vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ همچنان پرچم بالاست تو باید بچسبی به ارژانتین با اون کالباس منجمدتون (مسی) چیکار اسپانیا داری ؟ 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ :biggrin:آی گفتی نگااار انقد دلم میخواااااااد بزنم چشم مهند و همه انگلیسیا رو دربیارم:gnugghender: چینی از کاسه اساسی ها:gnugghender: اصلاً اين مهند آدمو حساس ميکنه من خودم به خاطر بعضی بازيکنآی اينگيليس دوس دارم بگی نگی اين تيمو ولی اين مهند يه کاری کرده من چپ چپ نگا ميکنم بازياشو:)))) بزن چششو درار جووووونمّمّمّمّممّمّممّمّممّمّمّ همه طرفدارای اسپانييااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ تو باید بچسبی به ارژانتین با اون کالباس منجمدتون (مسی)چیکار اسپانیا داری ؟ تو جام جهانی میچسبم بهش! ببین اومدی و نسازیا...این کالباس منجمد رو خودم واسه رونالدوتون ساختم! البته دارم به این نتیجه میرسم حیف کالباس:دی ارژانتین، برزیل، اسپانیا سه تیم مورد علاقه من، ولی فعلا پرچم بالاست تو کدوم وری؟ 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ تو جام جهانی میچسبم بهش! ببین اومدی و نسازیا...این کالباس منجمد رو خودم واسه رونالدوتون ساختم! البته دارم به این نتیجه میرسم حیف کالباس:دیارژانتین، برزیل، اسپانیا سه تیم مورد علاقه من، ولی فعلا پرچم بالاست تو کدوم وری؟ License کالباس قبلا از خودت گرفته شده و انصافا شباهت مسی به کالباس خیلی بیشتره تا رونالدو من که میدونم همون جام جهانی هم باز میچسبی به برزیل ! تو کدوم وری؟ کمی مایل به پرتقال ! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ License کالباس قبلا از خودت گرفته شدهو انصافا شباهت مسی به کالباس خیلی بیشتره تا رونالدو من که میدونم همون جام جهانی هم باز میچسبی به برزیل ! کمی مایل به پرتقال ! جام حهانی همیشه انتخاب برام خیلی سخته جون تو!!! این پرتقاله رو نمیگفتی بهت امیدوار بودمااا اههههه کالباس گله رو زد اخر فقط هلند میخوای اب بزنی به صورتت؟؟! حذف شدینا! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ این پرتقاله رو نمیگفتی بهت امیدوار بودمااا ! منم پرچمه اسپانیا رو دیدم دستت نا امید شدم :| اههههه کالباس گله رو زد اخر همه چشاشون در میاد تو زبونت ؟ این همون قضیه اس که گفتم رونالدو واسه خودش موقعیت فراهم میکنه Fo.Roo.GH الان اگه اون کالباس اینجا بود حضورش هیچ تفاوتی نداش چرا به خودت سختی میدی خب بگو فروغ! این copy & Paste سخت نیس که! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ منم پرچمه اسپانیا رو دیدم دستت نا امید شدم :| همه چشاشون در میاد تو زبونت ؟ این همون قضیه اس که گفتم رونالدو واسه خودش موقعیت فراهم میکنه Fo.Roo.GH الان اگه اون کالباس اینجا بود حضورش هیچ تفاوتی نداش باید امیدوار شده باشی که! اختیار داری رونالدوی خنگ هویج مغز انگشت کوچیکه پای مسی هم نمیشه! بعدم چرا به خودت سختی میدی خب بگو فروغ! 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال مأموریتش رو بخوبی انجام داد و اونم خاک بر سر کردن طرفدارای هلند بود.اگه حذف هم بشه ولی ارزشش رو داشت واااللللللاااااااااا البته امشب میبره ولی هلند حیف نشد مشکلت با هلند چیه؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ تو جام جهانی میچسبم بهش! ببین اومدی و نسازیا...این کالباس منجمد رو خودم واسه رونالدوتون ساختم! البته دارم به این نتیجه میرسم حیف کالباس:دی ارژانتین، برزیل، اسپانیا سه تیم مورد علاقه من، ولی فعلا پرچم بالاست تو کدوم وری؟ کلا طرفدار تیم هایی هستی که احتمال باهشتون کمه که شوک به آدم وارد نشه من آرژانتین، ایتالیا و بعدش اسپانیا(اونم بخاطر بازیکنهای رئال) 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ کلا طرفدار تیم هایی هستی که احتمال باهشتون کمه که شوک به آدم وارد نشه من آرژانتین، ایتالیا و بعدش اسپانیا(اونم بخاطر بازیکنهای رئال) جام جهانی اخیر رو یادت بیار! موقعیت ارژانتین :icon_pf (34): و برزیل رو! فوتبال قابل پیش بینی نیست که 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ جام جهانی اخیر رو یادت بیار! موقعیت ارژانتین :icon_pf (34): و برزیل رو! فوتبال قابل پیش بینی نیست که خوب این دفعه استثنا بود واقعا گند زدند 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ انقد دلم میخواااااااد بزنم چشم مهند و همه انگلیسیا رو دربیارم:gnugghender: چینی از کاسه اساسی ها:gnugghender: آرزو بر جوانان عیب نیسسسسسس...هیچکس از انگلیس دل خوشی نداره بس که همه سعی میکنن تخریبش کنن ولی میخورن به درو دیوار این جمهوری اسلامی که توی اخبار ورزشی هاش همیشه لیگ برتر انگلیسو سانسور میکرد دو روزه گیر داده به اینکه توپ اکراینی ها از خط دروازه انگلیس رد شده بود داور به نفع انگلیس گرفته فقط کم مونده از نوه ی عروس عمه ی سپ بلاتر مصاحبه پخش کنه در مورد مظلومیت اکراین در برابر انگلستان خبیث !! این توپ از خط دروازه رد شده ، باشه ما گردنمون از مو باریکتر ....:icon_pf (34): ولی توی قوانین فوتبال به این صحنه ی بالا میگن آفساید ! اگه این آفساید گرفته میشد توپ تا اونجا نمیرسید که بخواد از خط دروازه انگلیس رد بشه !! خلاصه که چشمم هم در بیارید بازم England 'till I Die 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ مرگ بر انگلیس.... بگوووو... مرگ بر انگلیس شعارهای ضد استکباری لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ آرزو بر جوانان عیب نیسسسسسس...هیچکس از انگلیس دل خوشی نداره بس که همه سعی میکنن تخریبش کنن ولی میخورن به درو دیوار این جمهوری اسلامی که توی اخبار ورزشی هاش همیشه لیگ برتر انگلیسو سانسور میکرد دو روزه گیر داده به اینکه توپ اکراینی ها از خط دروازه انگلیس رد شده بود داور به نفع انگلیس گرفته فقط کم مونده از نوه ی عروس عمه ی سپ بلاتر مصاحبه پخش کنه در مورد مظلومیت اکراین در برابر انگلستان خبیث !! این توپ از خط دروازه رد شده ، باشه ما گردنمون از مو باریکتر ....:icon_pf (34): ولی توی قوانین فوتبال به این صحنه ی بالا میگن آفساید ! اگه این آفساید گرفته میشد توپ تا اونجا نمیرسید که بخواد از خط دروازه انگلیس رد بشه !! خلاصه که چشمم هم در بیارید بازم England 'till I Die کارت درسته.همینکه طرفدار اسپانیا نیستی یه نکته مثبته. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ آرزو بر جوانان عیب نیسسسسسس...هیچکس از انگلیس دل خوشی نداره بس که همه سعی میکنن تخریبش کنن ولی میخورن به درو دیوار چقدر این طرفدارای انگلیس تو خواب و رویان! همچین میگه میخورن به دیوار انگار تا حالا 12 تا جام اروپا و 18 تا جام جهانی رو بردن!! 3 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ آرزو بر جوانان عیب نیسسسسسس...هیچکس از انگلیس دل خوشی نداره بس که همه سعی میکنن تخریبش کنن ولی میخورن به درو دیوار این جمهوری اسلامی که توی اخبار ورزشی هاش همیشه لیگ برتر انگلیسو سانسور میکرد دو روزه گیر داده به اینکه توپ اکراینی ها از خط دروازه انگلیس رد شده بود داور به نفع انگلیس گرفته فقط کم مونده از نوه ی عروس عمه ی سپ بلاتر مصاحبه پخش کنه در مورد مظلومیت اکراین در برابر انگلستان خبیث !! این توپ از خط دروازه رد شده ، باشه ما گردنمون از مو باریکتر ....:icon_pf (34): ولی توی قوانین فوتبال به این صحنه ی بالا میگن آفساید ! اگه این آفساید گرفته میشد توپ تا اونجا نمیرسید که بخواد از خط دروازه انگلیس رد بشه !! خلاصه که چشمم هم در بیارید بازم England 'till I Die این حرکتت فوق العاده بود و طرفداریت قابل تحسین ولی حیف که تو این مرحله به قهرمان خوردینو حذف میشین!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ من موندم فینال ایتالیا ، اسپانیا طرف کدوم تیم رو بگیرم شما دارین درباره سایر تیم ها بحث می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ این حرکتت فوق العاده بود و طرفداریت قابل تحسین ولی حیف که تو این مرحله به قهرمان خوردینو حذف میشین!:gnugghender: منظورت ایتالیاست ایا؟!قهرمان؟!!!!!!!!!!!:biggrin: من موندم فینال ایتالیا ، اسپانیا طرف کدوم تیم رو بگیرم شما دارین درباره سایر تیم ها بحث می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایتالیا طرفداری کردن داره واقعا؟!!! 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ من موندم فینال ایتالیا ، اسپانیا طرف کدوم تیم رو بگیرم شما دارین درباره سایر تیم ها بحث می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونم اینجا باید کل کل کردو کری خوند!ولی منم شدیدا باهان هم عقیدم! ولی من تصمیمو گرفتم و میخوام طرفدار ایتالیا باشم!حتی وقتی الکسی توش نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده