H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ ایتالیا میخواست گاواشونو رام کنه ...رام نشدن خودش وحشی شداما انصافا بازی اسپانیا تکِ .... کلا خطا توو کارشون نیست...یه جوری تکل میزنن که فقط توپ از زیر پای حریف بکشه بیرون..به عبارتی فقط واسه توپ میرن... بازیِ تیمیشونم حرف نداره...همشون باهم متحدن....سرعتشونم که دیگه اخرشهه... تورس که دیگه تهش بود آره خدایییییش اون پاسی که تورس داد واسه گل چهارم رو هیچکی به جز یه بازیکن اسپانیایی نمی داد !!!! . کاش حداقل جای یکی از اون فسقلی های جیگر بودم تورس باهام دالی میکرد چقد گوگول بودن اون بچه ها :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ آره خدایییییشاون پاسی که تورس داد واسه گل چهارم رو هیچکی به جز یه بازیکن اسپانیایی نمی داد !!!! . کاش حداقل جای یکی از اون فسقلی های جیگر بودم تورس باهام دالی میکرد چقد گوگول بودن اون بچه ها :hapydancsmil: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای آرهههههههه......نیم وجب بوود فقطططططططططط من دیشب نزدیک بود تلویزیونو تو حلقمممممممممم کنم اینقد اینا جیگر بووودن 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای آرهههههههه......نیم وجب بوود فقططططططططططمن دیشب نزدیک بود تلویزیونو تو حلقمممممممممم کنم اینقد اینا جیگر بووودن آره ، اون دامن کوتاهه رو دیدی با اون عروسکش :hapydancsmil: چه ذوقی هم کرده بود خودشو دید رو مانیتور :hapydancsmil: اسپانیایی هم نشدیم با تیم فوتبالش پز بدیم حداقل ! . بالوتلی خیلی جالب بود حرکاتش ، دوس داشت همه رو قتل عام کنه دلم برا پیرلو سوخت ولی ... بوفون انقد اعتماد به نفسش اومده بود پایین سر توپ های معمولی هم هول می کرد دست و پاش می لرزید و در آخر هم یادی کنم از عشق دیرینم ؛ پنجه طلا مرد اخلاق کاپیتان نمونه کاسیااااااااس :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ :///// :& من شرمندم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من از همون اول هم که جام ملت های اروپا شروع شد گفتم اسپانیا قهرمانه بدلیل اینکه امسال پویاترین لیگ دنیا رو داشت از قبیل عشقم بارسلونا....وبلخصوص مسی عزیز و بعد رئال مادریدو غیره..... بس حقش بود که قهرمان بشه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من میدونستم اسپانیا قهرمان میشه چون دخترای که طرفداره اسپانیا بودن خوشگل تر بودن و همین باعث روحیه دادن به بازیکنا میشد 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من میدونستم اسپانیا قهرمان میشه چون دخترای که طرفداره اسپانیا بودن خوشگل تر بودن و همین باعث روحیه دادن به بازیکنا میشدبعد قرنی پست دادی باز بايد اومدن کلمه دختر تو پستت رعايت بشه؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بعد قرنی پست دادی باز بايد کلمه دختر تو پستت رعايت بشه؟ بله دختر ها جزو جدایی ناپذیر پستای من هستن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بله دختر ها جزو جدایی ناپذیر پستای من هستن ميدونيم خودمون! دخترای ايتاليايی و اسپانيايی تو خوشگلی زياد فرقی ندارن... جفتشون خيلی خوشگلن.. دليلت چرت بود!:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ :///// :& من شرمندم:icon_pf (34): چرااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ آره ، اون دامن کوتاهه رو دیدی با اون عروسکش :hapydancsmil: چه ذوقی هم کرده بود خودشو دید رو مانیتور :hapydancsmil: اسپانیایی هم نشدیم با تیم فوتبالش پز بدیم حداقل ! . بالوتلی خیلی جالب بود حرکاتش ، دوس داشت همه رو قتل عام کنه دلم برا پیرلو سوخت ولی ... بوفون انقد اعتماد به نفسش اومده بود پایین سر توپ های معمولی هم هول می کرد دست و پاش می لرزید و در آخر هم یادی کنم از عشق دیرینم ؛ پنجه طلا مرد اخلاق کاپیتان نمونه کاسیااااااااس :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28: فافا خدا نکشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ چرااااااا؟ :/// :))))) کلاً هويجوری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده