالا :biggrin::lol: 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ چقد جای david via خالیه . ولی در هر صورت عشق است اسپانیااااااااا .... پیش به سوی قهرمانی مجدد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ دیشب که شانسی بردین با اینکه نصری مصدوم بود 20 مین اومد تو و مکسسم نبود...خواهیم دید که رونالدو چطور کلک این گاوبازارو میکنه اینطوری بخوای حساب کنی ، کارلس پویول ، داوید ویا ، کاپدویلا هم نیستن! تیمی که بهونه ی بد بازی کردنش ، از دست دادن دو تا بازیکناش باشه همون بهتر که حذف شه. ذخیره های اسپانیا هم بیاد بازی کنه ، بازم کسی حریفش نیست. :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ نخند! جدا پرتقال ببره بازم میای اینجا؟ فعلا پرتقالیا تلاش کنن توپ رو از بازیکنای اسپانیا بگیرن ، دیگه گل زدنشون پیشکش! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ نگااااااااااااااارتو حیفیچرا آخه انگلیس؟؟؟؟؟ خوبه حداقل مهند یه کارکرد مثبت داشته در راستای ارتقای سلیقه رفتاری تو پیشته بابا انگلیس تخریب نمیخواد قربونت.خودش منهدم هست البته همین که از مرحله گروهی صعود کردین پیشرفت قابل توجهیه درک میکنم خوشحالیتو فعلا خیلی مست صعودی چشاتو در نمیارم ب خاطر بازيکناش فک کن من از مثلاً رونی بگزرم امشبم طرف اينگيليسم اخ چی ميشه اينگيليس اسپنيا فينال باشه بعد اسپنيا اينگيليسو له کنه:w31: مثل الان ک قراره پرتقالو لهههههههههه کنه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اینو تو اف بی دیدم خدااااااااااااااااااا بود طرفداره کدوم تیمی ؟ اصغر آغا بقال : ... اسپانیا سعید پسر بچه 2 ساله همسایمون : اسپانیا مینا دختر خر خون کلاسمون : اسپانیا سگ آغای بتیول : اسپانیا اسب لوک خوش شانس : اسپانیا نماینده ولایت فقیه شهرستان ساوجبلاق : اسپانیا نگهبان بانک سر خیابونمون : اسپانیا بچه 2 ماهه خالم : اسپانیا فتح الله زاده : اسپانیا 99 % اونایی که اصلا فوتبال نگاه نمیکنند : اسپانیا امام راحل : اسپاینا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ همه اینارو میشه در مورد بارسلونا هم به کار برد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اینو تو اف بی دیدم خدااااااااااااااااااا بود طرفداره کدوم تیمی ؟ اصغر آغا بقال : ... اسپانیا سعید پسر بچه 2 ساله همسایمون : اسپانیا مینا دختر خر خون کلاسمون : اسپانیا سگ آغای بتیول : اسپانیا اسب لوک خوش شانس : اسپانیا نماینده ولایت فقیه شهرستان ساوجبلاق : اسپانیا نگهبان بانک سر خیابونمون : اسپانیا بچه 2 ماهه خالم : اسپانیا فتح الله زاده : اسپانیا 99 % اونایی که اصلا فوتبال نگاه نمیکنند : اسپانیا امام راحل : اسپاینا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ همه اینارو میشه در مورد بارسلونا هم به کار برد 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اینو تو اف بی دیدم خدااااااااااااااااااا بود طرفداره کدوم تیمی ؟ اصغر آغا بقال : ... اسپانیا سعید پسر بچه 2 ساله همسایمون : اسپانیا مینا دختر خر خون کلاسمون : اسپانیا سگ آغای بتیول : اسپانیا اسب لوک خوش شانس : اسپانیا نماینده ولایت فقیه شهرستان ساوجبلاق : اسپانیا نگهبان بانک سر خیابونمون : اسپانیا بچه 2 ماهه خالم : اسپانیا فتح الله زاده : اسپانیا 99 % اونایی که اصلا فوتبال نگاه نمیکنند : اسپانیا امام راحل : اسپاینا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ همه اینارو میشه در مورد بارسلونا هم به کار برد مهند خاصه مهند طرفداره با غيرتيه!:-& مهند جزو همه نيس! مهند رو ببينيد! طرفداره اينگيليسه! وای وای تو چقدر خاصی مهند! تو يه دونه اي! مهند مهند! :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ مهند خاصه مهند طرفداره با غيرتيه!:-& مهند جزو همه نيس! مهند رو ببينيد! طرفداره اينگيليسه! وای وای تو چقدر خاصی مهند! تو يه دونه اي! مهند مهند! :biggrin: حرص نخور نگارررررر فرافکنی هم نکن حالا درسته سلیقه ت با اصغر آغا یکیه ولی بخدا اونم مرد شریفیه ! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ حرص نخور نگارررررر فرافکنی هم نکن حالا درسته سلیقه ت با اصغر آغا یکیه ولی بخدا اونم مرد شریفیه ! ببين جيگر ديگه تو کل کلا گفتن اينکه حرص نخورو خودتو اذيت نکنو اروم باشو اينا خز شده:دی خلاقيت داشته باش:biggrin: ای جوووونممممممممممم اصغر آقا اگه طرفدار اسپانياس يعنی ميخوای بگی درک فوتباليه حتي اصغر آقا از تو بيشتره؟:)))) نچز نچز مهند 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ ببين جيگر ديگه تو کل کلا گفتن اينکه حرص نخورو خودتو اذيت نکنو اروم باشو اينا خز شده:دی خلاقيت داشته باش:biggrin: ای جوووونممممممممممم اصغر آقا اگه طرفدار اسپانياس يعنی ميخوای بگی درک فوتباليه حتي اصغر آقا از تو بيشتره؟:)))) نچز نچز مهند خب شما اسپانیایی ها از بس حرص میخورین راه به راه بهتون میگن واس همین به نظرت خز میاد :biggrin: بعدشم اون پست قبلیت مگه کلکل بود که فک کردی من دارم بات کلکل میکنم ؟ بااااااااااازی انگلیس شرووووع شد...حالا بعدا اصغر آقا رو میارم اینجا بیشتر با هم آشنا شید 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ خب شما اسپانیایی ها از بس حرص میخورین راه به راه بهتون میگن واس همین به نظرت خز میاد :biggrin: بعدشم اون پست قبلیت مگه کلکل بود که فک کردی من دارم بات کلکل میکنم ؟ بااااااااااازی انگلیس شرووووع شد...حالا بعدا اصغر آقا رو میارم اینجا بیشتر با هم آشنا شید اهان چون ميبره و رديف تيمارو شوکولات پيچ ميکنه طرفداراش حرص ميخورن؟؟؟... لابد!:)))) e؟ خو منم ب اصغر آقا ميگم ب عنوان يه اسپانيايی يه کم بات بيشتر دوست بشه... اصغر آقا مهند.. مهند اصغر آقا! لحظات خوبی رو براتون آرزو ميکنم!:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ ايتاليا خوب بازی ميکنه ولی اگه آخر رو ضده حمله گل نخورددددددد 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ به نظر میرسه ایتالیا میخواد تمامی مراحل بارداری و 9 ماه و زایمان رو یک شبه رو انگلستان پیاده کنه 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ خب تا اينجا ک اينگيليس تو حمله مضحکتر از اين نميتونس بازی کنه! ولی دفا و دروازه بان خوب بودن رونيم ديقه 92 برگردون زدنش گرفته! من نميفمم جرارد چرا تو زمينه هنو! ولی ميبرههههههههههه :biggrin: لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ Bye Bye England گفته بودم قبلا ... کلا ایتالیا مگه با پنالتی بیاد بالا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده