Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ هلند حذف شد زنده باد آلمان هلند حذف شد ولی اسپانیا زنده س فینال حالتونو میگیریم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ فقط ایتالیا و بعد اسپانیا:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ فقط ایتالیا و بعد اسپانیا:gnugghender: ایتالیا هم تو نیمه نهایی به آلمان میبازه فینال اسپانیا و آلمانه که خب قهرمانم مشخصاً اسپانیا میشه در نبود قهرمان اصلی 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ هلند حذف شدولی اسپانیا زنده س فینال حالتونو میگیریم :gnugghender: آلمان؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ماله این حرفا نیست آلمان!این دور به یونان نبازه دوره بعدی به هر کی بوخوره حذف میشه 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا هم تو نیمه نهایی به آلمان میبازه فینال اسپانیا و آلمانه که خب قهرمانم مشخصاً اسپانیا میشه در نبود قهرمان اصلی ممد جان با شرت ورزشی عکس داری شما؟!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ ممد جان با شرت ورزشی عکس داری شما؟!!!!!!!!!!!!!!!!! من کلاً با شرت عکس نمیندازم حرف در میارن واسمون ولی با شلوار ورزشی دارم فقط هلند 2 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ من کلاً با شرت عکس نمیندازم حرف در میارن واسمون ولی با شلوار ورزشی دارم شلوار ورزشیه ماله خودت بود؟توپم زیره پات بود؟یا با شلوار ورزشی رفتی نون خریدی؟!:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ شلوار ورزشیه ماله خودت بود؟توپم زیره پات بود؟یا با شلوار ورزشی رفتی نون خریدی؟!:gnugghender: با توپ و روپایی زدن میرفتم تا نونوایی نون میگرفتم و میومدم همون موقع عکس گرفتن 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ کجایند مردان بی ادعا ردیف اول از چپ به راست:edvin van der sar-frank de boer-johan neeskens-frank rijkard-marco van basten-wim van hanegem ردیف دوم از چپ به راست:ruud gullit-rob rensenbrink-johan cruyff-wesley sneijder-ruud krol جام بدون هلند لطفی نداره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ کجایند مردان بی ادعا ردیف اول از چپ به راست:edvin van der sar-frank de boer-johan neeskens-frank rijkard-marco van basten-wim van hanegem ردیف دوم از چپ به راست:ruud gullit-rob rensenbrink-johan cruyff-wesley sneijder-ruud krol جام بدون هلند لطفی نداره اتفاقا اینقدر لطف داره لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ با توپ و روپایی زدن میرفتم تا نونوایی نون میگرفتم و میومدم همون موقع عکس گرفتن ممد جان من!نه خدایی جان من!چند تا روپایی میتونی بزنی؟اصلا تا حالا کلا در مجموع از بدو تولدت تا الان چند تا روپایی زدی؟!خودتی و خدای خودت! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ چرا اينجا انقد ناز کل کل ميکنين!؟ من درک نميکنم! خب بزنين چشه همو دراريد ديگه!! اين ک ديگه ربطی ب عقايدتون نداره ک واسه همه محترم باشه! فوتباله! جف پا بریييييييييييیييييييييييييييييييدددددددددددددددددددد :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ چرا اينجا انقد ناز کل کل ميکنين!؟ من درک نميکنم! خب بزنين چشه همو دراريد ديگه!! اين ک ديگه ربطی ب عقايدتون نداره ک واسه همه محترم باشه! فوتباله! جف پا بریييييييييييیييييييييييييييييييدددددددددددددددددددد :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ چرا اينجا انقد ناز کل کل ميکنين!؟ من درک نميکنم! خب بزنين چشه همو دراريد ديگه!! اين ک ديگه ربطی ب عقايدتون نداره ک واسه همه محترم باشه! فوتباله! جف پا بریييييييييييیييييييييييييييييييدددددددددددددددددددد :biggrin: آی گفتی نگااار انقد دلم میخواااااااد بزنم چشم مهند و همه انگلیسیا رو دربیارم:gnugghender: چینی از کاسه اساسی ها:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ تیم فقط پرتقال اسپانیا فرانسه بازیکن فقط رونالدو لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ به المان میگفتن اگر خودت یه تیم انتخاب کن برا دور بعد خدایش خودش روش نمیشد یونان رو انتخاب کنه تیم محله برره میرفت قوی تر از یونان بود :ws28: حالا ایشالا بعدش میوفته به اسپانیا همچین له میشه ، له له من همیشه توی فینال دو تا تیم مورد علاقه م با هم بازی می کنن :icon_pf (34):دور قبلی م ، اسپانیا و ایتالیا بودن ولی خب اسپانیا در اولویته همیشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ پرتغال مأموریتش رو بخوبی انجام داد و اونم خاک بر سر کردن طرفدارای هلند بود. اگه حذف هم بشه ولی ارزشش رو داشت واااللللللاااااااااا البته امشب میبره ولی هلند حیف نشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده